>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Single

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
12)
14.11 20:45
Spain - Argentina
1/1 3,2 ✅
13)
14.11 16:00
Wales - Scotland
1/1 5,0 ✅
dodałem te mecze spoza systemu ostatnie 2 więc nie bede ich wliczał aczkolwiek są wg mnie dosyc prawdopodobne.
a to zostawie bez komentarza ????

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
1)
15.11 18:00
Ghana - Mali ⛔
1 1.60

2)
15.11 19:00
Washington Redskins - Denver Broncos ⛔
2 1.54

3)
15.11 15:00
Mantova - Cesena ✅
under 2.5 1.60

4)
15.11 16:00
EHC Basel - EHC Visp
2 1.82 ✅

5)
15.11 20:00
Náutico-PE - Flamengo-RJ ⛔
X/2 6.00

6)
15.11 14:00 FC Zenit Caslav - Tescoma Zlin ⛔ tu bylo x/2 czyli pewnie u gory bedzie 2/2 hehe
2/2 4.75

7)
15.11 19:00
Avai - Corinthians
1 2.05 ✅

8)
15.11 17:00
Nitra - Słowacja 20
&gt;5,5 1.45 ✅

9)
15.11 16:30
Southampton - Brighton &amp; Hove A. ⛔
1 1,5

cichy82 0

cichy82

Użytkownik
1)

Z tego co narazie zaobserwowalem wychodzi ze taki sam a anwet lepszy wynik bedzie grajac double za pojedyncza stawke.Dlatego od dzisiaj bede takze podawal AKO.
Zdecydowanie tak!!
Już jakiś czas gram double. Dzisiaj np. postawiłem

Huddersfield T. 6 - 0 Wycombe W. 1,4
Norwich C. 2 - 0 Tranmere R. 1,4
1,96 x 10 = 19,60

Przy mniejszcych stawkach np takich jakie stawiam różnicy w singlach i doublach specjalnie się nie czuje ale przy stawkach ok 100zł za mecz różnica jest już znaczna.

Powodzenia Areczku ????

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
ojjj plecak dzisiaj i to duży.
Ale co nas nie zabije to nas wzmocni.
Mówili nie grac na siłe i coś w tym jest.
Chciałem duzo i duzo nie weszlo, dobieralem typy od osób z 2. i 3. dziesiątki.
Ktos mi tu napisal zebynie grac za duzo spotkan tylko mniej ale konkretniej i tak właśnie będzie trzeba robic.

Jeszcze dzień sie nie skończył i może zbliże sie dzisiaj do zera bo na plus to raczej małe szanse.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Z moich porannych wyliczeń no oko wyszlo ze na 14 spotkań weszo 7 a ogólny bilans dnia to -0,5 czyli jakieś 3,5%(na oko)
dzień skończy się szczęśliwie na małym minusie, o ile można nazwa to szczęściem.
Jeszcze raz powtórze trzeba byc konsekwentnym swoich postanowien i nei grac nic na sile.
Przeanalizowałem sobie jeszcze raz dokładnie czy posunąc sie w strone doubli czy zostac przy singlach i zdecydowałem sie na single.
Granie Ako ma swoje zalety czyli mniejszy wkład potrzebny do takiej samej wygranej ale ma więcej minusów.Najważniejsze jest wg mnie to że AKO trzeba zagrac u jednego buka a co za tym idzie kursy beda znacznie nizsze co w efekcie koncowym przeklada sie oczywiscie na wiekszy zysk ale nie jest on proporcjonalny do podjętego ryzyka.
Zauwazylem ze calkiem duzy zysk przynosza takze mecze HT/FT i dlatego od dzisiaj bede mixował spotkania co by zobaczyc jak sie na tym wyjdzie. Przy tak duzych kursach oraz proporcjonalnie dużej skutaczności tych typów bede starał grac je progresja. Wychodząc z założenia że kurs bedzie oscylował między 4-6 na te spotkania bede mógl sobie pozwolic nawet na dluzsza czarne serie Mecze o kursach powyzej 3 bede gral zaczynajac od polowy stawki normalnej.
Mecze podalem wcześniej jakby ktos nie mogl sie odnalezc.

E 6

esqlap

Użytkownik
Nie potrzebnie grasz tyle typow. Od kiedy przeczytalem ten temat tez sie tym zainteresowalem i tak obstawiam typy tylko ludzi z pierwszej dziesiatki, kursy conajmniej 1,5 i od 8.11 do wczoraj yield wynosi 34% ????

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
hehe no to mozesz % odpalic w prezencie ????
Nie no zartuje... cieszy mnie ze sie sprawdza.
Tak jak pisalem czekam na wieksza kase i tez zaczne pomnazac swoj budzet bo narazie musialbym grac mecze po 10zł weic wole pograc narazie na sucho ale juz niedlugo bede wrzucal swoje kupony.
Na duzy plus beda takze bonusy od bukow na poczatek.
Mam zamiar otworzyc konta u min. 15 bukow czyli jkaby nie bylo prawie wszystkie pierwsze wplaty beda podwojone czyli poczatek bedzie najlepszy.
Pokladam w tym systemie bbbardzo duze nadzieje i gleboko wierze ze sie nei przejade.
W kazdym badz razie czekam na propozycje jak mozna tez system zrobic jeszcze bardziej rentownym.

cichy82 0

cichy82

Użytkownik
Przeanalizowałem sobie jeszcze raz dokładnie czy posunąc sie w strone doubli czy zostac przy singlach i zdecydowałem sie na single.
Granie Ako ma swoje zalety czyli mniejszy wkład potrzebny do takiej samej wygranej ale ma więcej minusów.Najważniejsze jest wg mnie to że AKO trzeba zagrac u jednego buka a co za tym idzie kursy beda znacznie nizsze co w efekcie koncowym przeklada sie oczywiscie na wiekszy zysk ale nie jest on proporcjonalny do podjętego ryzyka.
Twój wybór ????
Zauwazylem ze calkiem duzy zysk przynosza takze mecze HT/FT i dlatego od dzisiaj bede mixował spotkania co by zobaczyc jak sie na tym wyjdzie. Przy tak duzych kursach oraz proporcjonalnie dużej skutaczności tych typów bede starał grac je progresja. Wychodząc z założenia że kurs bedzie oscylował między 4-6 na te spotkania bede mógl sobie pozwolic nawet na dluzsza czarne serie Mecze o kursach powyzej 3 bede gral zaczynajac od polowy stawki normalnej.
Mecze podalem wcześniej jakby ktos nie mogl sie odnalezc.
Co do HT/FT mój dobry znajomy robi na tym pieniążki.
Stawia na kuponie 2 mecze 2 x remis do przerwy, kurs od 1,8 do 2,1. Opiera się tylko na statystykach z bwin. (tam jest to wszystko ładnie opisane) i w razie wtopy gra progresją żeby na kolejnym kuponie i tak wyjść na ✅

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
@cichy
w sumie nie glupie te remisy tylko ze tu raczej loteria jest remis typowac.
Wydaje mi sie jednak ze lepiej grac faworyta na wyjezdzie HT/FT 2/2 bo wtedy sa kursy ok 4 a jesli mecz jest value jesczez bardziej to czasem kurs kolo 6 nawet wchodzi.
Posprawdzamy zobaczymy.
A co do tych remisow to popatrze sobie czy czasme w hokeju by sie to bardziej nie sprawdzalo, bo stawki wieksze a prawdopodobienstwo zachecajace.
Poczytam,napisze.

cichy82 0

cichy82

Użytkownik
@cichy
w sumie nie glupie te remisy tylko ze tu raczej loteria jest remis typowac.
.
Loteria jest w kazdym meczu:wink:
Jesli chodzi o te remisy to ja tez specjalnie nie jestem do nich przekonany chociaz ze statystyk wynika, ze niektore druzyny bramke do przerwy strzelaja raz na trzy spotkania:)
Powodzenia!

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
no i wlasnie tu jest problem,...co z tego ze jedna trafia 1na 3 skoro przeciwnik tez sie liczy do remisu ...Tak patrze po stawkach i nie wiem czy mozna by z tego wyciagnac cos,...hehe znaczy sie na pewno mozna ale nei weim czy wykminie jak ????

cichy82 0

cichy82

Użytkownik
Coorva Arek nie zalamuj mnie:/ pewnie, ze przeciwnik sie liczy dlatego szukasz meczu, w ktorym obie druzyny trzelaja malo do przerwy;-)

Do góry Bottom