Tematu nie założyłem, ponieważ uważałem i i nadal uważam, że jest to zbędne, przynajmniej na tą chwilę. Typy, jakich można się ode mnie spodziewać pochodzić powinny z takich dyscyplin, jak
Dart i
piłka nożna, a konkretnie
niższe ligi mazowieckie. Od czasu startu SZ nie było nic godnego uwagi, co mógłbym podać, stąd brak typów, a co za tym idzie i tematu. Zdarzyło się raz, że buki się pomyliły w ofercie na
Dart i luźne info dałem.
Jak dostosować Benek, jak ? Przecież ta SZ to prawdę powiedziawszy popelina. IMO w tym dziale powinny znajdować się same perełki czyt. wszelakie pomyłki bukmacherów, informacje o ew dziwnych rozstrzygnięciach czy nawet typy na 'normalne' mecze, ale poparte konkretną i rzeczową analizą. Tego typu zakładów niestety w tym dziale jest, jak na lekarstwo. Robotę robi tylko Gystlik i to właśnie jego miałem na myśli dwa zdanie wstecz, Olo, który kilka razy miał świetne info, oczywiście c1amak, momentami Obserwator (sure pomijam, bo to dla mnie bajka), do tego jawek i Pawacki, tyle. No może jeszcze Vidal, bo ze dwa razy dał konkretne info.
Reszta to mizeria, ponieważ w są to typy, które albo znajdzie się dziale albo gdzieś w sieci albo samemu się wyhaczy. Czy one się nadają do ZS ? No nie, bo to nic nowego. Wejdę w VIP dział, tematyczne czy też podbije do ogarniętej osoby na PW i mam to samo. IMO w ZS powinny znajdować się rzeczy, których albo nie ma nigdzie indziej albo takie, które nie często widuje się na otwartym. Jakość, nie ilość. Wolę 5 typów na krzyż na miesiąc, nawet takich które nie weszły, ale info do nich było konkretne, niż typów 20 wyjętych z przerębla.
Stawkowanie. X/10. Że 8/10 złe, że 10/10 to śmiech na sali, że max 2-4. Ludzie, ludziska. Każdy gra, za ile ma/za ile chce/za ile może. Indywidualna sprawa. IMO X powinien określać siłę typu. Skala 1-10 duża, dlatego skrócę: 1 - normal, 2 - galancie, 3 - petarda. Tyle. Jako, że to strefa zamknięta, to IMO powinno być sporo typeczków od 6/10 w górę. Normal tylko wtedy, jak są przesłanki, ale nic poza tym.
Nie wiem czy piszę w zgodzie z sobą, ale niech będzie, tak to widzę.