>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

K 1,3K

KubaGdz

Użytkownik
Tak, tylko po to jest szeroka kadra, aby nią dysponowac i jak wspomnieli komentatorzy , to takie mecze , że bardziej na treningu da się zmęczyć :) wysokie piłki do Leona kończyły się czapa. Dobry mecz Olsztyna nie ma co :)

pinio1111 194,2K

pinio1111

Użytkownik
Tak, tylko po to jest szeroka kadra, aby nią dysponowac i jak wspomnieli komentatorzy , to takie mecze , że bardziej na treningu da się zmęczyć :) wysokie piłki do Leona kończyły się czapa. Dobry mecz Olsztyna nie ma co :)
Leon jako jedyny jeszcze coś grał w tym meczu. A szeroka kadra, cóż widać że nie jest zbyt szeroka bo odpoczywali tylko McCarthy i Leon.
Olsztyn się rozkręcił i owszem, ale wystarczy spojrzeć na staty Lublina, żeby stwierdzić że zagrali słaby mecz i na bank te dwa spotkania w tygodniu miały na to wpływ.

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
barkom wymtslil popea i tameraua na przyjeciu dzisiaj. nie wiem co o tym myslec. kowaliow zawodzi od poczatk sezonu ale czy taka para to rozwiaaznie problemu? nie wiem

pinio1111 194,2K

pinio1111

Użytkownik
barkom wymtslil popea i tameraua na przyjeciu dzisiaj. nie wiem co o tym myslec. kowaliow zawodzi od poczatk sezonu ale czy taka para to rozwiaaznie problemu? nie wiem
Myślę że zobaczymy tu Kovalova jeszcze. A jak na razie to poziom meczy słabieńki i podejrzewam że lepiej dzisiaj nie będzie.

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
nudny mecz jak flaki z olejem, na poczatku drugiego beędzin postanowil popelnic szybkie harakiri - to jedyny plus tego spotkania, ze jest szansa ze skonczy sie szybko

pinio1111 194,2K

pinio1111

Użytkownik
Dziś warto handi na Haok. Ograli Friedrichshafen a Tours się męczyło ze szwajcarami. Ja nawet win próbuje Zagrzebia

Otrzymane punkty reputacji: +130
S 3,4K

sudo

Użytkownik
Dzisiaj starcie na szczycie,wiadomo na logike i sklady to lekko Zawiercie ale czy to będzie taki łatwy win Zawiercia,jaka czutka panowie?

pinio1111 194,2K

pinio1111

Użytkownik
Dzisiaj starcie na szczycie,wiadomo na logike i sklady to lekko Zawiercie ale czy to będzie taki łatwy win Zawiercia,jaka czutka panowie?
Takich spotkań się nie gra tylko ogląda 😉
Linie wystawione prawidłowo, więc żadnego valuebetu nie można znaleźć.
Jeżeli coś tu zagram to over 45,5pkt w 1 secie.

Z pozostałych spotkań spróbuję jeszcze raz na Szerszenia w parze z Karlitzkiem bo kurs 2,25 jest zadowalający. Ostatnio było 14-13 dla Moritza, który zdobył 7pkt w ostatnim secie. Mam nadzieję że dziś to Nico będzie minimalnie lepszy.
Również over 183,5pkt w tym meczu wielce prawdopodobny.

K 3,4K

kowaltyper

Użytkownik
Ponawiam. Szukam osób do współpracy, specjalizujących się w polskich rozgrywkach kobiecych, z naciskiem na 1 ligę kobiet. Tauron Liga również mile widziana. Można pisać priv.

Do góry Bottom