Niezła ekipa się wg mnie szykuje. Irving już wielokrotnie pokazał, że ma papiery na grę, teraz będzie trochę mniej musiał grać piłką, bo czasem to było już na siłę. Myślę, że zmiana in plus. Do tego Irving ostatni rok kontraktu, więc z pewnością będzie cisnął fest. Poza tym na 1-2 zostają póki co Waiters i młody Dellavedova. Widzę, że mają CJ Milesa, który jako punktujący potrafi grać. Bardzo możliwe z tego co czytam, że przydzie Ray Allen. Na SF jednak spodziewałbym się Wigginsa, w końcu nie bez powodu wzięli go z 1 numerem, a to oznacza Jamesa na PF, co zresztą nie jest raczej dla niego jakimś problemem z jego budową. I wtedy wychodzi, że Varejao na centra, chociaż nie wiem czy go w końcu poskładali sensownie czy nie. Bo poza nim to w składzie nie widzę sensownego centra. Niezła ławka im zostaje na 3-5, bo Thompson, Gee, Deng?? (coś wiecie czy on zostaje?), no i ten Bennett, który chyba w końcu coś pokaże. Kogoś z większą ilością mięsa jeszcze pod
kosz i nawet nawet. Mimo, że nie jestem fanem Jamesa (choć oczywiście uważam, że gra zajebiście, tego mu odebrać nie można), to ekipa fajna, no i jest Uncle Drew, który mam nadzieję, że pokaże moc.