No dobre wariaty w tym dziale promka roku jak nic nie da się patrzeć na ich grę. O seta będzie ciężko, a co mówić o meczu.Coś słabo idzie ta promocja na GKS
Tu przecież takich przygodnych pacjentów, co rozliczają bet po jednym czy dwóch setach zawsze sporo byłomocne wpisy, wysyp ludzi jakby pierwsza rywalizacje sportowa w zyciu widzieli druzyn z dolu tabeli. dajcie sobie spokoj i znajdzcie inne "hobby" tak powiem
matoły z monzy dzis z emerytem zajcewem za to przebiły wszystkoTu przecież takich przygodnych pacjentów, co rozliczają bet po jednym czy dwóch setach zawsze sporo było
No tam na 0:3 to pewnie było z 20, jak nie lepiej?matoły z monzy dzis z emerytem zajcewem za to przebiły wszystko
zajcew to gra taka siatkowke ze watpie czy by byl wzmocnieniem dla bedzina
jak ogladam wlochy od 15 lat jakos to tam czy puchar wloch czy playoffy to bardzo duzo meczy wygladalo na 'reżyserowane' co by publika miala co poogladac (nie mowie ze wszystkie)No tam na 0:3 to pewnie było z 20, jak nie lepiej?
Nie gram włoskiej siatki ani piłki z uwagi na wszechobecną korupcję w tym kraju.
Czy pisanie że promocja jest niedorzeczne???No właśnie rywalizacja drużyn z dołu tabeli, więc pisanie o typie na jedną z nich że to jest promka jest dla mnie niedorzeczne i mi akurat tylko o to chodziło ...
Post automatycznie złączony:
Dzbanem to ty jesteś napinaczu, napisałem tylko że promka idzie słabo bo w tamtej chwili GKS przegrywał 0:2 to chyba szła słabo czyż nie?
Czytając to z boku nie znajac sie na siatce stwierdzam, że napinaczem ty jestes. chciales wydrwić kolegów a sam wyszedłeś na dzbanaNo właśnie rywalizacja drużyn z dołu tabeli, więc pisanie o typie na jedną z nich że to jest promka jest dla mnie niedorzeczne i mi akurat tylko o to chodziło ...
Dzbanem to ty jesteś napinaczu, napisałem tylko że promka idzie słabo bo w tamtej chwili GKS przegrywał 0:2 to chyba szła słabo czyż nie?
bedac obiektywnym to tak, co pokazal jeszcze przebieg meczu.
lube potencjalem klase slabsze od trento w meczu na powaznie bez zadnych szansLube ma szanse z trentino? Jak oba zespoly podchodza do tego turnieju... bo te ponad 3 do gry..
JW wygląda tak, jakby nie chciało tego wygraćfajne miejsce teraz zeby dac jw-1,5 1st wdupe tlyko dziek magicznegmu finoliemu, jzu wrocil toniutti i powinno byc na luzie 3-1
lube potencjalem klase slabsze od trento w meczu na powaznie bez zadnych szans