>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
ja nie widze sensu dawać betów od buka jak betcity, który po 8 zakładach gdzie przyjmują max 25E dają limity 0.
Zakład nr. 8 Pojedyncza Kwota: 25 euro

W strefie zostało podanych więcej niż 8 typów z city pewnie ... więc się zastanawiam ile kto kont zakłada albo czy ktos to w ogole gra, skoro wiem, że nie tylko mi betcity daje takie limity po krotkim czasie ... a tu to dalej jest grane.
A Victor 2-3 bety i banuje konto (na szczescie odsyla kase).

Róbcie jak uwazacie, dla mnie sie to mija z celem. Jak dla was ma sens to OK.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
gra ktos tego kosz od ciamaka? co tam sie dzieje 23-8 oglada ktos obraz bo ja nie mam teraz mozliwosci poza livescorem

A juz ogladam ok.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Racja ,juz w drugiej pokazali lwi pazur ,gdyby nie trójka w ostatniej sekundzie było by tylko 2 pkt ,dadzą jednak radę.

P.S.Szkoda,ze ich najlepszy strzelec nie gra Hughes TreVon

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Zenada ten mecz. Roznica Pieno jest kolosalna ale nie ma ZADNEJ obrony. Tamci sobie rzucaja z czystych pozycji a Pieno rzuca przez rece bo mlodzi cos tam bronia. Ostatnia akcja rzut rozpaczy i trojka dla gospdoarzy a juz moglo byc 36-34. Dziwna postawa Pieno bo przewaga w skladach jest ogromna.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Fakt, szkoda że Hughes nie gra, tydzień temu grał normalnie 32 minuty w meczu...
Mimo wszystko grubo jeszcze pocisnąłem Pieno @2 ????
Za drobne poszło teraz jeszcze na live w bwin Pieno -21 @46,75 (zrobione z 21-25 i 26-+). Tutaj spokojnie może być kwarta wygrana o 20 punktów jeszcze (ostatnio 22:5 w 1q). Kurs value ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Mlodzi z Baltai ich osmieszaja pod koszem, zero obrony Pieno i z plusa znow -5 moim zdaniem warto to skontrowac b365 daje live 2.70 na baltai oplaca sie

ted 12,8K

ted

Forum VIP
w pracy od rana byłem i zapomnialem napisac o plfa a eagles i devils izi (\kursy cos ponad 3 i 1,3) , pisze to w związku z tym ze od poczatku sezonu plfa nie przynosi niespodzianek :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom