>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
stilic 0

stilic

Użytkownik
Mam prośbę. Nie mam konta internetowego w banku i nie mam jak przelać kasę na bah... A więc byłbym wdzięczny gdyby Ktoś mi pomógł... W zamian np. mogę kupić doładowanie i wysłać kod doładowujący..( kwota doładowania może być większa niż kwota przelana do mnie. bardzo mi na tym zależy)
Jeżeli nie tak, to może ktoś jest w stanie pożyczyć ?

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Ze stadionu w Bytomiu wita Prasa;] Jak przyjechałem padał na przemian śnieg, deszcz i deszcz ze śniegiem. Teraz już tylko leciutko mrzy, ale chmury nadal wiszą. Murawa grząska, śliska, na pewno nie sprzyja technicznej grze, co już stawia gospodarzy w niezłej sytuacji. Składy będą za godzinkę mniej więcej, ale nie spodziewam się żadnych zmian. Co bym obstawiał under + Wisła, ale chyba odpuszczę, w końcu pierwsza kolejka;]

stilic 0

stilic

Użytkownik
Ze stadionu w Bytomiu wita Prasa;] Jak przyjechałem padał na przemian śnieg, deszcz i deszcz ze śniegiem. Teraz już tylko leciutko mrzy, ale chmury nadal wiszą. Murawa grząska, śliska, na pewno nie sprzyja technicznej grze, co już stawia gospodarzy w niezłej sytuacji. Składy będą za godzinkę mniej więcej, ale nie spodziewam się żadnych zmian. Co bym obstawiał under + Wisła, ale chyba odpuszczę, w końcu pierwsza kolejka;]
Witamy... Ja zagram Wisełkę skromnie w dubelku. Chcą walczyć o mistrza muszą wygrać z takim przeciwnikiem. Ta Polonia to nie jest ten sam klub co w poprzedniej rundzie... :-|

M 0

mazine

Użytkownik
Wydaję mi się, że w meczu Chateauroux - Tours kluby grają układem, a 25.05.2007 było nawet ht/ft 2/1 co tylko potwierdza, że kluby się &quot;lubią&quot; ( myślę, że dzisiaj nie ma co liczyć na ht/ft )

_______

http://www.betexplorer.com/soccer/france/french-2nd-league-2008-2009/nextmatch.php?matchid=6372810

Ten mecz także wygląda bardzo ciekawie, myślę że w dublu z Chateauroux może być ładny kupon ;) ( Też kiedyś było ht/ft :razz: )

A co do tego Omniworld - Sittard to ja nie ruszam , jakoś mam złe przeczucia :-|

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Pawełek - Brozek, Głowacki, Cleber, Singlar - diaz, sobol, jirsak, małecki - Brożek, boguski
brak łobodzińskiego i niedzielana

Peskovic - surowiak, killar, broniewicz, hricko - jaromin, bazik, grzyb, trzeciak - jugivic, podstawek
brak Klepczyńskiego
zero niespodzianek w skłądzie w sumie;]

cala 37

cala

Użytkownik
mysle ze warto sprobowac mecz
Chateauroux - Tours HT/FT 2/1 --kurs 29
i Brest-Amines HT/FT X/X kurs 4.75
ma ktos jeszcze info o tych meczach???
Na 99% mecz Chateauroux - Tours wygra gospodarz ale nie napisze ze to Fix ????

xavy 386

xavy

Użytkownik
To Chateroux wyglada bardzo dobrze, czy ktoś sądzi podobnie?
Chateaurox walczy o wydostanie się ze strefy spadkowej..Jeśli pomiędzy tymi dwoma klubami istnieje choćby cień &#39;&#39;sympatii&#39;&#39; :spokodfhgfh: to powinno być dobrze...

nivet 277

nivet

Użytkownik
Chateaurox walczy o wydostanie się ze strefy spadkowej..Jeśli pomiędzy tymi dwoma klubami istnieje choćby cień &#39;&#39;sympatii&#39;&#39; :spokodfhgfh: to powinno być dobrze...

wzialem 1 w betclicku po 2.10 i 2/1 @ 29 CB w GB jest po 28, powo

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
A ja dostalem, ze 100% angers na x. Wpisuje do tematu, mysle ze warto zaryzykowac, bo info z ktorego dostalem jest dobre.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom