>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Single

E 6

esqlap

Użytkownik
1. nie graj na sile
2. graj typy z czołówki

ja np moge powiedziec ze gram jeszcze tylko typy ktore sa powyzej lub rowne kursowi 1.5, i nie gram wszystkiego, tzn wchodze raz dziennie i te typy ktore sa to typuje ???? dodatkowo jesli typ sie powtorzy conajmniej 3 razy to podwajam stawke. i tak : yield od 8.11 do wczoraj wyniosl u mnie 30,7%.

Wynik imponujacy, lecz nie jestem nadal do konca przekonany czy to na dluzsza mete tez bedzie dzialac ???? zobaczymy w kolejnych miesiacach, chociaz mysle ze w okresie np 6 miesiecy uda sie zrobic tutaj plus, moze nawet yield bliski dwucyfrowemu.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
jezeli jest ktos kto ma konto na bet365 i poda kod polecajacy to chetnie dam komus zarobic-juz nieaktualne.
aha otworzylem juz konta na expekcie i bah.
dodalem konto w bet365, william hill.
Jezeli ktos ma konta u innych bukow dajacych bonus powitalny to moze dac link polecajacy

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
24.11 2:35
San Antonio Spurs - Milwaukee Bucks
&lt;194.5 1.91 ⛔
24.11 20:45
Barcelona-Inter
Under 2.5 1.89 ✅
24.11 20:45
Leeds(-1) - Leyton Orient ⛔
1 1.9
24.11 13:00
Metallurg Novokuznetsk - Barys Astana
1st Period Under 1.5 1.75 ✅
24.11
Sonderjyske- Esbjerg
1 1,55 ✅
nie weim co mnie podkusilo zeby zagrac undera w nba ale niewazne.
Po ostatnich dniach dochodze do wniosku ze NIGDY nie zagram tenisa.
Niby tylko dwie opcje ale prawie zawsze jak postawie to albo nadal albo federer przegra albo tak jak kiedys williamsowa dala krecz bedac ostatnim zdarzeniem na tasmie....
dzisiaj 0,19
jednak dzień skończył sie na zielono mimo że 2 na 5 to pudła.
I właśnie dlatego ciężko stracic w ten sposob wieksza kwote.
Od jutra moze nawet dzisiaj zaczne wplacac kase do bukwów i moze na ten weekend zacznie sie gra na prawde.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Licze dzisiaj na conajmniej 3 trafienie i lekki plus.

25.11
W. Neustadt - LASK Linz
Over 2.5 1.55

25.11 20:45
Real Madryt-FC Zurich
1(-1) 1.40

Manchester - Besiktas
1 1.45

Milan-Marseille
Over 2.5 2.02

25.11 18:15
Energa Czarni Słupsk-Kotwica Kołobrzeg
1 1.40

25.11 00:45
LDU Quito - Fluminense
1 1,75

25.11 18.30
AC Siena - Novara Calcio
1 1,5

G 0

gofermarcin

Użytkownik
Licze dzisiaj na conajmniej 3 trafienie i lekki plus.
25.11
W. Neustadt - LASK Linz
Over 2.5 1.55 ✅0,55
Real Madryt-FC Zurich
1(-1) 1.40 ⛔-1,00
Manchester - Besiktas
1 1.45 ⛔-1,00
Milan-Marseille
Over 2.5 2.02⛔-1,00
25.11 18:15
Energa Czarni Słupsk-Kotwica Kołobrzeg
1 1.40 ✅ 0,40

25.11 00:45
LDU Quito - Fluminense
1 1,75 ✅0,75
25.11 18.30
AC Siena - Novara Calcio
1 1,5 ⛔1,00
dzień na minusie ;/

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Hehe i po raz kolejny wzialem pare typow ktorych nie powinienem i znowu plecak przez to.Tak by bylo 2 na 4 i lekki minus a tak jest ostro -2,3
powoli wplacam kase i moze na weekend beda juz jakies prawdziwe kupony.
Tylko bede musial sie pilnowac bo na sucho to na sucho ale nie wyobrazam sobie zagrac w taki sposob naprawde.
zaraz podam cos na dzisiaj.
oczywiscie teraz daje tylko typy , ktore powinienem dac.
zadnych z innych for, blogow itp itd

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
26.11 19:00
HV 71 - Timra IK
1 1.50 ⛔
jeszcze powinien byc del potro z federerem za 3,1 ale zamuliłem...no cóż lepiej teraz niż za tydzień.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Willem II - Twente 2 1.55
Fulham - Bolton 1 1.90
Kecskemeti - Borsodi 1 1.84

no dzisiaj puscilem pierwsze kupony ,narazie balem sie grac za wieksza kase.
Kupony wrzuce pozniej.
Oczywiscie tylko single.

krzychuu 0

krzychuu

Użytkownik
wielkizordon
Też gram samymi singlami nawet ostatnio zrobiłem temat i jak na razie jestem na 0 przez to iż grałem po 2 3 takie kupony dziennie, teraz gram jeden na dzień, ale w miarę przemyślany.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Willem II - Twente 2 1.55 ✅
Fulham - Bolton 1 1.90 ⛔
Kecskemeti - Borsodi 1 1.84✅ tylko ze kurs postawilem 1,64

no dzisiaj puscilem pierwsze kupony ,narazie balem sie grac za wieksza kase.
Kupony wrzuce pozniej.
Oczywiscie tylko single.
czyli pierwszy dzien na prawde i malutki plusik.
Postawilem oprocz tego pare innych zdarzen za drobne ale o tym nie bede pisal.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
wysyłałem i wczoraj i dzisiaj.
wczoraj mały plus dzisiaj większy minus ale bez tragedii.
Skoro wcześniej było sie na plusie a teraz pare dni jest poniżej oczekiwań (czytaj minus) to na dniach powinno by znacznie lepiej.
Na (nie)szczęście w weekend jestem rzadziej przy kompie i nie miałem czasu nic powklejac meczy ale może w tygodniu to nadrobie.
Podsumowując start kiepskiale tak jak mówiłem nie gram all in więc mam nadizeje że będzie dobrze.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Zapomnialem ze teraz poczatek miesiaca jest i bedzie trzeba poczekac na typy troche.
Doszedlem do wniosklu ze koncowka miesiac jest tak jak poczatek czyli mala loteria.
Na 11 typow nie weszlo 7 i 3 dni grania daly minus.
Na szczescie wszedzie gdzie potzakladalem konta dawali wpaktycznie 100% bonusu, wiec jakby nie bylo stratny(jeszcze)nie jestem.
Mam jeszcze pare innych zrodel apropo typow i narazie bede je gral za male pieniadze i od nastepnego poniedzilku zaczynam grac wg systemu.
Co ma byc to bedzie, lepiej stracic probujac niz przetanczyc. Teraz mam chociaz motywacje zeby myslec,, na trzezwo,, i sie pilnowac na wielu frontach.heehe wtajemniczenie wiedza o co chodzi.
Musze nauczyc sie samokontroli bo jak narazie kiepko z tym u mnie.Mam niby postawic 3 mecze no to postawie ale godzine pozniej cos gdzies zobacze i efekt jest jaki jest.
Na sucho wszystko ladnie wchodzilo przez dluzszy okres czasu wiec nie chce mi sie wierzyc ze na prawde bedzie na odwrot.
Jestem dobrej mysli, narazie bede gral za mniejsze stawki do konca nowego roku.Jak bedzie sie na plusie to bede gral grubiej.
A jak bede na minusie to dam sobie chyba spokoj(ta juz to widze).hehe

wincent 150

wincent

Użytkownik
Ja ze swojej strony odradzam granie na siłę codziennie. Sam staram się w środę-czwartek wytypować trochę meczy na weekend, tak żeby mieć potem czas nad przemyśleniem i stawiam od piątku do niedzieli + ew. jak jest coś ciekawego w połowie tygodnia. Dodam ze gram praktycznie tylko p.nożną , więc jak ktoś woli tenis to... ;)

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
witam po dluzszej nieobecnosci.
Tak jak wczesniej napisalem nie podawalaem zadnych typow bo byl poczatek miesiaca.
Dzisiaj naturalnie mamy dzien 7 i pierwsze typy na ten miesiac beda.
Przez ostatni tydzien gralem caly czas starajac sie obracac bonusy u bukmacherow.
Powiem tyle po tygodniu grania bez zadnego systemu jestem na malym plusie a to glownie dzieki betfair gdzie z wplaconych 15E mam juz ponad 100E.
W bet 365 obrocone juz 400, w expekcie 325 a w betssonie 170. Nie poszlo mi w betclicu bo wplacilem 60 a nie mam nic.Ale tym sie szczegolnie nie przejmuje bo kursy tam maja takie ze nawet Borek tam nie gra.
Reasumujac wplacilem troszke ponad 600 a mam na chwile obecna do grania ponad 1300.
Byloby znacznie wiecej gdymym sie trzymal zasad naturalnie(-50E ze Barca nie strzeli w koncowce z depo) no i np wczoraj polski hokej -unia oswiecim kosztuwala mnie 100.
Gdybym gral kazdy mecz tak samo(10E lub 50zl) mialbym teraz 200 wiecej ale mniejsza z tym.Co moge powiedziec o internetowych bukach??
po pierwsze ze osoby pracujace w supporcie maja albo ostrego downa albo... nie innego wytlumaczenia nie ma.
Tam gdzie chcieli skany dowodu to szybko wyslalem i po okreslonym czasie bonus byl,raz nawet do mnie dzwonili czym bylem milo zaskoczony.
Kursy najlepsze i to bezapelacyjnie sa w betfair no i czasem na bet365.
Polskie scierwa nie maja szans.Przykra prawda.
W miedzyczasie zrobilem pierwszego greenbooka na betfairze mialem pare razy farta ale naturalnie wiecej razy pecha jak sam sku$%^$%syn.
Jak tylko uda mi sie obrocic pieniadze u reszty bukow to automatycznie je wyplacam i wkladam do BF bo naprawde czasem mozna trafic kurs o te 10%-20% lepszy niz te podawane na typersach.
Reasumujac ponownie, nastepne 2 tygodnie jednoznacznie powiedza czy moj owy system singlowy bedzie sie sprawdzal czy nie.
Nikt mnie jeszcze nie pojechal, nie bylo tu ani Momodzika Ani VAdera czyli szansa jest.
Kierujac sie starym zydowskim powiedzeniem powiem krotko :
Lepiej byc zdrowym i bogatym niz chorym i biednym.
Kto chce niech gra moje typy jak zarobi milion PeeLenów to nich mi troche da a jak ktos wtopi milion to bedczie mi przykro ???? ???? ????

Do góry Bottom