>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Na tym Magicbet admin postanowił dać jeszcze 2 dni spóźnialskim i postanowił przedłużyć okres dotacji o dodatkowe 2 dni, ale potem już całkowicie zamyka forum.
Na dzisiaj podał taki typ:
Americano - Fluminense
Tip : 1
Odds : 3.35
Stake :8/10
Insider Information : I will not say more for this match because later i will see my information everywhere.Bet or leave it.
Dodał:
Manager from Latin America say comfortably HOME WIN.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jakieś galante peffki od Vadera na dziś są ???? ?
Dziś byłem zabiegany i mało na forum. Nie podałem żadnych peffek ????
Ale Benuś mnie złapał na GG i załapał się na galante peffki...
Może coś się poszuka na NHL.
A to Americano widzę podał nivet trochę wcześniej na otwartym. To chyba można lekko pograć.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Oj mega galante ???? Brynas niveta i naprawdę super... jeszcze tylko Kazań :] to będzie ładny dzionek. Dzięki ;)

stilic 0

stilic

Użytkownik
Dziś poszperałem trochę w internecie i na niektórych stronach znalazłem typ : Przegrana Monfilsa z Julienem Benneteau. W wcześniejszej rundzie Julien wygrał Nikolayem Davydenko.( 6:2 , 6:3 ). I tym chyba się kierują w tym wyborze.. Proszę o komentarz speców od tenisa..

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Dziś poszperałem trochę w internecie i na niektórych stronach znalazłem typ : Przegrana Monfilsa z Julienem Benneteau. W wcześniejszej rundzie Julien wygrał Nikolayem Davydenko.( 6:2 , 6:3 ). I tym chyba się kierują w tym wyborze.. Proszę o komentarz speców od tenisa..
Głupoty. Monfils nie sprzedaje meczów. Co najwyżej może zagrac slabiej i przegrać, ale i w to wątpie.

Niedługo to będą mówić, że Nadal sprzedał seta z Dmitrovem bo chciał sobie dorobić do swoich kilkudziesieciu milionów, które ma na koncie.

nivet 277

nivet

Użytkownik
Zerknijcie na moje typy. Dziś dodałem dwa mecze. Proszę o komentarz..
Siema

Vannes w Azji Vannes OC -0.25 1.820 -0.5 2.040 .
Otworzyli się z handi -0.5 obecnie jest -0.25 więc spadek ale w sensie handi a nie w sensie kursu meczu. Do gry po 2.10 wogole bez wartości, generalnie obecnie 2.15 ma Pinnacle a rynek rośnie z kursem na 1. Także to tyle jeśli chodzi o value, nic więcej na temat meczu nie wiem więc jeśli Ty coś wiesz i tak grasz dograj sobie w Pinnie.
Odnośnie drugiego meczu Azja lekko w dół -0.5 1.770 -0.5 1.830
Kurs 1.80 bez rewelacji ale może i warto to zagrać.
Powo i pozdro

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Słyszeliście coś może o meczu: Cherbourg - Arles (Francja National) na 1 :?:
Pewien ziomek napisał mi o tym na gg, że niby pewne. Niestety nie podał żadnych szczegółowych informacji.

stilic 0

stilic

Użytkownik

Pewien ziomek napisał mi o tym na gg, że niby pewne. Niestety nie podał żadnych szczegółowych informacji.
Ja nic nie słyszałem o tym. A powiedział Ci że to niby fix ?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Nie. Napisał jedynie, że jest to ciekawa propozycja na dzisiejszy wieczór. Niestety nie było mnie na gg i nie porozmawiałem z nim.

M 0

mazine

Użytkownik

O tym meczu nie słyszałem nic, ale widzę, że kursy lecą dosyć. Pozostając w temacie 3 ligi francuskiej to widziałem gdzieś typ Istres - Paris FC 2 @7.00 , być może lekko zagram ;)

stilic 0

stilic

Użytkownik
Niestety, raczej Kazan dowiezie prowadzenie. Jeszcze na dziś warty uwagi jest mecz Bari - Vicenza typ : 1. Podał go verti w swoim temacie. Znalazłem go jeszcze u jednej zaufanej osoby wiec typ raczej pewny... niestety kurs leci w dół . Pinnacle : 1.89. Gracie coś jeszcze ?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Niestety, raczej Kazan dowiezie prowadzenie. Jeszcze na dziś warty uwagi jest mecz Bari - Vicenza typ : 1. Podał go verti w swoim temacie. Znalazłem go jeszcze u jednej zaufanej osoby wiec typ raczej pewny... niestety kurs leci w dół . Pinnacle : 1.89. Gracie coś jeszcze ?
Niestety dowiózł.:kwasny4565:

stilic 0

stilic

Użytkownik

Coś może być na rzeczy... Ted napisał tak w swoim temacie :

&quot;wiemy jak ostatni &#39;fix&#39; sie skonczył
20:00 Cherbourg - Arles typ - 1 kurs: 2,4
Francja National

inne zrodlo, 9/10 typow im wchodzi
pewnosc 8/10 &quot;

a Ted ma dobre źródła ...:spokodfhgfh:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zug i Langau polecam z hoka szwajcraskiego. Gadałem ze znajomym od hoka ( nie Vader ???? ) i napisał, że poleca na dzisiaj ;) low-medium stake :]

stilic 0

stilic

Użytkownik
Zug 1 - 0 Lugano
Rapperswill 1 - 0 Biel
Langnau 0 - 0 Ambri-Piotta
na razie idzie wszystko po naszej myśli...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom