Zakladalem sobie jedno a gralem ciagle co innego.
Az tak chyba zle na tym nie wyszedlem.
W bet 365 zrobiony i obrot i bonus gotowy do wyplaty.
W bf jest okolo 75 euro na chwile obecna, co prawda w zakladach ale o tym pozniej.Bylo by na chwile obecna w **** wiecej ale jak zawsze J%$%^&na barca.Juw wieej barcy nie zagram po **** wi jakim nawet kursie.Mecz wygrali 1-3 na wyjezdzie a ja bylem -70 euro na tym spotkaniu.Ehh
Teraz bede staral sie obracac pieniedzmi w expekcie, mam tam w tej chwili 260 zl w tym jeden zaklad na noc czyli pewnie czytajac to mam na tam albo 200 albo 360 no i w nieszczesnym betssonie jest 170 zlociszy.
Betclica juz nie ma.
Troche inaczej mi sie gra narazie bo jakby nie bylo ciagle ryzykuje tylko (az) bonusy.
Jutro wyplacam kase z b365 i bede gral u reszty.W betssonie trzeba zrobic obrot 1200 z pozostalych 170 wiec bedzie napewno smiesznie.
W koncu skminilem troche bardziej zasade BF i jestem mile zaskoczony.
Wszystko co bylo zgodnie z planem sie udalo czyli kupione przeze mnie kursy spadaly i juz przed paroma meczami(znacznie przed) bylem na plusie 5%(50ct na 10E) a jakbym poczekal z kursami do samego meczu bylo by jeszcze lepiej.
Przez gapiostwo nie odprzedalem 0-0 po 10 min co sobie zalozylem i 10 E poplynelo. Na szczescie mialem za 20E na ponad 2,5 bramki i skonczylo sie malym plusem a moglo byc bardzo ciekawie.
Tego samego sprobuje jutro czyli juz dzisiaj -porownalem mniej wiecej kursy, obstawilem na paru swoich faworytow i licze ze rano w pracy bede usmiechniety od rana bo juz bedzie mozna na czysto cos miec.
Jesli tendencja zmiany kursow bedzie mi sprzyjac to poczekam ze sprzedaza do samego spotkania.
Dobrze jest bo codziennie sie czegoś ucze nowego i miejmy nadzieje niedlugo bede mogl sie przeniesc na wieksze stawki.