>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
M 0

mazine

Użytkownik
No widzę, że ten user &quot;v&quot; ma bardzo dobre typy, widać, że ma sprawdzone info, zobaczymy jak Santos ????

stilic 0

stilic

Użytkownik
2:2 Ja już nie mogę tej ameryki południowej.. KATASTROFA !!!! Na szczęście zaczyna sie weekend...odrabianie.

stilic 0

stilic

Użytkownik
Bragantino 2 - 2 Santos
San Luis 0 - 1 Libertad
Marilia 2 - 2 Guaratingueta
Zostawię to bez komentarza...

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Takie życie ???? info z Ameryki Płd. zawsze traktuje z przymrużeniem oka i jeśli już gram, to bardzo lekko. Jadę właśnie do Bytomia, jako iż mam trochę nowości w programie to nie wiem czy będę miał czas napisać Wam coś o stanie murawy i składach ( znam je chyba najwcześniej ze wszystkich osób niezwiązanych z klubami ). Ale postaram się coś na szybko naskrobać.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Takie życie ???? info z Ameryki Płd. zawsze traktuje z przymrużeniem oka i jeśli już gram, to bardzo lekko. Jadę właśnie do Bytomia, jako iż mam trochę nowości w programie to nie wiem czy będę miał czas napisać Wam coś o stanie murawy i składach ( znam je chyba najwcześniej ze wszystkich osób niezwiązanych z klubami ). Ale postaram się coś na szybko naskrobać.
pisz eski jak coś ;)

M 0

mazine

Użytkownik
Bragantino 2 - 2 Santos (2:0) - Widać, że było blisko scenariusza z czwartku, do tego czerwona dla gospodarzy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom