>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

pinio1111 313,9K

pinio1111

Użytkownik
No dziś Lublin gra to co grał przez cały sezon, czyli falował. Nie chciało mi się wierzyć że będą w stanie zagrać trzeci perfekcyjny mecz na zagrywce, a z kolei Zawiercie trzeci raz padlinę w tym elemencie.
Post automatycznie złączony:

No i dziadzia Georg daje wciąż radę😉

T 24,7K

tadzin

Użytkownik
dziadki juz nie zamkna na 3-0 no to 2-3 pojsc powinno tak uwazam. czas gra jedynie na korzysc lublina, w koncu to 'mlode wilki' a nie szpital dla emerytow

pinio1111 313,9K

pinio1111

Użytkownik
A ja sądzę że 3:1 się skończy 😉
Z perspektywy repy to szkoda tego konfliktu na linii Kwolo - Nikola, bo w takim gazie to by się nam przydał.

T 24,7K

tadzin

Użytkownik
dobra dziadki jednak nie padaja jak przypuszczalem na dodatek caly czas bardzo dobrze przyjmuja, juz nie mam zadnych pomyslow co sie tam wydarzy. odpust

a ja repre to mam w pompie szczerze

T 24,7K

tadzin

Użytkownik
gregorowicz dzisiaj od poczaktu z zalozonym pamapersem i gra normalnie tak jak podczas jego kilku wystepow w fazie zasadniczej a nie jak ostatni kalekin w poprzeninm meczu

pinio1111 313,9K

pinio1111

Użytkownik
Zawiercie ma jeszcze rezerwy, bo wcale nie zagrali perfekcyjnego meczu.
Gregorowicz, cóż zagrał normalny mecz i jeśli nie spanikuje jak ostatnio w Lublinie to powinno być dobrze i piąty mecz.

T 24,7K

tadzin

Użytkownik
dla mne grozer i gregorowicz mvp, bo najwieksze czarne dziury z meczu poprzedniego dzisiaj zagraly jak trzeba a nawet lepiej, grozer to juz w ogole ta akcja gdzie obronil wstal zdazyl wziac nmabieg i jeszzce skonczyc kotnre totalny kosmos (uj z tym ze siatki dotkneli) . kwolek/rasel to przyzwyczaili ze umieja grac i fakt zagrali dzis top ale po takim grozerze czy gregorowiczu takiego poziomu to sie nie spodziewalem

pinio1111 313,9K

pinio1111

Użytkownik
Ja uważam że Russell wciąż ma duże rezerwy, bo kolejny raz wchodzi w mecz od połowy drugiego seta.
Tak jak napisałem po pierwszym meczu, uważam że Zawiercie to lepsza drużyna od Lublina i mam nadzieję, że napiszą nową historię i pierwszy raz wygrają MP, przegrywając 0:2.

T 24,7K

tadzin

Użytkownik
alez piekny mecz alkus kaczmarek wiadomo 0% a minelo 2/3 seta, z kolei oponent ensing na czystej siatce ledwo zmiescil sie w boisko.

get me out

T 24,7K

tadzin

Użytkownik
jak jakis janusz oglada siatkowke raz na rok i chcial sobie cos obejrzec to po polfinalach nie odpali siatkowki do konca zycia

T 24,7K

tadzin

Użytkownik
błagam niech to się jak najszybciej skonczy toż to sa tortury

jutrzejszy mecz halkow z zawierciem bedzie piekny. ale sie lud rzuci na granie na kebaby

ensing aka zawodnik ktory powinien grac w jakims sredniaku pierwszej ligi. tak mniej wiecej gra, dogranie darmowej pilki palcami za trudne, gosc dogrywa na druga strone. zlitujcie sie nad nami grzesznikami

pinio1111 313,9K

pinio1111

Użytkownik
Mam nadzieję że na trzeciego wyjdą z Tavaresem i Butrynem, bo inaczej będzie szybkie 3:0. Choć patrząc na to co gra całe Zawiercie, wątpię czy stać ich na seta.

J 1,6K

jakxx88

Użytkownik
Ci co pisali że Butryn dziś nie zagra to super mieliście wiedzę o jego kontuzji, chłop gra od trzeciego seta i nic nie widać po nim i trzyma Zawiercie.. swoją drogą jastrzebie po dwóch takich setach jak tego meczu nie wygra to nie wiem co myśleć o nich. Perugia pewnie zadowolona ze tutaj nie ma szybkiego meczu , dość że mają dzień więcej odpoczynku ..

J 1,6K

jakxx88

Użytkownik
błagam niech to się jak najszybciej skonczy toż to sa tortury

jutrzejszy mecz halkow z zawierciem bedzie piekny. ale sie lud rzuci na granie na kebaby

ensing aka zawodnik ktory powinien grac w jakims sredniaku pierwszej ligi. tak mniej wiecej gra, dogranie darmowej pilki palcami za trudne, gosc dogrywa na druga strone. zlitujcie sie nad nami grzesznikami
Szybko spisałeś Zawiercie na straty widzę, siatkówka pisała już różne scenariusze. Odżyli i czwarty set nie wiadomo w którą stronę pójdzie 😁

T 24,7K

tadzin

Użytkownik
powiem tak. nic nie rozumiem z tego meczu. co prawda przed meczem również nic nie wiedzialem czyli za duzo sie nie zmienilo

oho huba buba dostal jak kurek na poczatku sezonu

Do góry Bottom