>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Snooker - typki

Status
Zamknięty.
fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Wattana, J - Trump, J 1 2.45 ⛔
No gratulacje Man of the Matc ,miałeś racje młody obiecujący zawodnik rozwalił wattane bez formy.Może to byc naprawde niezły zawodnik.

M 0

man-of-the-matc

Użytkownik
No i mam nadzieję, że będzie niezły. A typ na ✅ Ciesze sie jesli ktos skorzystal. Teraz chwilowa przerwa od snookera ale narazie 2/2 więc nie jest źle.

emde 0

emde

Użytkownik
Są już pary pierwszej rundy Mistrzostw Świata w Snooker&#39;ze:

Graeme Dott - Ian McCulloch
Anthony Hamilton - Marco Fu
Stephen Maguire - Joe Perry
Mark Williams - Joe Swail
John Higgins - Michael Holt
Barry Hawkins - Fergal O&#39;Brien
Neil Robertson - Ryan Day
Ronnie O&#39;Sullivan - Ding Junhui
Ken Doherty - Mark Allen
Matthew Stevens - Joe Delaney
Steve Davis - John Parrott
Shaun Murphy - Judd Trump
Peter Ebdon - Nigel Bond
Stephen Lee - Mark Selby
Ali Carter - Andy Hicks
Stephen Hendry - David Gilbert

Mistrzostwa rozpoczynają się 21 kwitnia w Sheffield

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Zaczyna sie China open lecz z tego co patrzyłem to na poczatek dużo pojedynków jest z zawodnikami z dziką karta luz z kwalifikacji a zazwyczaj sa ta Chinczycy,którzy czesto na własnych &quot;smieciach&quot; bardzo mocno walcza.Przed rokiem było troche niespodzianek wiec nalezy dokąłdnie dobierać spotkania.Czasu jeszcze troche jest .Mam andzieje że analizy jakies sie pojawia i nie tylko moje.

poZdrawiam

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Jutro graja głównie zawodnicy z dzikimi kartami wiec ostrzoznie przed rokiem ,2 zawodników z dziką karta wygrali swoje pierwsze mecze.Wiec tak bardzo delikatnie.

T.Ford v X.Guodong 1 1.45
Można dodać też kurs niżej niby wchodzi no problem ,ale ja osobiscie takich kurów nie ruszam.

J.Swail v J.Long 1 1.18

M 0

man-of-the-matc

Użytkownik
Graeme Dott - James Wattana 1 (1.3)

Kurs nie powala, więc na singla nawet za grubą kasę nie wystarczy. Warto dorzucić go do każdego nocnego kuponu albo jutrzejszego porannego. Graeme natrzepał mnóstwo punktów w zeszłym sezonie co pozwoliło mu awansować na 2 miejsce rankingu podawanym przez worldsnooker.com! Podam ciekawe porównanie zawodników a raczej pieniędzy jakie zarobili ;)

Last Seasons Prize Money: Graeme Dott £246,750 - £31,350 James Wattana.

Od razu widać, że pieniędzy rzędu 1,5 mln złotych nie zarabia się tak ot sobie, trzeba cos włożyć od siebie. W tym wypadku Dott wkłada w grę całe swoje serce i nie odpuszcza w żadnej sytuacji.

Nie prorokuje ciężkiego meczu, widzę tu szybkie, łatwe i przyjemne zwycięstwo faworyta.

Pozdrawiam.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Na jutro polecam takie dwa mecze,

N.Robertson v M.Holt 1 1.45

G.Dott v J.Wattana 1 1.33
Jutro powinnienem juz napisac jakieś analizy.Mecze sam gram.Wydaja sie stosunkowo miłe do typowania.

M 0

man-of-the-matc

Użytkownik
Miałem zacząć plan podawać swoje typy z własną pewnością ale zmieniłem zdanie bo najzwyczajniej mi się nie chce. Typy, które podaje są przemyślane i z reguły wchodzą jak w masło.

Analizy nie są rozbudowane bo po co? :roll:

Shaun Murphy - Mei Xiwen 1 (1.25)

Nie wiem nic o Chińczyku z którym będzie grał jeden z moich ulubieńców Shaun. Zresztą, już teraz mówię że Anglik sporo namiesza w tym turnieju. Kurs śmieszny, dlatego idzie do kuponu.

Ding Junhui - Barry Hawkins 1 (1.3)

Ding spokojnie ogra Hawkinsa, zasługuje na co najmniej ½ finału i myślę, że spokojnie się tam dostanie. Chinczyk w dobrej formie.

Ken Doherty - Li Hang 1 (1.2)

Myślę, że Ken wygra 2 najbliższe mecze. Wychodzi z tego, że najbliższy wygrać musi. A tak na serio, nie wiem co pisać, Ken po prostu sobie poradzi.

Ja gram jako kupon, bardzo grubo. Polecam.

Pozdrawiam.

dziubi123 0

dziubi123

Użytkownik
Zgadzam się z przedmowca moim zdaniem pozna równiez postawic meczyk:

S.Maguire-M.King TYP:1 (1.42)

Maguire na prawde jest niezlym zawodnikiem. Udowodnil to w ostatnim turnieju w ktorym wygrał w 1/2 F z Murphym i dopiero w finale uległ Higginsonowi. M.King natomiast przegrał w I rundzie z G.Greene (0:5)

Co sądzicie???

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
S.Maguire v M.King 1 1.40
Na jutro taka moja propozycja.Maguire jak wiadomo jeden z moich ulubionych raczy i lubie na niego.Grać jednak jak na niego gram to znaczy że wierze i jestem przekonany że powinnien powalczyć o zwyciestwo.King wsumie dobry zawodnik w welsh troche zawiódł gdzie przegrał kompletnie bez walki z Greenem 5-0.może to o niczym nie swiadczy jednak ja wierze że Maguire wraca do formy.Choć to zawodnik ogromnie himeryczny to po wynikach dzisiejszych mam nadzieje że najlepsi bedą walczyli.A w ostatnim sezonie było widać że jedni sie przylożyli inni mniej.Moim zdaniem ciekawy typek który sam pewnie zagram.

P.Ebdon v J.Swail 1 1.40
Kolejny typek to typ na Ebdona .Moim zdaniem tu ebdon wygra ,w tym sezonie całkiem niezła gra ,choc ta przegrana z Haroldem 5-4 kiedy wygrywał bodajże 4-1 troche nieoczekiwane.Swail w pierwszym meczu troche się meczył ,grał z Jin Longiem i wygrał po naprawde zacietej walce i jakoś nie zachwycił patrząc po breakach.W jednej parti zrobił 74 pkt to było najwiecej i to nie w breaku troche to znaczy.moim zdaniem Ebdon to wygra.

M.Williams v J.Cope 2 2.10
Jeszcze na jutro taki ciekawy typ na underdoga ,warto sie nad nim zastanowić Williams w tym sezonie gra bardzo kiepsko.Z czołówki gra chyba najgorzej.Wsumie ostatnio Cope niespisywał sie tez jakos rewelacyjnie,poza wystepem w półfinale Grand prix.To spotkanie bedzie zawodników w sredniej formie.Trzeba dodac że &quot;Borsuk&quot; czyli Willliams broni tytułu z przed roku .Jak dla mnie ten zawodnik daleko nie zajdzie.Ogolnie warto sie przyjzec temu typkowi.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
S.Maguire v M.King 1 1.40 ✅
Na jutro taka moja propozycja.Maguire jak wiadomo jeden z moich ulubionych raczy i lubie na niego.Grać jednak jak na niego gram to znaczy że wierze i jestem przekonany że powinnien powalczyć o zwyciestwo.King wsumie dobry zawodnik w welsh troche zawiódł gdzie przegrał kompletnie bez walki z Greenem 5-0.może to o niczym nie swiadczy jednak ja wierze że Maguire wraca do formy.Choć to zawodnik ogromnie himeryczny to po wynikach dzisiejszych mam nadzieje że najlepsi bedą walczyli.A w ostatnim sezonie było widać że jedni sie przylożyli inni mniej.Moim zdaniem ciekawy typek który sam pewnie zagram.

P.Ebdon v J.Swail 1 1.40 ⛔
Kolejny typek to typ na Ebdona .Moim zdaniem tu ebdon wygra ,w tym sezonie całkiem niezła gra ,choc ta przegrana z Haroldem 5-4 kiedy wygrywał bodajże 4-1 troche nieoczekiwane.Swail w pierwszym meczu troche się meczył ,grał z Jin Longiem i wygrał po naprawde zacietej walce i jakoś nie zachwycił patrząc po breakach.W jednej parti zrobił 74 pkt to było najwiecej i to nie w breaku troche to znaczy.moim zdaniem Ebdon to wygra.

M.Williams v J.Cope 2 2.10 ✅
Jeszcze na jutro taki ciekawy typ na underdoga ,warto sie nad nim zastanowić Williams w tym sezonie gra bardzo kiepsko.Z czołówki gra chyba najgorzej.Wsumie ostatnio Cope niespisywał sie tez jakos rewelacyjnie,poza wystepem w półfinale Grand prix.To spotkanie bedzie zawodników w sredniej formie.Trzeba dodac że &quot;Borsuk&quot; czyli Willliams broni tytułu z przed roku .Jak dla mnie ten zawodnik daleko nie zajdzie.Ogolnie warto sie przyjzec temu typkowi.
Ogólnie dzień udany.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
N.Robertson v G.Dott 1 1.57
Na jutro proponuje taki typek .moim zdnaiem dosyć niezły .Robertson wyraźnie w gazie .Potem moze napisze jakąś konkretniejszą analize.

M 0

man-of-the-matc

Użytkownik
Shaun Murphy - Mei Xiwen 1 (1.25) ✅

Ding Junhui - Barry Hawkins 1 (1.3) ⛔

Ken Doherty - Li Hang 1 (1.2) ✅

Ojjjj, bardzo mi się to nie podoba. No cóż, gramy dalej.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Dodatkowo na jutro proponuje.

M.Selby v K.Doherty 2 1.50 8.5/10
Doherty lubi turniej w Chinach w ostatnich latach dochodził nawet do połfinałów dwa razy.

S.Maguire v S.Murphy 1 1.91 6/10
Znów typ na Maguire ,bo sadze że ona zaczyna solidnie grać.W Welsh open ostatnio pokonał Murphego 5-3.Murphy wsumie miał tylko udany wystep na Malcie.No zobaczymy.

J.Swail v B.Hawkins 1 2.20 7/10
Swail pokonał Ebdona , Hawkins Dinga,jednak Chińczyk grał raczej kiepsko ,w parti chyba 8 Hawkins spokojnie mógł zakonczyc fream ,jednak bardzo czesto pudłował .Licze że bedzie tak i jutro..Patrząc w tym sezonie troche lepiej gra ten pierwszy.Do tego przeczucie mówi że on własnie bedzie zwyciescą.Kursik bardzo miły warto zaryzykować.

poZdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom