>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

T 24,5K

tadzin

Użytkownik
dobra tą zagrywka w trzeci metr butryn wygral statuetke mvp tego turnieju

jw postanowilo zagrac w tb powtorke z tb przeciwko lublinowi w 3rd meczu czyli jakies 20% w ataku bo sie nie da skonczyc wlasnej akcji ale zawiercie jest na tyle uprzejme ze nie ma ochoty tego wykorzystywac

jw nie ma pojecia jak skonczyc akcje 4 razy pod rzad nie skonczone majac dobre przyjecie ale zawiercie 1 aut 2 bloki na kontrze, jw z kims kto cokolwiek gra juz dawno byloby 10 metrow pod wodą

Ostatnia edycja:
T 24,5K

tadzin

Użytkownik
Łaba to jedno, ale Karol za grającego piach Ensinga to był klucz do wygranej.
zobacz se staty tego klucza do wygranej :DDD
uzupelnial atak jak kaczmarek, tavares to tam na sile juz szukal kwolka na kontrach byle jakos to przepchnac

kwolek sety 1-2 2punkty
kwolek sety 3-5 22 punkty
heh

pinio1111 312,8K

pinio1111

Użytkownik
zobacz se staty tego klucza do wygranej :DDD
uzupelnial atak jak kaczmarek, tavares to tam na sile juz szukal kwolka na kontrach byle jakos to przepchnac

kwolek sety 1-2 2punkty
kwolek sety 3-5 22 punkty
heh
Staty stratami, ale konczył ważne piłki i zagrywał. W porównaniu z Ensingiem to był dodatkowy zawodnik na boisku. Dzięki temu cała drużyna zaczęła grać i wierzyć, więc sorry, ale dla mnie ta zmiana była kluczem. Do tego decydujący punkt zdobyty właśnie po jego trudnej zagrywce i błędzie Popiwczaka.
Oczywiście Kwolo bezwzględnie MVP.

J 1,6K

jakxx88

Użytkownik
Łaba zagrał mega jak na swoje możliwości ( tyle osób go jechało w trakcie meczów finałowych plus ligi ale tak najłatwiej), Butryn kontuzja i nagle grał , dobre info mają niektórzy a Jastrzębski to po raz kolejny zrobił sobie sam kuku w tym sezonie. Szacun dla Kwolka co chłop gra i ma luz, jutro wyjdzie Russell z kwolkiem i pewnie butryn i zobaczymy jak zagra z Perugia . Ciekawe jakie kursy wystawią na jutro

pinio1111 312,8K

pinio1111

Użytkownik
Łaba zagrał mega jak na swoje możliwości ( tyle osób go jechało w trakcie meczów finałowych plus ligi ale tak najłatwiej), Butryn kontuzja i nagle grał , dobre info mają niektórzy a Jastrzębski to po raz kolejny zrobił sobie sam kuku w tym sezonie. Szacun dla Kwolka co chłop gra i ma luz, jutro wyjdzie Russell z kwolkiem i pewnie butryn i zobaczymy jak zagra z Perugia . Ciekawe jakie kursy wystawią na jutro
A kto pisał że na pewno nie zagra??? Pokaż mi ten post??? Owszem pisałem że wątpię żeby doszedł w 100% do sprawności, ale zaznaczyłem że nie mam pewności czy na bank nie zagra.
Po drugie dwa dni temu napisałem że normalnie trenuje w Łodzi z zespołem, ale nie sądzę by wyszedł w szóstce. No i nie wyszedł w 6 tylko ratunkowo i dzięki temu Zawiercie wróciło z zaświatów, więc te twoje wycieczki personalne są słabe.
Po trzecie piszesz jak zwykle po fakcie i szkoda że nie odzywałeś się do stanu 2:0, gdy Zawiercie nie istniało.

J 1,6K

jakxx88

Użytkownik
A kto pisał że na pewno nie zagra??? Pokaż mi ten post??? Owszem pisałem że wątpię żeby doszedł w 100% do sprawności, ale zaznaczyłem że nie mam pewności czy na bank nie zagra.
Po drugie dwa dni temu napisałem że normalnie trenuje w Łodzi z zespołem, ale nie sądzę by wyszedł w szóstce. No i nie wyszedł w 6 tylko ratunkowo i dzięki temu Zawiercie wróciło z zaświatów, więc te twoje wycieczki personalne są słabe.
Po trzecie piszesz jak zwykle po fakcie i szkoda że nie odzywałeś się do stanu 2:0, gdy Zawiercie nie istniało.
Nie kierowałem tego postu typowo do ciebie ale to tak odebrałeś chyba ( nie śledzę po nickach kto tak pisał, ale było napisane) napisałem w trakcie czwartego seta że odżyli albo jak ktoś skazał z góry po dwóch setach że Zawiercie gra jutro o trzecie miejsce 😏

T 24,5K

tadzin

Użytkownik
pinio1111 pinio1111 twoj rasel to juz niezatapialny ale kursik bedzie. ogolnie tam z tymi punktami dali jakiegos matola do wystawiania tych kursow, gosc wzial i na podstawie meczu polfinalowego linie punktowe wystawial

deepred 1,5M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Czemu nawet przy organizacji final4 nie możemy pod siebie ustawić półfinałów, żeby mieć dzień przerwy? Dramat. Nawet Tadżykistan by pod siebie ustawił.

T 24,5K

tadzin

Użytkownik
bo u nas nawet jak chodzi o sprawe stojaca na 500tnym miejscu jesli chodzi o wage to i taki polaki nie maja nic do gadania bo sie zrzekly rzadzenia tym krajem i terytorium wiec se przyjezdza wloch i ustawia pod siebie. proste? proste.

Do góry Bottom