S.Maguire v M.King 1 1.40
Na jutro taka moja propozycja.Maguire jak wiadomo jeden z moich ulubionych raczy i lubie na niego.Grać jednak jak na niego gram to znaczy że wierze i jestem przekonany że powinnien powalczyć o zwyciestwo.King wsumie dobry zawodnik w welsh troche zawiódł gdzie przegrał kompletnie bez walki z Greenem 5-0.może to o niczym nie swiadczy jednak ja wierze że Maguire wraca do formy.Choć to zawodnik ogromnie himeryczny to po wynikach dzisiejszych mam nadzieje że najlepsi bedą walczyli.A w ostatnim sezonie było widać że jedni sie przylożyli inni mniej.Moim zdaniem ciekawy typek który sam pewnie zagram.
P.Ebdon v J.Swail 1 1.40
Kolejny typek to typ na Ebdona .Moim zdaniem tu ebdon wygra ,w tym sezonie całkiem niezła gra ,choc ta przegrana z Haroldem 5-4 kiedy wygrywał bodajże 4-1 troche nieoczekiwane.Swail w pierwszym meczu troche się meczył ,grał z Jin Longiem i wygrał po naprawde zacietej walce i jakoś nie zachwycił patrząc po breakach.W jednej parti zrobił 74 pkt to było najwiecej i to nie w breaku troche to znaczy.moim zdaniem Ebdon to wygra.
M.Williams v J.Cope 2 2.10
Jeszcze na jutro taki ciekawy typ na underdoga ,warto sie nad nim zastanowić Williams w tym sezonie gra bardzo kiepsko.Z czołówki gra chyba najgorzej.Wsumie ostatnio Cope niespisywał sie tez jakos rewelacyjnie,poza wystepem w półfinale
Grand prix.To spotkanie bedzie zawodników w sredniej formie.Trzeba dodac że "Borsuk" czyli Willliams broni tytułu z przed roku .Jak dla mnie ten zawodnik daleko nie zajdzie.Ogolnie warto sie przyjzec temu typkowi.