>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Już też mogę napisać, iż dojdzie do czystek po tym miesiącu. Sporo osób olało SZ, co było do przewidzenia, a pozostali po prostu nie dopasowali się, niemniej będę wdzięczny jak każdy aktywny przed końcem miecha podliczy swoje wszystkie typy, cytując chociażby posty. Ponadto oczywiście yield etc. w odpowiednim temacie.
Niektórzy też nawet nie założyli tematu, co również będzie się kończyło automatycznym wylotem z SZ.
http://forum.bukmacherskie.com/f146/lista-osob-w-sz-89087.html
31 osób, 28 tematów (bam i maroon, unicaja bez tematów) w tym 23 ew. 24 aktywne. To nie jest zły wynik, ale mimo wszystko 6-7 osób za brak aktywności musi wylecieć.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Tematu nie założyłem, ponieważ uważałem i i nadal uważam, że jest to zbędne, przynajmniej na tą chwilę. Typy, jakich można się ode mnie spodziewać pochodzić powinny z takich dyscyplin, jak Dart i piłka nożna, a konkretnie niższe ligi mazowieckie. Od czasu startu SZ nie było nic godnego uwagi, co mógłbym podać, stąd brak typów, a co za tym idzie i tematu. Zdarzyło się raz, że buki się pomyliły w ofercie na Dart i luźne info dałem.
Jak dostosować Benek, jak ? Przecież ta SZ to prawdę powiedziawszy popelina. IMO w tym dziale powinny znajdować się same perełki czyt. wszelakie pomyłki bukmacherów, informacje o ew dziwnych rozstrzygnięciach czy nawet typy na &#39;normalne&#39; mecze, ale poparte konkretną i rzeczową analizą. Tego typu zakładów niestety w tym dziale jest, jak na lekarstwo. Robotę robi tylko Gystlik i to właśnie jego miałem na myśli dwa zdanie wstecz, Olo, który kilka razy miał świetne info, oczywiście c1amak, momentami Obserwator (sure pomijam, bo to dla mnie bajka), do tego jawek i Pawacki, tyle. No może jeszcze Vidal, bo ze dwa razy dał konkretne info.
Reszta to mizeria, ponieważ w są to typy, które albo znajdzie się dziale albo gdzieś w sieci albo samemu się wyhaczy. Czy one się nadają do ZS ? No nie, bo to nic nowego. Wejdę w VIP dział, tematyczne czy też podbije do ogarniętej osoby na PW i mam to samo. IMO w ZS powinny znajdować się rzeczy, których albo nie ma nigdzie indziej albo takie, które nie często widuje się na otwartym. Jakość, nie ilość. Wolę 5 typów na krzyż na miesiąc, nawet takich które nie weszły, ale info do nich było konkretne, niż typów 20 wyjętych z przerębla.

Stawkowanie. X/10. Że 8/10 złe, że 10/10 to śmiech na sali, że max 2-4. Ludzie, ludziska. Każdy gra, za ile ma/za ile chce/za ile może. Indywidualna sprawa. IMO X powinien określać siłę typu. Skala 1-10 duża, dlatego skrócę: 1 - normal, 2 - galancie, 3 - petarda. Tyle. Jako, że to strefa zamknięta, to IMO powinno być sporo typeczków od 6/10 w górę. Normal tylko wtedy, jak są przesłanki, ale nic poza tym.

Nie wiem czy piszę w zgodzie z sobą, ale niech będzie, tak to widzę.

Otrzymane punkty reputacji: +10
kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Dobra jestem tu nowy ale odniose sie do Twoich slow.
Ja to troche inaczej widze niz Ty i nikogo nie okreslam od mizernosci. Kazda z osob w czym sie specjalizuje, jeden mma, drugi tenis, trzeci pilka reczna itd. I albo ufasz komus i grasz jego typy albo nie. Nie pamietam kto napisal w analizie o returnach i % skutecznosci. Fajnie, ze to napisal ale np: dla takiej osoby jak ja, ktora sie nie interesuje sie tenisem to nie wiem co to znaczy. I nawet mnie to nie opchodzi bo przyszedlem tutaj do tej Strefy, zeby miec wlasnie dostep do osob co sie znaja na innych dyscyplinach niz ja.
Jesli mnie okreslasz Mizernosc to moze najpierw bys pofatygowal sie czy informacje jakie napisalem sa prawdziwe. Botafogo wyszlo w rezerwowym skladzie? Wyszlo. Cruziero wyszlo rezerwami w obronie i na bramce? Wyszlo.
Po sobie moge Ci tylko powiedziec, ze NIGDY bym nie zdobyl sie na to i nie ocenialbym kogos z innej dyscypliny o ktorej nie mam pojecia. A ludzie ktorzy wszystko wiedza tak naprawde nic nie wiedza.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Bam nowy kolega wszystko Ci wyjaśnił. SZ to nie fiksy... To zespół ludzi, którzy się znają na danej tematyce, ligach etc. i oto w niej chodzi. O yield :!: Niemniej jeśli dla Ciebie to popelina no to trudno. Z tego co wiem większość tutaj tak nie uważa.
Poza tym temat był wymogiem regulaminu i zamiast się określić na początku, że typy będą rzadko to cisza.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Polecam w pierwszej kolejności skupić się na yieldzie a dopiero potem rozmyślać o &quot;konkretnych i rzeczowych analizach&quot; albo czy &quot;to nic nowego&quot;. Robienie pieniędzy to podstawa.

Ze swojej strony przepraszam za kilka kiepskich typów z siatki, NBA na razie w SZ 2/2 i trzeci typ podany na noc, postaram się teraz skupić właśnie na tym.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Dobra jestem tu nowy ale odniose sie do Twoich slow.
Ja to troche inaczej widze niz Ty i nikogo nie okreslam od mizernosci. Kazda z osob w czym sie specjalizuje, jeden mma, drugi tenis, trzeci pilka reczna itd. I albo ufasz komus i grasz jego typy albo nie. Nie pamietam kto napisal w analizie o returnach i % skutecznosci. Fajnie, ze to napisal ale np: dla takiej osoby jak ja, ktora sie nie interesuje sie tenisem to nie wiem co to znaczy. I nawet mnie to nie opchodzi bo przyszedlem tutaj do tej Strefy, zeby miec wlasnie dostep do osob co sie znaja na innych dyscyplinach niz ja.
Jesli mnie okreslasz Mizernosc to moze najpierw bys pofatygowal sie czy informacje jakie napisalem sa prawdziwe. Botafogo wyszlo w rezerwowym skladzie? Wyszlo. Cruziero wyszlo rezerwami w obronie i na bramce? Wyszlo.
Po sobie moge Ci tylko powiedziec, ze NIGDY bym nie zdobyl sie na to i nie ocenialbym kogos z innej dyscypliny o ktorej nie mam pojecia. A ludzie ktorzy wszystko wiedza tak naprawde nic nie wiedza.
Mizerne są typy, a nie obecni tutaj, to po pierwsze. Po drugie, większość typów w tym dziale najzwyczajniej w świecie się do niego nie nadaje i zaufanie nie ma tutaj nic do rzeczy. Zresztą, poruszanie tego tematu jest zbędne, ponieważ oczywistym jest, że musimy sobie ufać. Gdyby było inaczej, SZ nie miała by sensu. Dlatego nie interesuje mnie to czy informacje podane przez Ciebie/innego Iksińskiego odnośnie składu Botofogo czy innych ogórków są prawdziwe. W całej tej sprawie chodzi o to, że wchodząc do tego działu chce w nim znaleźć informacje, które są niezwykle cenne, opłacalne i do których dostęp jest ograniczony. Nie interesuje mnie info, które mogę znaleźć w sieci czy chociażby przeczytać je w naszym HP. Swoją drogą w owym dziale są specjaliści, którzy spokojnie daliby sobie tutaj radę. Brzmi to może groteskowo, ale taka jest prawda, ona idealnie obrazuje poziom SZ w chwili obecnej. Po trzecie, dlaczego nie mogę oceniać innych ? Jak widzę typy Benka tutaj i jego stawki, to mi ręce opadają. Do tego Toudi i reszta ekipy. Bądźmy poważni. To ma być SZ ? Nie żartujmy.
Bam nowy kolega wszystko Ci wyjaśnił. SZ to nie fiksy... To zespół ludzi, którzy się znają na danej tematyce, ligach etc. i oto w niej chodzi. O yield :!: Niemniej jeśli dla Ciebie to popelina no to trudno. Z tego co wiem większość tutaj tak nie uważa.
Poza tym temat był wymogiem regulaminu i zamiast się określić na początku, że typy będą rzadko to cisza.
Rozumiem, że SZ to nie fixy -a szkoda-, ale jednak przyzwoity poziom musi być trzymany. SZ to powinno być coś więcej, niż tylko kółko dla hazardzistów/pasjonatów/hobbystów/nudziarzy-gawędziarzy. O yield chodzi ? W takim razie niech Ci Panowie i Panie zajmą się pisaniem tych analiz w działach tematycznych i umieszczaniem kuponów w dziale VIP, a nie tutaj. Będzie to z pożytkiem dla forum, jak i szarych userów. Czyż to nie byłoby piękne ?
Nie ma to jak NIC nie dac z siebie i prawie kazdego pojechac ????
Zajmij się swoim życiem, dziewczyno.

tyle ode mnie, więcej już chyba nie wycisnę.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Działałeś w jakiejkolwiek SZ skoro wiesz na czym ona polega :?: Typy są bardzo dobre, w większości wypadków. Yield u wielu jest na plus :?: Jest. I to jest najważniejsze. Nie chcesz tu być to nie będziesz. Jesteś jedyną osobą z tego co widzę, której nie odpowiada forma tego działu.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Swoją opinię wyrażę po selekcji Benka na koniec miesiąca. Nie podoba mi się kilka rzeczy w nowej SZ, zobaczę czy tylko mi.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Działałeś w jakiejkolwiek SZ skoro wiesz na czym ona polega :?: Typy są bardzo dobre, w większości wypadków. Yield u wielu jest na plus :?: Jest. I to jest najważniejsze. Nie chcesz tu być to nie będziesz. Jesteś jedyną osobą z tego co widzę, której nie odpowiada forma tego działu.
Benek, co ty mi wyjeżdżasz z takimi kawałkami, co ? Co mnie interesuje reszta ? Piszę o tym, co mnie boli w SZ naszego forum, a nie jakiejś innej. Typy są bardzo dobre, yield jest bajeczny ? W takim razie proszę cię o to, abyś zamknął to w pizdu i poprosił resztę o to, żeby w miarę możliwości umieszczali swoje typy w działach tematycznych i VIP. Po co trzymać takie okazy w zamknięciu ? Niech forum ma moc, niech rośnie w siłę i niech świat widzi, jakich typerów tutaj mamy.

toudi 715

toudi

Użytkownik
W całej tej sprawie chodzi o to, że wchodząc do tego działu chce w nim znaleźć informacje, które są niezwykle cenne, opłacalne i do których dostęp jest ograniczony. Nie interesuje mnie info, które mogę znaleźć w sieci czy chociażby przeczytać je w naszym HP. Swoją drogą w owym dziale są specjaliści, którzy spokojnie daliby sobie tutaj radę. Brzmi to może groteskowo, ale taka jest prawda, ona idealnie obrazuje poziom SZ w chwili obecnej.
To daj najpierw coś od siebie, zacznij zmienianie SZ/świata od siebie.

Zarzucasz nieprofesjonalizm ludziom piszącym tutaj i jednocześnie twierdzisz, że ludzie, którzy piszą 90% swoich postów w HP, gdzie typy nie mają zazwyczaj żadnej analizy i są otoczone ze wszystkich stron mnóstwem postów o tym kto wygrał wymianę w tenisie reprezentują profesjonalizm?

Tak w ogóle jeżeli chcesz regularnie mieć informacje, których nie możesz znaleźć w sieci to szukaj jakichś kontaktów w ruskiej albo azjatyckiej mafii.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
To daj najpierw coś od siebie, zacznij zmienianie SZ/świata od siebie.

Zarzucasz nieprofesjonalizm ludziom piszącym tutaj i jednocześnie twierdzisz, że ludzie, którzy piszą 90% swoich postów w HP, gdzie typy nie mają zazwyczaj żadnej analizy i są otoczone ze wszystkich stron mnóstwem postów o tym kto wygrał wymianę w tenisie reprezentują profesjonalizm?
Tak w ogóle jeżeli chcesz regularnie mieć informacje, których nie możesz znaleźć w sieci to szukaj jakichś kontaktów w ruskiej albo azjatyckiej mafii.
Nie wiem, czy to głupota czy choroba ? Ręce opadają.
Ode mnie tyle. Apeluje o spokojne podejście do tematu, no i przede wszystkim pochylenie się nad nim, choćby na sekundę. Dalsze idiotyczne komentarze z waszej strony są zbędne.
edit:
I uważam, że powinny być w niej też zwykłe, szare typy. Byle były odpowiednio wyselekcjonowane i osoba, które je podaje była ich w bardzo dużym stopniu pewna.
czy nawet typy na &#39;normalne&#39; mecze, ale poparte konkretną i rzeczową analizą.
Robotę robi tylko Gystlik i to właśnie jego miałem na myśli dwa zdanie wstecz,

S 408

swergoc

Użytkownik
Dokładnie. Merytoryczna krytyka jest podstawą działania. Więc jawek pisz od razu co Ci leży na sercu, byle było rozsądnie, merytorycznie i spokojnie. A sądzę, że &#39;u góry&#39; każdy merytoryczny argument zostanie ciepło przyjęty.
Mi się obecny kształt SZ podoba. I uważam, że powinny być w niej też zwykłe, szare typy. Byle były odpowiednio wyselekcjonowane i osoba, które je podaje była ich w bardzo dużym stopniu pewna. Tak ja uważam się za specjalistę od włoskiej ligi i w tej dziedzinie mam 100% skuteczności typów podanych w tej strefie. Jak brałem się za inne rzeczy to już było dużo gorzej.
Myślę, że dla mnie (jak dla innych szarych ludzi, którzy dopiero poznają wyższe sfery bukmacherki, że się tak wyrażę) pierwszy miesiąc w SZ był bardzo cennym doświadczeniem, który uda się mi w przyszłości zamienić na skuteczniejszą grę i selekcję typów pobieranych od innych. Zauważyłem jak to działa i staram się tak grać, aby inni mogli mieć ze mnie również korzyść.
(miałem napisać jedno zdanie... :p)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Oj Bam. Nie napisałem, że jest bajeczny, a na plus, ale nieważne.
Wyjeżdżam, bo ewidentnie się nie znasz. Nie ma fiksów dostępnych dla nas - ew. jeden na milion. To wie garść osób. Tutaj mamy osoby, które znają się na odpowiednich dziedzinach. Ja znam się na m. in. azji i moje beznadziejne typy z beznadziejnymi stawkami przynoszą mi yield spokojnie ponad 10%. Niemniej nie będę ich umieszczał publicznie. Dlaczego :?: Ponieważ: kurs spada diametralnie przy popycie na dany typ. Dlaczego Fanatyk z VIPów podaje zazwyczaj typy minutę przed rozpoczęciem. czy też niegdyś podawał LIVE tuż przy rozpoczęciu meczu :?: Z tego samego powodu. Ponadto limity. Przy popularności typu na niszową ligę limit się zwiększa - logiczne prawda :?: W skrajnych przypadkach - blokada zakładu. Niemniej nie ma zakazu podawania typów na otwartym forum w szczególności przez znawców, którzy - jak sama ranga wskazuje - znają się na danej dziedzinie. Polityka SZ polega zatem na tym by zebrać grono osób, które się ma uzupełniać i dążyć do zysku, bez względu czy jest to NBA czy liga singapurska. Mamy działać dla dobra grupy. Mamy wykorzystywać swoje mocne strony i dzielimy się nimi tutaj zyskując przy tym $$$.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Każda strefa czy forum zamknięte tak wygląda, że są ludzie znający się na czymś, umiejący zarabiać kase na danej dziedzinie i tyle, w końcy o to w tym chodzi, o pieniądze. Jak kasa się zgadza w portfelu to jest ok.

A takie gadanie, że można takie typy dawać w KzS itp. Ale po co :?: Większość ludzi, którzy tu są dawała tam przez jakiś czas typy, dawała typy w działach tematycznych, pokazała co wie i co umie i jaki dalej mają te osoby interes w podawaniu typów dla wszystkich :?: Ja np nie widzę potrzeby wrzucania typów z kosza damskiego do działu, bo co ja mam z tego :?: W temacie i tak nikt sensownie ze mną nie podyskutuje, a typów inni nie dają. Tak mogę dawać jakieś typy tutaj i w zamian dostawać inne typy, to wybór jest prosty.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Nie wiem, czy to głupota czy choroba ? Ręce opadają.

Ode mnie tyle. Apeluje o spokojne podejście do tematu, no i przede wszystkim pochylenie się nad nim, choćby na sekundę. Dalsze idiotyczne komentarze z waszej strony są zbędne.
Czego nie rozumiesz napisz mi konkretnie zamiast mnie obrażać.

&quot;Dlatego nie interesuje mnie to czy informacje podane przez Ciebie/innego Iksińskiego odnośnie składu Botofogo czy innych ogórków są prawdziwe. W całej tej sprawie chodzi o to, że wchodząc do tego działu chce w nim znaleźć informacje, które są niezwykle cenne, opłacalne i do których dostęp jest ograniczony. Nie interesuje mnie info, które mogę znaleźć w sieci czy chociażby przeczytać je w naszym HP.&quot;

Jeżeli dla Ciebie info o rezerwowym składzie Botafogo jest słabe to czego Ty oczekujesz? Może, że ktoś ci napisze konkretnie, który mecz w lidze brazylijskiej, najlepiej jeszcze po kursie 10 jest ustawiony? Przecież o takich rzeczach wie często ledwo kilka czy kilkanaście osób na świecie. Zejdź na ziemię...

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Ale co Wy się tak spinacie. Bam ma wiele racji...
Jakoś nie widzę, żebyście jechali po Dawidzie np. (przykład na obalenie tego, że B14 niczego nie oferuje, chyba to jasne;))
Tu nie chodzi o ilość chyba ? Skoro ktoś B14 tu zaprosił, to chyba wiecie, czym on się zajmuje ? Czego oczekujecie, gdy nie ma jakiejś dużej imprezy dartowej ? Z tego co kojarzę, to jeszcze nie tak dawno był dartowy bum na forum a B14 napierd..ał typami aż miło. Może zorganizujemy jakiś turniej, żeby b14 miał okazję się wykazać, skoro sypiemy pewkami 10/10, to przecież nas stać.
Nie mnie to oceniać, ale średnio mnie obchodzi kto się na czym zna... Tu mają być wyniki. Znawca nie jest równoznaczny z typerem. Dlaczego zapraszani byli znawcy ?
Poczytać o dyscyplinach to można gdzie indziej, tu przepustką powinny być wyniki, ew.informację a la kostuchi, bo te się przydają, jeśli ktoś zarabia, a nie trafia kupony...
Ja wśród znawców obecnych tu, dostrzegam kilku, u których jakoś nie kojarzę zbyt wielu zielonych miesięcy w tematach, więc nie wiem z jakiego względu są w SZ. Bo są znawcami ?? hahaha dobre...
moim zdaniem to ta reforma nie jest korzystna, bo tu chodzi o typy a nie wiedzę...

Do góry Bottom