>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
stilic 0

stilic

Użytkownik
Na dzis znalazłem jeden insider . Ktoś może wie więcej na ten temat :

14.02.09 16:00h
En Paralimniou - APEP Pitsilias
Tip:1
Odd:1.80
Stake:8/10

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Przeanalizowałem i osobiście postawiłbym 1x, ale granie takiego kursi mija się z celem. Za małą stawkę można zaryzykować 1. Może 2/10 ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Widze, że dziś typowanie na Jadar.. Trochę się dziwię bo myślę, że Skra wygra spokojnie. Ja mam 2 po @ 1.35 w Nordicu i koncza mi kuponik.

maradie 47

maradie

Użytkownik
Moze i Ci skoncza - ale 3-0 nie bedzie. Jak juz pisalem - Skra nie ma kim grac - ktos moze powiedziec, ze rezerwy skry sa porownywalne czy moze nawet lepsze od 1st team&#39;u Jadaru - ale z kolei Jadar gra we wlasnej hali i walczy o utrzymanie. Poza tym - nawet te rezerwy nie beda w pelni sil - tu moze byc kazdy wynik - ale raczej nie 3-0 dla Skry.
Pozdrawiam - i zycze, zeby kupon nie wszedl :p wybieram sie na ten meczyk, zeby zobaczyc dobre widowisko - nie jestem wielkim fanem Jadaru, ale badz co badz to klub reprezentujacy moje miasto i fajnie by bylo zobaczyc jak Skra dostaje baty od Radomian... ????
Assi zagraj kontre na Jadar ;p albo odbijesz sobie innymi kuponami - czego Ci oczywiscie juz zycze! :jezora: nie miej mi tego za zle... ????

stilic 0

stilic

Użytkownik
Na jednym z forum znalazłem taki typ... Dukla Trenčín - Košice - 2. Napisali nawet że fix.. choć nie jestem pewien ich typów... kurs też jakiś rewelacyjny nie jest - 1.95... Może ktoś wie coś więcej na ten temat... ?

stilic 0

stilic

Użytkownik
Ok, Dziś może zagram jeszcze Deportivo L. Benek co typujesz na dziś jeszcze ?
Widzę, że mamy fix od Vertiego, także gramy za GRUBO...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom