Po paru dniach przerwy znalazlem chwile na udzielenie sie w swoim temacie.
nie mialem zbytnio czasu i pare dni zaniedbalem temat co nie oznacza ze nie gralem w tym czasie.
Meczylem dalej typersow ale do tego zaczalem brac typy z pari innych zrodel,rowniez z dzialu ,,
typ dnia ,, na tym forum.
Rezultaty tego polaczenia byly dla mnie bardzo dobre, mianowicie na BF pare dni temu przekroczylem granice 300E.Powiem tyle duza wiekszosc spotkan ,ktore sam ,,typowalem,, nie wchodzila ale za to typy innych uzytkownikow bardzo czesto sie sprawdzaly.
Na expekcie wyczyscilem konto, bo standardowo za****** wieczorem chcialem cos sam wymyslic z NBA i wymyslilem jak stracic 300 w jedna noc ????
Ale z ta kontrola jest juz u mnie znacznie lepiej, nie oznacza to ze jest dobrze ale wszystkio zmierza w dobrym kierunku.
To co sie ostatnio dziala w
premier league chyba przejdzie do historii ale wydaje mi sie ze kazdy z tu zagladajacych swoje stracil ????
Kiedys przeczytalem na tym forum ze jak ktos cokolwiek gra na sucho i mu wchodzi a jak potem wrzuci swoj pomysl na forum to jest w plecy.No i u mnie nie moglo byc inaczej.Niby pare dni lepszych pozniej pare gorszych a im mniej sie na forum odzywalem tym lepiej mi szlo na BF.
Bodajze przed swietami wyplacilem z BF 250E ,oczywiscie za namowa mojej drugiej polowki ,ktorej naturalnie za to dziekuje.
Zostalo mi 70E ktore przewalilem w 3 dni...dosyc pechowo bo dzisiaj dalem przeciwko NJN w nba z handi i jeden pkt zabraklo a drugie spotkanie dalem przeciwko Lakersom po ladnym kursie a byl remis. ???? hehe
Podsumowujac moge powiedziec z pewnoscia ze z bukmacherki da sie wyzyc,
oczywiscie wszystko zalezy jakim budzetem sie operuje i skad bierze sie typy.
Z wplaconych 600zl wyplacilem 1400, z czego musze zaznaczyc iz duuuza wiekszosc meczy ktore nie weszly stawialem na gazie. Jeszcze wieksza czesc pieniedzy ktore stracilem poszla dlatego ze zwiekszalem stawki a jakbym gral ciagle za 10E/50zl tojuz nawet nie chce myslec ile teraz bym mial.
Przez najblizszych pare dni nie bede gral i mysle, ze powinienem sie reaktywowac w okolicach 11 styczania kiedy to wracam do pracy.
Zeby nie bylo jakichs niedomowien czy czegokolwiek wrzucam screena z ostatnich 30 dni na BF.
Wesołego Jajka