>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Wielkie gratulacje dla Olo. Za ostatni typ z nieziemskim kursem. Rewelacja dosłownie. Czapka z głowy.
Roxanne ma rację, sam zrezygnowałem z pisania analiz w trakcie, ponieważ zauważyłem że niektórzy w ogóle nic nie piszą, a te parę zdań może dać bardzo dużo. Wiemy skąd jest typ. Własna teoria, błąd bukmachera, przecieki, kontuzje itp.
Benek, popieram pomysł z oddsportal. Wyjaśnia sprawę całkowicie.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Jasne Benek masz 100% racji ale dopisek typu:
Beneto - Murray 1 bo Francuz w lepszej formie
Beneto - Murray 1 bo Szkot ma uraz
bo problem z samolotem
bo pisal na twittterze ze sie zle czuje
bo nawierzchnia
bo h2h
To moze byc nawet 2-3 SŁOWA podpowiedz i to jest milion razy lepsze niz suchar, to tez dopisek 30 sekundowy a pomocny.
(np. Presley podal typ przeciw Robson, ja sie na WTA nie znam a dzis spotkalam typ na Robson oraz opis pierwszego meczu Robson w ktorym zagrala podobno b.dobrze i nie wiem kompletnie czy jest sens grac, nie wiem na czym to oparte wiec nie gram).
Bron boze nie chodzi o atak na Presleya bo nic do niego nie mam, wymienilismy sobie klka pw o pierdolach i jest spoko gosciem, podaje to tylko jako przyklad. Nie wiem co robic bo nic nie jest zawarte...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
SZ przechodzi reformy, więc to też pewnie rozwikłamy. Na razie potrzeba czasu. Ponadto niektórzy nie wpisują zainwestowanych jednostek w statach tylko np. cztery kupony na minus... No i :?: I sam muszę edytować. Aczkolwiek w regulaminie pojawi się schemat podawania statów.
Co do notek to na razie poczekam aż się to rozwinie, aż sami ludzie zaczną pisać cokolwiek, jak nie to z Oderką pewnie dojdziemy do jakiegoś konkretnego rozwiązania.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
jak ktoś szuka czegoś do dubla to spokojnie można dołożyć Birmingham z angielskiego żużla po 1.34, o 20:30 start ;) w tobecie taki kurs i wyższego nigdzie nie widać.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
linia -6,5 na Niedźwiadki z Birmingham to też ewidentnie do gry tym bardziej że Roynon konta, a to miała być spora siła ognia w Coventry.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dzięki bardzo, 1300 ponad na czysto wyciągnięte, a kurde mogłem i więcej, ale kursy pospadały i już nie chciałem tak ładować.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Dzięki bardzo, 1300 ponad na czysto wyciągnięte, a kurde mogłem i więcej, ale kursy pospadały i już nie chciałem tak ładować.
Nie wiem czy zauważyłeś ale w innym meczu tego dnia w Bułgarii również był przekręt na kurs 13, bramka w 85 w karnym padła. Nie ma co żałować. Typ dobry i gratuluję Olo.

S 408

swergoc

Użytkownik
Słaby surebet, ale w popularnych bukach:
Iran Pro League
Rah Ahan - Zob Ahan
1 @2,40 Expekt
2 +0,5 @1,775 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +7
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
u19 me kobiet w nożną pełno surebetów jest. kursy się zmieniają jak szalone, więc dziś parę groszy można tam zarobić bez ryzyka i to bez udziału marathonu ;)

S 408

swergoc

Użytkownik
bet365 i marathon na wiele zdarzeń &#39;dają&#39; surebety. Jako pierwsi wystawiają kursy i często można coś złapać ciekawego dzięki temu.
Ale zdaję sobie sprawę z tego, że surebet nawet bardzo słaby. Niedługo pierwszy bet w kwietniu ode mnie na Serie B. Czekam tylko na osłabienia i zawieszenia, żeby się nie władować.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Teraz warto obserwować mecz Mertl - Millot (tenis). Jak dla mnie koło 50%-50% a kursy na Millota poszły z 2.0 na 3.5, oglądam teraz rozgrzewke to nie widać żeby jakaś kontuzje miał aczkolwiek na tej kamerce w bet365 ***** widać. Jeżeli Millot zdrowy to value na niego jest...
Edit: skreczował przy 0:3.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Info jest takie, że wiele firm bukmacherskich przekręciło kolejność rozgrywania dzisiejszych wieczornych meczów w Darta. I tak: Spotkanie Lewis v van Barneveld rozpocznie się o 20:10, a nie jak podają buki o 22:10. Są jeszcze dwie pomyłki, ale z nimi nie można kombinować, bo u buka się zaczną, a w rzeczywistości grać nie będę.
Nie wiem czy numer przejdzie, ale warto obserwować sytuację.
Pomyłkę w swojej ofercie ma m.in betsson, a tam kiedyś taki numer mi przeszedł i to właśnie z Darta.

Do góry Bottom