B
85,6K
bartek2701
Mistrz Tour de Ski
2.16 na lublin. Zaksa bez kurka
o to fakt nie pomyslalem o tym, a u nas w lidze raczej mysla a nie sa tepakami jak we wloszech i nie puszcza zespolu ktory sie jeszcze bardziej rozpadnie grac w lm/cevMoim zdaniem lepiej by było gdyby to Lublin poszedł dalej bo budują silny zespół na przyszły sezon i w LM mieliby większe szanse od ZAKSY.
A czemu miałby nie grać???Będzie Bednorz dostępny na dzisiejszy mecz ?
Bo odnowiła mu się kontuzja łydki i nie grał już w ostatnim meczu z Zawierciem.A czemu miałby nie grać???
Ooo, to widzę większe szanse w drugą strone. Dzieki za infoBo odnowiła mu się kontuzja łydki i nie grał już w ostatnim meczu z Zawierciem.
Nie mam żadnego info, ale nie sądzę by dziś wystąpił.
Coś tam niby na rowerku wrzuca filmiki, ale raczej nie będzie ryzykował zdrowia przed sezonem reprezentacyjnym, gdzie gramy MŚ.
czemu ma go sezon reprezentaycjny obchodzic jak jest u serbskiego betona numerem 5 wsrod przyjmuajcych? szanse na granie w pierwszym skladzie ma zerowenie będzie ryzykował zdrowia przed sezonem reprezentacyjnym, gdzie gramy MŚ.
A dlatego go interesuje, bo niejednokrotnie powtarzał jak ważna jest dla niego gra wczemu ma go sezon reprezentaycjny obchodzic jak jest u serbskiego betona numerem 5 wsrod przyjmuajcych? szanse na granie w pierwszym skladzie ma zerowe
wg mnie bednorz dzis zagra ale opieram to tylko i wylacznie na wlasnym przeczuciu a nie zadnych informacjach. bez niego rzeszow nie ma zadnych szans w cev i w playoffie
szczerze to podziwiam goscia ze sie nie wypiął na serbskiego klauna tak jak kwolek/butryn
a co ma niby mowic w wywiadzie ze go "nie interesuje"? slowa nic nie znacza, kazdy musi gdakać to samo w wywiadachA dlatego go interesuje, bo niejednokrotnie powtarzał jak ważna jest dla niego gra wbarwach.
po tym co ten psychopata odwalil rok temu nie patrze na powaznie na zadne jego deklaracje, bo maja one wartosc zerową, on rok temu bezczelnie belkotal ze beda powolania na podstawie formy sportowej, parszywy figurant, ktory przegral cale igrzyska i tylko i wylacznie CUDEM i naszymi indywidualnosciami i ogromną walką naszych zawodnikow wyszarpany zostal polfinal z USA ktory byl przegrany. lezelismy na lopatkach a amerykanie zamiast dobic lezacego podali kilka razy reke, dali sie nam nakrecic i CUDEM znalezlismy sie w finale.Nie wierzę że drugi raz po IO Grbic go pominie na MŚ. Oczywiście, jeśli będzie w pełni zdrowia. Śliwa nic nie gra u skośnych, więc nie sądzę żeby wyrzucił Bartosza ze składu.
ja mam pograne ze turasy wygraja cev. kursy sa bez sensu, rewanz u siebie, ewentualny golden u siebie. zirat o wiele mocniejszy niz rok temu na dodatek anderson rok temu byl swiezo po kontuzji barku i widac bylo u niego wyrazne problemy z atakiem i ogolnie grą bo byl po dlugiej przerwie, teraz tego nie ma. rok temu u siebie grali na żyletki z jw, a teraz maja na przeszkodzie slabszy rzeszow.Ja czekam do ogłoszenia składów na dzisiejszy mecz i przy ewentualnej absencji Bednorza, uderzam w stronę Turków.