>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
dla sady rezerwa trento za silna haha

o łał jednak sciagneicie wszystskich zawodnikow pierwszego skladu wlacznie z libero przynioslo efekt i sada wziela mecz

Ostatnia edycja:
T 22,7K

tadzin

Użytkownik
bo inni graja w 'normalnych rozgrywkach' czyli w LM i nie zawracaja sobie dupy jakimis bieda mistrzostawmi na poziomie trzepaka. lube nie gra w ogole w pucharach w tym roku to mieli czas na take bezsensowne wojaże, trento gra tylko w cev cup.

W 3,1K

Whisky77

Użytkownik
Coś słabo idzie ta promocja na GKS 😂
No dobre wariaty w tym dziale 🤣🤣 promka roku jak nic 🤣 nie da się patrzeć na ich grę. O seta będzie ciężko, a co mówić o meczu.
Post automatycznie złączony:

W pierwszym secie mieli w pewnym momencie +3, a od 18:18 nie zdobyli punktu. W kobiecej takie serie nieczęsto idą...

pinio1111 194,2K

pinio1111

Użytkownik
Wystarczyło wprowadzić Kisiluka zamiast Bergera, o czym pisałem kilka dni temu i drużyna zaczęła grać.
Te marne wpisy, pozostawiam bez komentarza😉

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
mocne wpisy, wysyp ludzi jakby pierwsza rywalizacje sportowa w zyciu widzieli druzyn z dolu tabeli. dajcie sobie spokoj i znajdzcie inne "hobby" tak powiem

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
No tam na 0:3 to pewnie było z 20, jak nie lepiej?
Nie gram włoskiej siatki ani piłki z uwagi na wszechobecną korupcję w tym kraju.
jak ogladam wlochy od 15 lat jakos to tam czy puchar wloch czy playoffy to bardzo duzo meczy wygladalo na 'reżyserowane' co by publika miala co poogladac (nie mowie ze wszystkie)
kiedys to bylo doslownie wyraznie widac jak na dloni, teraz juz jest mniej tego

pinio1111 194,2K

pinio1111

Użytkownik
No właśnie rywalizacja drużyn z dołu tabeli, więc pisanie o typie na jedną z nich że to jest promka jest dla mnie niedorzeczne i mi akurat tylko o to chodziło ...

Dzbanem to ty jesteś napinaczu, napisałem tylko że promka idzie słabo bo w tamtej chwili GKS przegrywał 0:2 to chyba szła słabo czyż nie?
Czy pisanie że promocja jest niedorzeczne???
A jak inaczej nazwać to gdy dostajesz kurs 2,45 na drużynę z większym potencjałem.
W bukmacherce właśnie trzeba szukać takich kursów gdzie jest jakieś value, a nie grać codziennie byle co na siłę, żeby tylko coś zagrać.
Kurs na Będzin na poziomie 1,5 to była niedorzeczność.
Spodziewałem się że Katowice wezmą to dużo łatwiej i podejrzewam, że by tak było gdyby od początku zagrał Kisiluk, a nie Berger na którego grę nie mogę patrzeć.

Otrzymane punkty reputacji: +247
wawo 16,4K

wawo

Użytkownik
Tutaj widze bez zmian. Dwoch eskpertow co maja pojęcie o siatkowce a reszta zbieranina wyśmiewaczy.
Polecam dzis arabów z sada.

Otrzymane punkty reputacji: +247
sewerynkg 21,2K

sewerynkg

Użytkownik
No właśnie rywalizacja drużyn z dołu tabeli, więc pisanie o typie na jedną z nich że to jest promka jest dla mnie niedorzeczne i mi akurat tylko o to chodziło ...

Dzbanem to ty jesteś napinaczu, napisałem tylko że promka idzie słabo bo w tamtej chwili GKS przegrywał 0:2 to chyba szła słabo czyż nie?
Czytając to z boku nie znajac sie na siatce stwierdzam, że napinaczem ty jestes. chciales wydrwić kolegów a sam wyszedłeś na dzbana

Otrzymane punkty reputacji: +130
T 22,7K

tadzin

Użytkownik
fajne miejsce teraz zeby dac jw-1,5 1st wdupe tlyko dziek magicznegmu finoliemu, jzu wrocil toniutti i powinno byc na luzie 3-1

Lube ma szanse z trentino? Jak oba zespoly podchodza do tego turnieju... bo te ponad 3 do gry..
lube potencjalem klase slabsze od trento w meczu na powaznie bez zadnych szans

pinio1111 194,2K

pinio1111

Użytkownik
fajne miejsce teraz zeby dac jw-1,5 1st wdupe tlyko dziek magicznegmu finoliemu, jzu wrocil toniutti i powinno byc na luzie 3-1

lube potencjalem klase slabsze od trento w meczu na powaznie bez zadnych szans
JW wygląda tak, jakby nie chciało tego wygrać

Do góry Bottom