>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

J 1,4K

jakxx88

Użytkownik
Dziwnie się to układa. Jastrzębski czwarty set gra drugi garnitu i wygrywają seta i mecz, ZAKSA prowadziła 2-0 z Rzeszowem, zszedł klemen i Bednorz i zaczął się mecz zaksa-boyer i może z tego wyjść 2-3..

pinio1111 266,8K

pinio1111

Użytkownik
Dziwnie się to układa. Jastrzębski czwarty set gra drugi garnitu i wygrywają seta i mecz, ZAKSA prowadziła 2-0 z Rzeszowem, zszedł klemen i Bednorz i zaczął się mecz zaksa-boyer i może z tego wyjść 2-3..
Do tego Reska gra od stanu 0-2 o nic, bo nawet jeśli wygra to i tak nie ma szans awansować wyżej!?

J 1,4K

jakxx88

Użytkownik
Nie wiadomo co tam się odje...ło. widać było że ZAKSA piąty set na oparach( seria vasiny na zagrywce też swoje zrobiła ) ale czwarty mają 6-3 Rzeszów goni i nagle od stanu 14-13 Boyer idzie na zagrywkę i się robi 14-19. Jak na męską siatkówkę to jest nie zrozumiałe dla mnie.
Jak bogdanka przegrała, zagrałem wygraną zaksy i barkom za grubo i przy 2-0 było miło a potem sam nie dowierzałem co się dzieje.. a barkom zrobi pewnie 1-3 jakieś..

LeszekPisz 72,7K

LeszekPisz

Użytkownik
Luźna obserwacja co do ostatniej kolejki w Tauron: Kalisz jak dziś wygra w Mielcu to jutro Pałac się podkłada Sokołowi,te kluby są zaprzyjaźnione od kiedy pamiętam.

Otrzymane punkty reputacji: +106
unicaja 39,6K

unicaja

Użytkownik
Próbujecie jutro 3 set dla Luneburga? Zawierciu wystarczą 2 sety do awansu, w sobotę hit ligowy z Jastrzębiem gdzie warto walczyć o 2 msc i uniknięcie Rzeszowa w PO ale patrząc po pierwszym meczu ci Niemcy nie istnieli praktycznie. Dadzą radę rezerwom Warty? Kurs fajny bo @4 można złapać

Ostatnia edycja:
Rafalsky 6K

Rafalsky

Użytkownik
To 2 miejsce w chwili obecnej wydaje się mało prawdopodobne biorąc pod uwagę, że Projekt wygrał że Skrą i w ostatniej kolejce gra ze Słupskiem u siebie. Chociaż wykluczyć nie można. Luneburg jest już po fazie zasadniczej i kolejny mecz ma za tydzień z Freiburgiem w play off więc oszczędzać się przesadnie nie musi. Zawiercie u siebie potrafiło stracić seta prowadząc 2:0. Tak było m.in w meczach z Projektem i Zaksą. To w jakich składach wyjdą drużyny na tego 3 seta jest zagadką.

Otrzymane punkty reputacji: +208
unicaja 39,6K

unicaja

Użytkownik
Myślę że warto iść w undery graczy Zawiercia taki Butryn wątpliwe żeby walnął 16 pkt w dwa sety jeśli oczywiście wszystko pójdzie zgodnie z planem czyli 2:0 i zjazd do bazy
To samo Kwolek czy Russell
Butryn under 15,5
Russell under 12,5
Kwolek under 10,5
Kursy po 1,75 w sts czy u Pudziana

Ostatnia edycja:
pinio1111 266,8K

pinio1111

Użytkownik
Nysa z 13:8 na 13:16🤣
Post automatycznie złączony:

UPS....już 13:17
Post automatycznie złączony:

Niech spadają z PLS z taką grą

T 23,4K

tadzin

Użytkownik
postawa nysy - kompromitacja to malo powiedziane. momentami widac bylo aktorzenie barkomu jak odwalali jakies farmazoniady akby wygrac nie chcieli, ogolnie bardzo dziwny mecz

smieszniej bedzie jak lwow sie utrzymal ale postanowi wrocic do ligi na ukraine (bo tak)

pinio1111 266,8K

pinio1111

Użytkownik
postawa nysy - kompromitacja to malo powiedziane. momentami widac bylo aktorzenie barkomu jak odwalali jakies farmazoniady akby wygrac nie chcieli, ogolnie bardzo dziwny mecz

smieszniej bedzie jak lwow sie utrzymal ale postanowi wrocic do ligi na ukraine (bo tak)
Nie no nie sądzę, żeby mieli wracać na Ukrainę. W PLS są pieniądze i prestiż, więc moim zdaniem dopóki sportowo nie przegrają, to będą grali ile się da.
Ja się cieszę że tak to się skończyło.
Nysa to był zlepek zawodników, a nie zespół przez cały sezon.
Przede wszystkim to był zespół kompletnie bez przyjęcia, co i dziś było widoczne. Do tego buractwo ich kibiców, które pokazali w Gorzowie zostało ukarane😉
A Barkom, cóż to zespół który od dwóch sezonów jest dla mnie kurą, która znosi złote jaja i łapię na nich najlepsze kursy, więc z mojego punktu widzenia to dobre rozwiązanie😁

Otrzymane punkty reputacji: +689
J 1,4K

jakxx88

Użytkownik
Ciekawe co dalej będzie z Nysą? Jaką skompletują kadrę na przyszły sezon i czy wrócą za rok do plus ligi.. co do dzisiejszego meczu od początku było widać że barkom był lepiej nastawiony ( mowa ciała każdego zawodnika) do tego spotkania

Do góry Bottom