Jeśli to spowodowane tym że do zaksy wracają wszyscy zawodnicy( szczególnie środkowi, bo ostatnio grał Szymański na środku parę męczy) a projekt nie ma żadnych problemów kadrowych spowodowanych absencjami to dla mnie projekt jest tu faworytem zdecydowaną mimo wszystko. Dlatego czekajmy jak na jakieś info.Ogólnie to wydaje mi się że że strony Zaksy się dzieje. Mówiło się że ma nie być 1-2 zawodników, Urbanowicza i kogoś jeszcze a jednak chyba są. Aczkolwiek to moje spekulacje tylko. Też byłbym wdzięczny za InfoZAKSA kusi dzisiaj 2.20 i nie wygrali 5 męczy pod rząd z projektem
Ta ironia zupełnie niepotrzebnatak urbanowiczowi rozwalone kolano przez ktore wypadl do konca sezonu sie magicznie uzdrowilo i normalnie wraca do gry....
można napisać normalnie
a co oznacza to wyzej po "normalnemu"? bo nie umiem odszyfrowaćZAKSA kusi dzisiaj 2.20 i nie wygrali 5 męczy pod rząd z projektem
W ogóle mnie to nie dziwi. Też celowałem w Kozubala, aczkolwiek ma możliwości rotacji jak ten pomysł nie wypaliha kozuba dal xD oj samelwuo pokarany zostaneisz
No nie wierzę, myślę że jednak szybko Ropret go zmieniha kozuba dal xD oj samelwuo pokarany zostaneisz
Jest i Staszewski i Bucki w obwodzie, więc nie ma biedyNo nie wierzę, myślę że jednak szybko Ropret go zmieni![]()
w obwodzie,