Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
bo inni graja w 'normalnych rozgrywkach' czyli w LM i nie zawracaja sobie dupy jakimis bieda mistrzostawmi na poziomie trzepaka. lube nie gra w ogole w pucharach w tym roku to mieli czas na take bezsensowne wojaże, trento gra tylko w cev cup.
mocne wpisy, wysyp ludzi jakby pierwsza rywalizacje sportowa w zyciu widzieli druzyn z dolu tabeli. dajcie sobie spokoj i znajdzcie inne "hobby" tak powiem
mocne wpisy, wysyp ludzi jakby pierwsza rywalizacje sportowa w zyciu widzieli druzyn z dolu tabeli. dajcie sobie spokoj i znajdzcie inne "hobby" tak powiem
jak ogladam wlochy od 15 lat jakos to tam czy puchar wloch czy playoffy to bardzo duzo meczy wygladalo na 'reżyserowane' co by publika miala co poogladac (nie mowie ze wszystkie)
kiedys to bylo doslownie wyraznie widac jak na dloni, teraz juz jest mniej tego
No właśnie rywalizacja drużyn z dołu tabeli, więc pisanie o typie na jedną z nich że to jest promka jest dla mnie niedorzeczne i mi akurat tylko o to chodziło ...
Post automatycznie złączony:
Dzbanem to ty jesteś napinaczu, napisałem tylko że promka idzie słabo bo w tamtej chwili GKS przegrywał 0:2 to chyba szła słabo czyż nie?
Czy pisanie że promocja jest niedorzeczne???
A jak inaczej nazwać to gdy dostajesz kurs 2,45 na drużynę z większym potencjałem.
W bukmacherce właśnie trzeba szukać takich kursów gdzie jest jakieś value, a nie grać codziennie byle co na siłę, żeby tylko coś zagrać.
Kurs na Będzin na poziomie 1,5 to była niedorzeczność.
Spodziewałem się że Katowice wezmą to dużo łatwiej i podejrzewam, że by tak było gdyby od początku zagrał Kisiluk, a nie Berger na którego grę nie mogę patrzeć.
No właśnie rywalizacja drużyn z dołu tabeli, więc pisanie o typie na jedną z nich że to jest promka jest dla mnie niedorzeczne i mi akurat tylko o to chodziło ...
Post automatycznie złączony:
Dzbanem to ty jesteś napinaczu, napisałem tylko że promka idzie słabo bo w tamtej chwili GKS przegrywał 0:2 to chyba szła słabo czyż nie?