>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
korzystałem z dwóch takich chyba i rzadko to warte jest uwagi, aczkolwiek są rodzynki warte swojej ceny;]

C 0

curt

Użytkownik
A znasz takie ???? ? jak tak to poślij takiego rodzynka, jak nie tu to rzuć na PW albo gg: 4470500 ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Kilka dni byłem &quot;w terenie&quot; na marnym necie i mocno zajęty więc mało tu mnie było...
Zug - Biel Bienne EHC
1 @1,60
2/10
Zacznijmy od tego że Biel gra masakrycznie na wyjazdach do tej pory 3 W 15 L, ostatni mecz wygrali u siebie a tak to 7 z rzędu wtopa. Zug jwest na 9 pozycji traci jeden punkt do Langau a tylko osiem pierwszych zespołów awansuje do fazy play-off.
Jakich fanatyków od hoka poproszę o komentarz ;)
Taki kurs to na pewno wziąłeś z betexplorera. Do teraz tam jest @1.60 w profie. Poza tym nie podałeś jaki to miał być buk.
Często widzę u niektórych że podają tutaj kursy których już nigdzie nie można złapać. Albo jakiś buk &quot;krzak&quot; że jestem pewny na 100% iż nikt tam by nie wpłacił złotówki.
Ale dobra do meczu. Jak ktoś zagrał wcześniej po kursie do przyjęcia to ok. Teraz kursy to śmiech na sali rzędu @1,3. Ja i tak zszedłem z granicą żeby to zagrać bo poniżej @1,5 nie ruszam kursów.
Wielkiej filozofii nie ma. Zug walczy o PO. Biel gra wielkie g... dlatego kursy tak poszły w dół.
Ja dołożyłem do Zugu typ z dobrym kursem i w dublu poszło za stawkę &quot;zwyczajną&quot; jak to ja mówię na piwo będzie.
A teraz za chwile spadam na mecz PLH zobaczyć jak chłopaki pogrywają sobie ????

maradie 47

maradie

Użytkownik
Narazie nie jest dobrze - Pelicans gladziutko jak w maslo, ale to MODO daje ciala - szybkie 3 minuty i 0-2... Niby pierwsza tercja dopiero ale nie jest wesolo!

No i niestety pozamiatane! 15&#39; i 0-3!

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
ja mam Koubka już dawno pogranego, ale nie widziałem nic o możliwości fixa.

Koubek jest peFFką na noc, więc śmiało grajcie.

nivet 277

nivet

Użytkownik
Kilka dni byłem &quot;w terenie&quot; na marnym necie i mocno zajęty więc mało tu mnie było...

Taki kurs to na pewno wziąłeś z betexplorera. Do teraz tam jest @1.60 w profie. Poza tym nie podałeś jaki to miał być buk.
Często widzę u niektórych że podają tutaj kursy których już nigdzie nie można złapać. Albo jakiś buk &quot;krzak&quot; że jestem pewny na 100% iż nikt tam by nie wpłacił złotówki.

Ale dobra do meczu. Jak ktoś zagrał wcześniej po kursie do przyjęcia to ok. Teraz kursy to śmiech na sali rzędu @1,3. Ja i tak zszedłem z granicą żeby to zagrać bo poniżej @1,5 nie ruszam kursów.

Wielkiej filozofii nie ma. Zug walczy o PO. Biel gra wielkie g... dlatego kursy tak poszły w dół.
Ja dołożyłem do Zugu typ z dobrym kursem i w dublu poszło za stawkę &quot;zwyczajną&quot; jak to ja mówię na piwo będzie.

A teraz za chwile spadam na mecz PLH zobaczyć jak chłopaki pogrywają sobie ????
Co do Modo to dziś zagrali taki piach że ja nie wiem.
Oglądałem cały mecz i kiedy doszli na 3-4 wydawało mi się że może coś z tego jeszcze wyjdzie, jednak chwile potem bramka na 3-5 i chyba po meczu.

Po 3 bramce dla HV 71 zmiana w bramce miejscowych : Morrison za Zajkowskiego jednak pomogła ona tylko na chwile.

Jeśli Modo tak chce grać to na pewno do PO nie wejdzie. Djurgarden dziś wygralo i końcówka RS w szwedzkiej Elitserien zapowiada się niezwykle ciekawie w kontekście miejsc w PO.

Generalnie Modo z taką grą jak w czwartek przegra z Rogle to włączy się w walkę o utrzymanie. ????

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
kolejka bez 1/2 w Belgii kolejką straconą, coś tam dziś będzie ???? Stawiam na Namur - Deinze 1/2 ???? ???? ???? jak wejdzie to biore od wszystkich abonament za dostęp do strefy i moich peFF ???? ???? ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Higgins 5-2. Teraz jeszcze Ding niech wygra tego frejma i znów komplet w SZ. Kibicuje też Fu, którego proponowął michau bo konczy mi kupon, narazie mamy 4-3 więc tez już blisko.. ;)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
o, Syllaaa, skoro jesteś dziewczyną, jesteś z Warszawy i masz dostęp do lepszych peFFek niż większość ludzi, chce Cię poznać osobiście ???? ???? Zamiast piffka z lodówki będziesz mi mogła w przyszłości podawać fixy...nie interesuje Cię taka perspektywa? :mrgreen:

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
o, Syllaaa, skoro jesteś dziewczyną, jesteś z Warszawy i masz dostęp do lepszych peFFek niż większość ludzi, chce Cię poznać osobiście ???? ???? Zamiast piffka z lodówki będziesz mi mogła w przyszłości podawać fixy...nie interesuje Cię taka perspektywa? :mrgreen:
hahah najpierw niech ten typ wejdzie:jezora:

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
jest mega value w meczu Kanepi - Jankovic. Kurs na win Jaśki @5 jest śmiesznie wysoki. Proponuję lekko spróbować.
Kanepi to wielka baba, zamęczyła się już pewnie na tym upale wystarczająco.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom