>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
jawek 313

jawek

Użytkownik
podaję tutaj 2 typy, gdyż nie mogę ich zagrać (limit) i nie wiem jak rozliczą:
oba typy dotyczą Rugby League Exeter Chiefs - Leicester Tigers
Betsson: 1 @ 20.00 zamiast 2.75 - 20 powinno byc na remis
Bwin: 2/2 @ 3.60 powinno być 1.90 (zamienione kursy gości i gospodarzy, ale tylko w wersji 1/1 2/2)

jawek 313

jawek

Użytkownik
Friedrischafen pojechało w sześcioosobowym składzie i wygrało pierwszego seta. Myślę, że gospodarze jednak ogarną.

Otrzymane punkty reputacji: +15
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Svjetlost izi, Beroun również idzie po izi win. Ta strefa jeszcze żyje czy już nie :?: :|
PS Jawek pw.

Otrzymane punkty reputacji: +15
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dobrze piszesz Benek - strefa martwa już chyba... tylu użytkowników w niej a wychodzi na to, że 95% tylko czeka na info od pozostałych a sami zero roboty... szkoda bo idea takiej strefy fajna. Przecież nie ma tygodnia, żeby nie dało się wyłapać kilku perełek.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
od poczatku ten dzial nie byl zbyt kochany przez rozne osoby z gory i nie jestem jedyna osoba, ktora nie podaje za duzo tu typow z tego powodu, niektorzy robia selekcje co moze tu trafic a ostatnio wiekszosc typow sie tu nie nadaje wiec ja niewiele podaje

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Fajne podejście... Inni nie podają typów, to ja również nie podaje albo niewiele podaje typów.
Stefą zarządza głownie Ted i Benek. Mamy regulamin działu, w którym określono, że dłuższe pasożytnictwo grozi wydaleniem ze strefy. Kiedy ktoś ostatni raz wyleciał ze SZ lub dostał awans?
Należy twardo trzymać zasad. W strefie jest okolo 19 osób, w miarę regularnie i aktywnie działa 20-30% tych osób. Co robi reszta?
Jeśli do końca miesiąca tematy się nie reaktywują to Benek będzie musiał zrobić tutaj czystki.

simons 646

simons

Forum VIP
Czy jest sens podawać zdarzenai z takich buków jak betcity czy betvictor ?
Na city maksymalnie miesiac mozna pograć z 3-5 betów, a betvictor nawet mniej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom