>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Nie wiem co z Aaronem? Reszta gotowa do gry.
Co do meczu to teoretycznie powinno być gładko dla Zawiercia, ale patrząc na to co ostatnio się dzieje to już takiej pewności nie mam.
Do tego to jest mecz derbowy, a te rządzą się swoimi prawami. No i Warta gra w sobotę z Rzeszowem, więc tu może być lekkie rozluźnienie.
Ja liczę na to że Czewa urwie seta i pójdę w jakiś over pkt zawodników
A co się dzieje z Amerykaninem? W takim razie za niego ktoś z dwójki Czerwiński/Łaba. Bardziej mi się wydaje że ten pierwszy.
No właśnie tak jak wspomniałeś mecz derbowy to nie wydaje mi się że jakieś rozluźnienie będzie. Częstochowa zagrała dobry mecz ostatnio , przegrali nie wiem czy przez decyzję sędziego. Zdziwiły mnie tylko t kursy że od wczoraj w górę poszły więc może coś być na rzeczy z absencjami..

pinio1111 545,5K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
A co się dzieje z Amerykaninem? W takim razie za niego ktoś z dwójki Czerwiński/Łaba. Bardziej mi się wydaje że ten pierwszy.
No właśnie tak jak wspomniałeś mecz derbowy to nie wydaje mi się że jakieś rozluźnienie będzie. Częstochowa zagrała dobry mecz ostatnio , przegrali nie wiem czy przez decyzję sędziego. Zdziwiły mnie tylko t kursy że od wczoraj w górę poszły więc może coś być na rzeczy z absencjami..
Co do Russella to nie mam pewności, być może zagra. Ostatnio nie zagrał bo zgłosił "niedyspozycję", ale czy nadal niedomaga tego nie wiem.
Kwolo, Bieniu, Gladyr, Tavares, Bołi, Ensing, na bank pojechali do Częstochowy, więc raczej pełnym składem zagrają.

Otrzymane punkty reputacji: +418
inkub1986 866K

inkub1986

Użytkownik
Co do Russella to nie mam pewności, być może zagra. Ostatnio nie zagrał bo zgłosił "niedyspozycję", ale czy nadal niedomaga tego nie wiem.
Kwolo, Bieniu, Gladyr, Tavares, Bołi, Ensing, na bank pojechali do Częstochowy, więc raczej pełnym składem zagrają.
Dzięki za cynę. Wchodzę z handicapem -1,5 seta wiadomo dla kogo.

Do góry Bottom