>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

T 24,4K

tadzin

Użytkownik
dobra tą zagrywka w trzeci metr butryn wygral statuetke mvp tego turnieju

jw postanowilo zagrac w tb powtorke z tb przeciwko lublinowi w 3rd meczu czyli jakies 20% w ataku bo sie nie da skonczyc wlasnej akcji ale zawiercie jest na tyle uprzejme ze nie ma ochoty tego wykorzystywac

jw nie ma pojecia jak skonczyc akcje 4 razy pod rzad nie skonczone majac dobre przyjecie ale zawiercie 1 aut 2 bloki na kontrze, jw z kims kto cokolwiek gra juz dawno byloby 10 metrow pod wodą

Ostatnia edycja:
pinio1111 311,3K

pinio1111

Użytkownik
zobacz se staty tego klucza do wygranej :DDD
uzupelnial atak jak kaczmarek, tavares to tam na sile juz szukal kwolka na kontrach byle jakos to przepchnac

kwolek sety 1-2 2punkty
kwolek sety 3-5 22 punkty
heh
Staty stratami, ale konczył ważne piłki i zagrywał. W porównaniu z Ensingiem to był dodatkowy zawodnik na boisku. Dzięki temu cała drużyna zaczęła grać i wierzyć, więc sorry, ale dla mnie ta zmiana była kluczem. Do tego decydujący punkt zdobyty właśnie po jego trudnej zagrywce i błędzie Popiwczaka.
Oczywiście Kwolo bezwzględnie MVP.

J 1,6K

jakxx88

Użytkownik
Łaba zagrał mega jak na swoje możliwości ( tyle osób go jechało w trakcie meczów finałowych plus ligi ale tak najłatwiej), Butryn kontuzja i nagle grał , dobre info mają niektórzy a Jastrzębski to po raz kolejny zrobił sobie sam kuku w tym sezonie. Szacun dla Kwolka co chłop gra i ma luz, jutro wyjdzie Russell z kwolkiem i pewnie butryn i zobaczymy jak zagra z Perugia . Ciekawe jakie kursy wystawią na jutro

pinio1111 311,3K

pinio1111

Użytkownik
Łaba zagrał mega jak na swoje możliwości ( tyle osób go jechało w trakcie meczów finałowych plus ligi ale tak najłatwiej), Butryn kontuzja i nagle grał , dobre info mają niektórzy a Jastrzębski to po raz kolejny zrobił sobie sam kuku w tym sezonie. Szacun dla Kwolka co chłop gra i ma luz, jutro wyjdzie Russell z kwolkiem i pewnie butryn i zobaczymy jak zagra z Perugia . Ciekawe jakie kursy wystawią na jutro
A kto pisał że na pewno nie zagra??? Pokaż mi ten post??? Owszem pisałem że wątpię żeby doszedł w 100% do sprawności, ale zaznaczyłem że nie mam pewności czy na bank nie zagra.
Po drugie dwa dni temu napisałem że normalnie trenuje w Łodzi z zespołem, ale nie sądzę by wyszedł w szóstce. No i nie wyszedł w 6 tylko ratunkowo i dzięki temu Zawiercie wróciło z zaświatów, więc te twoje wycieczki personalne są słabe.
Po trzecie piszesz jak zwykle po fakcie i szkoda że nie odzywałeś się do stanu 2:0, gdy Zawiercie nie istniało.

J 1,6K

jakxx88

Użytkownik
A kto pisał że na pewno nie zagra??? Pokaż mi ten post??? Owszem pisałem że wątpię żeby doszedł w 100% do sprawności, ale zaznaczyłem że nie mam pewności czy na bank nie zagra.
Po drugie dwa dni temu napisałem że normalnie trenuje w Łodzi z zespołem, ale nie sądzę by wyszedł w szóstce. No i nie wyszedł w 6 tylko ratunkowo i dzięki temu Zawiercie wróciło z zaświatów, więc te twoje wycieczki personalne są słabe.
Po trzecie piszesz jak zwykle po fakcie i szkoda że nie odzywałeś się do stanu 2:0, gdy Zawiercie nie istniało.
Nie kierowałem tego postu typowo do ciebie ale to tak odebrałeś chyba ( nie śledzę po nickach kto tak pisał, ale było napisane) napisałem w trakcie czwartego seta że odżyli albo jak ktoś skazał z góry po dwóch setach że Zawiercie gra jutro o trzecie miejsce 😏

Do góry Bottom