Kilka dni byłem "w terenie" na marnym necie i mocno zajęty więc mało tu mnie było...
Zug - Biel Bienne EHC
1 @1,60
2/10
Zacznijmy od tego że Biel gra masakrycznie na wyjazdach do tej pory 3 W 15 L, ostatni mecz wygrali u siebie a tak to 7 z rzędu wtopa. Zug jwest na 9 pozycji traci jeden punkt do Langau a tylko osiem pierwszych zespołów awansuje do fazy play-off.
Jakich fanatyków od hoka poproszę o komentarz
Taki kurs to na pewno wziąłeś z betexplorera. Do teraz tam jest @1.60 w profie. Poza tym nie podałeś jaki to miał być buk.
Często widzę u niektórych że podają tutaj kursy których już nigdzie nie można złapać. Albo jakiś buk "krzak" że jestem pewny na 100% iż nikt tam by nie wpłacił złotówki.
Ale dobra do meczu. Jak ktoś zagrał wcześniej po kursie do przyjęcia to ok. Teraz kursy to śmiech na sali rzędu @1,3. Ja i tak zszedłem z granicą żeby to zagrać bo poniżej @1,5 nie ruszam kursów.
Wielkiej filozofii nie ma. Zug walczy o PO. Biel gra wielkie g... dlatego kursy tak poszły w dół.
Ja dołożyłem do Zugu typ z dobrym kursem i w dublu poszło za stawkę "zwyczajną" jak to ja mówię na piwo będzie.
A teraz za chwile spadam na mecz PLH zobaczyć jak chłopaki pogrywają sobie ????