>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
ULZ Sparkasse Schwaz - AON Fivers Margareten 36:32 FT
Pfadi Winterthur - TSV St. Otmar St. Gallen 27:32 FT
Verti zostaje ;)
A Charleroi daje dupy ????

M 0

mazine

Użytkownik
Mexican Apertura
15/2/2009 - 03:00
Match : Tigres - San Luis
Pick: 1
Odd: 2.20
Stake: 10/10
Koleś podaje niezłe typy, nie wiem czy fake czy nie, ale wygląda to ciekawie, kursy juz na to lecą, co myślicie?

verti 3,4K

verti

Forum VIP
dokładnie. z ameryki nigdy nie ma sprawdzonego i potwierdzonego infa, tak myślę.
btw. benek - dzięki za drugą (ostatnią) szansę ;P

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
I Westerlo się nie sprawdziło.. Dość mam powoli takich durnych informacji, że ktoś komuś coś odpuści. Dobrze, że benek dał x2 bo by mnie wywalił ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Hahaha no 0:0. Kurs 1.50 na x2 wart uwagi był ???? Co myślisz o Huss/Hutchins na wieczór :?:
Palmieras jedynie 1:0, więc typek od typeraz amer. Płd. znów siedzie zagrał ktoś :?: ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Benuś, ja bym nie gral tego debelka. Bopanna i Nieminen wyeliminowali Bryan&#39;ów więc dziś tym bardziej tanio skóry nie sprzedadzą. Jeżeli miałbym wystawić tu szansę procentowe to daje 60-40 na korzyśc pogromców braci ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Benek co do typu na finał w Paryżu to jezeli będa 3 sety co jest prawdopodobne to raczej na pewno będzie over więc .. dla mnie no bet.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tigres 1:0. Pisali mi (ten typ z Ameryki Płd. między innymi), że mecz wyglądał na ustawiony. Jednak czasami wchodzą takie masowe fixy :] Możemy zacząć progresje ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Pescara przełożona, a więc gdyby się jeszcze ten Cypr postarał to byłby komplet ????
co by jednak nie mowić, te dwa najmocniej stawkowane typy z Grecji weszły.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No skorzystałem z Atromitosu, zagrałem na dublu z tą Brazylią co wchodzi 2:0 ???? A AEK Larnaca i$$$$$i 3:0 ;) Kto skorzystał ten na ✅ ???? Szkoda, że Kavala była zablokowana w B365 :?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No skorzystałem z Atromitosu, zagrałem na dublu z tą Brazylią co wchodzi 2:0 ???? A AEK Larnaca i$$$$$i 3:0 ;) Kto skorzystał ten na ✅ ???? Szkoda, że Kavala była zablokowana w B365 :?
Odbiegając od tematu to bedzie chyba po ⛔ 200 benuś, mialem dac na Amelie po @2.50 to wybrałem 3 sety po @2.10 ????

Edit:

A jednak mamy 3 sety ;)

nivet 277

nivet

Użytkownik
Spain.Segunda B Group II

Lorca Deportiva - Fuerteventura

1 @ 1.75 8/10 betsafe

znajomy napisał

&quot; z klubu spierdolilo 7 zawodnikow, kolejni nie chcą grać; trenera wywalili, asystent chcial odejsc ale mu zabronili &quot;

póki co 1-0 do HT jakby ktoś grał

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom