A dlatego go interesuje, bo niejednokrotnie powtarzał jak ważna jest dla niego gra w

barwach.
a co ma niby mowic w wywiadzie ze go "nie interesuje"? slowa nic nie znacza, kazdy musi gdakać to samo w wywiadach
Nie wierzę że drugi raz po IO Grbic go pominie na MŚ. Oczywiście, jeśli będzie w pełni zdrowia. Śliwa nic nie gra u skośnych, więc nie sądzę żeby wyrzucił Bartosza ze składu.
po tym co ten psychopata odwalil rok temu nie patrze na powaznie na zadne jego deklaracje, bo maja one wartosc zerową, on rok temu bezczelnie belkotal ze beda powolania na podstawie formy sportowej, parszywy figurant, ktory przegral cale igrzyska i tylko i wylacznie CUDEM i naszymi indywidualnosciami i ogromną walką naszych zawodnikow wyszarpany zostal polfinal z
USA ktory byl przegrany. lezelismy na lopatkach a amerykanie zamiast dobic lezacego podali kilka razy reke, dali sie nam nakrecic i CUDEM znalezlismy sie w finale.
mam zerowe zaufanie do tego ze ten sabotażysta zmieni wlasne podejscie i nagle przestanei faworyzować swoich kochasiów.
Ja czekam do ogłoszenia składów na dzisiejszy mecz i przy ewentualnej absencji Bednorza, uderzam w stronę Turków.
ja mam pograne ze turasy wygraja cev. kursy sa bez sensu, rewanz u siebie, ewentualny golden u siebie. zirat o wiele mocniejszy niz rok temu na dodatek anderson rok temu byl swiezo po kontuzji barku i widac bylo u niego wyrazne problemy z atakiem i ogolnie grą bo byl po dlugiej przerwie, teraz tego nie ma. rok temu u siebie grali na żyletki z jw, a teraz maja na przeszkodzie slabszy rzeszow.