wielkizordon
Użytkownik
Na razie tyle ale jutro bedzie duuuzo wiecej,...znaczy sie dzisiaj rano.
Zdecydowanie tak!!1)
Z tego co narazie zaobserwowalem wychodzi ze taki sam a anwet lepszy wynik bedzie grajac double za pojedyncza stawke.Dlatego od dzisiaj bede takze podawal AKO.
Twój wybór ????Przeanalizowałem sobie jeszcze raz dokładnie czy posunąc sie w strone doubli czy zostac przy singlach i zdecydowałem sie na single.
Granie Ako ma swoje zalety czyli mniejszy wkład potrzebny do takiej samej wygranej ale ma więcej minusów.Najważniejsze jest wg mnie to że AKO trzeba zagrac u jednego buka a co za tym idzie kursy beda znacznie nizsze co w efekcie koncowym przeklada sie oczywiscie na wiekszy zysk ale nie jest on proporcjonalny do podjętego ryzyka.
Co do HT/FT mój dobry znajomy robi na tym pieniążki.Zauwazylem ze calkiem duzy zysk przynosza takze mecze HT/FT i dlatego od dzisiaj bede mixował spotkania co by zobaczyc jak sie na tym wyjdzie. Przy tak duzych kursach oraz proporcjonalnie dużej skutaczności tych typów bede starał grac je progresja. Wychodząc z założenia że kurs bedzie oscylował między 4-6 na te spotkania bede mógl sobie pozwolic nawet na dluzsza czarne serie Mecze o kursach powyzej 3 bede gral zaczynajac od polowy stawki normalnej.
Mecze podalem wcześniej jakby ktos nie mogl sie odnalezc.
Loteria jest w kazdym meczu:wink:@cichy
w sumie nie glupie te remisy tylko ze tu raczej loteria jest remis typowac.
.