>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

wawo 16,4K

wawo

Użytkownik
Przypominam ze zaraz Vero Voley mozna grac LOKOMOTYWE. Ja nawet zagralem - 1,5. Conegliano slaba grupa i duzo gorzej wygladaly.

supermario 318,3K

supermario

Użytkownik
Lokomotywa powoli odjeżdża, nie pisz takich głupot, bo ktoś kto Cię nie zna z forum oczywiście, postawi grubo i będzie miał później pretensje tak nawiasem pisząc

supermario 318,3K

supermario

Użytkownik
W tym wypadku akurat do ciebie, bo piszesz tutaj głupoty i sugerujesz innym użytkownikom że to jest pewny typ, gdyby tak nie było to zachowałbyś to dla siebie. Nie bądź bezczelny przynajmniej

Otrzymane punkty reputacji: +115
wawo 16,4K

wawo

Użytkownik
Bezczelnie to kopiowac typy od od innych bez wlasnej analizy i miec pozniej pretensje. Ludzie ile wy macia lat? 😅

Otrzymane punkty reputacji: +498
supermario 318,3K

supermario

Użytkownik
Ja na pewno nie kopiuje od ciebie, za długo tutaj jestem, żeby nie oddzielać ziarna od plewu. A wnioskując po charakerze i treści twoich wpisów, to sądzę, a niemal jestem tego pewien, że mam dużo więcej lat od ciebie.

Otrzymane punkty reputacji: +613
P 7,5K

pewniak1978

Użytkownik
Ja na pewno nie kopiuje od ciebie, za długo tutaj jestem, żeby nie oddzielać ziarna od plewu. A wnioskując po charakerze i treści twoich wpisów, to sądzę, a niemal jestem tego pewien, że mam dużo więcej lat od ciebie.
Z tym jegomościem wawo się nie dyskutuje bo to karma dla niego..... olewać gościa i tyle.Nigdy nic sensownego tutaj nie wrzucił... wujków ma pełno na całym świecie od Bułgarii przez Rumunię aż po Wenezuelę....lata lecą jego obecności na tym forum jak był infantylny tak pozostał

AndrzejKoziol 6,1K

AndrzejKoziol

Użytkownik
Lokomotywa powoli odjeżdża, nie pisz takich głupot, bo ktoś kto Cię nie zna z forum oczywiście, postawi grubo i będzie miał później pretensje tak nawiasem pisząc
Jeżeli ktoś stawia grubo typu ludzi których nie zna to pretensje może mięc tylko i wyłącznie do siebie, pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +496
wawo 16,4K

wawo

Użytkownik
Z Vero Voley sie nie udalo choc widzialem potencjal. Kolejny typ jaki biorę na tapetę to Piacenza z Monza. Monza ostatnio baty dostaje od kazdego mimo ze w Lm gra dobrze. Piacenza ma pake ale wyniki slabe. Wyglada ze kursy na Monze sa przesadzone i spokojnie mozna grac w kierunku ich.

Otrzymane punkty reputacji: +496
Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Tu jak Cię lubię i szanuję to przesadziłeś. Jak ktoś ma pretensje do takiej sytuacji to dla mnie jest zwykłym frajerem i naiwniakiem.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom