>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No i teraz bez goli Brest i Amiens.. ;)

widze do Vaslui podobne zrodlo mamy ;] szkoda, ze te kursy tak polecialy ;)
no aaale oby weszlo, powodzonka zycze ;p a wlasnie, co z tej francuskiej masz? ;p ja slyszalem cos o Chateauroux, Dijon i ten (X Brest - najlpesza opcja ;p) ????
My tu sie cieszymy, ze mamy jakies poufne informacje, a tu widzę sobie w HP nawijają o tych samych meczach :-|

depee 0

depee

Użytkownik

Jak myślicie, czy to jest autentyczny kupon ???? ? GOŚĆ proponował mi dziś fixa za 500zł, a oto screen z potwierdzeniem.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Amiens 2-1... hehe.. nie bedzie 2-2.. Tak to jest jak się ma fixy ktore maja wszyscy.. O czym siwadcza rozmowy w HP.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Co do Vaslui nie wierzę że było jakiekolwiek info może jedynie identyczne te co mam w analizie a że to jakiś fix czy coś to nie ma mowy.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Co do Vaslui nie wierzę że było jakiekolwiek info może jedynie identyczne te co mam w analizie a że to jakiś fix czy coś to nie ma mowy.
No właśnie. Wielu pajców analizuje mecze. Jak już wpadną na typ to pewnie mówią, że to &quot;fix&quot; a nie po prostu typ.
Jak ktoś doszedł to takich wniosków jak Ty to pewnie podał to w sieć, że to fix... bo fajniej to brzmi &quot;fix&quot; niż &quot;typ&quot;...

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Co do Vaslui... każdy jarał się tym typem, w sumie nic dziwnego. Jak wiadomo dzisiaj ruszyła liga rumuńska, a co za tym idzie serwis romanian-picks.com który na dziś podał właśnie ten typ, tylko w troche innej postaci. Wiem, bo jestem ich klientem.
Także żaden fix, poprostu info z dobrego serwisu, tyle.
Jareks89// Nie każdy miał info z tego serwisu ;)

stilic 0

stilic

Użytkownik
20:00 Omniworld - Sittard 1 2.45 FT 4-1
probajte 2-1 30.00 HT 0-1 FT 4-1
Ten meczyk czysty nie był... albo tylko przypadek...

stilic 0

stilic

Użytkownik
relakzstyle, masz coś dziś z sampicks.com ? Dziś mam urodziniki, trzeba sobie jakiś prezent zrobić w postaci dużej kasy..:-D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom