>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

sezon 2011/12 - ciekawostki, kontuzje, pytania i rozmowy na temat NBA

Status
Zamknięty.
Prince de Belial 2,4M

Prince de Belial

Forum VIP
W tym temacie można pisać ciekawostki, zadawać pytania i porozmawiać na temat NBA w sezonie 2011/12.
Pierwsza z nich...
Raports są pierwszą drużyną w ameryce północnej z trójwymiarowym logo
http://www.youtube.com/watch?v=aHAYN5NUM2Y
tutaj zdjęcie nowo pozyskanych zawodników szerszeni, proszę zauważyć jak bardzo są zadowoleni...

KG od początku sezonu zachowuje się jak prawdziwy Kevin Garnett
http://www.youtube.com/watch?v=0B8sVQbyHHM

money 52

money

Użytkownik
racja to pajac,nie lubie go za swoje zachowania na parkiecie,zgrywanie kozaka itd ale mam rowniez do niego szacunek za to jakim jest Koszykarzem

gobel 121

gobel

Użytkownik
Dokładnie jest wielkim koszykarzem a trashtalking to jego znak firmowy, zresztą dużo zawodników stosuje tego typu zagrywki w celu zdeprymowania przeciwnika ale nie zawsze to widać, KG jest w tym pionierem.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Garnett to pajac..ciekawy czy mu będzie do śmiechu jak wylecą w pierwszej rundzie PO..
Dzieki takim ludziom cos sie dzieje w tej lidze, ma ona swoj niepowtarzalny urok. Ale mozna juz sie do tego przyzwyczaic, ze KG ma rzesze swoich fanow jak i hejterow. Pozdrawiam goraco ????

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Przecież to tylko na jedną okazję, by uhonorować żołnierzy, i jeszcze &quot;three more times&quot; więc nie wiem co tak marudzicie. Nie mają być piękne, to tylko symbol i to dosyć czytelny.

Prince de Belial 2,4M

Prince de Belial

Forum VIP
Bryant kontuzjowany, ale z Bulls ma zagrać

Występ Kobe&#39;ego Bryanta, lidera Los Angeles Lakers w niedzielnym meczu z Chicago Bulls, jednym z pięciu inaugurujących sezon NBA, stoi pod znakiem zapytania. Wszystko przez kontuzję nadgarstka, której doznał podczas pierwszego sparingu z LA Clippers.

W środę 33-letni zawodnik, który ma naderwane więzadło w prawym nadgarstku, nie zagrał w drugim meczu przedsezonowym z CLippers, w czwartek trening Lakers oglądał w ubraniu z ławki rezerwowych. Jego dłoń była zabandażowana.

- Trochę boli, ale zrobię wszystko, by znaleźć sposób, abym mógł zagrać w niedzielnym spotkaniu. Walczyłem już z kilkoma kontuzjami dłoni, więc myślę że wszystko będzie w porządku - powiedział Bryant.

Jeden z najlepszych zawodników w historii NBA, najbardziej wartościowy zawodnik sezonu zasadniczego w 2008 r. oraz finałów w 2009 i 2010 roku, doznał urazu w sparingowym spotkaniu z lokalnym rywalem Los Angeles Clippers.

Prince de Belial 2,4M

Prince de Belial

Forum VIP
Gustavo Ayon podpisał kontrakt z Hornets

Jeden z najlepszych koszykarzy hiszpańskiej ekstraklasy, 26-letni Gustavo Ayon (Fuenlabrada) podpisał kontrakt z klubem NBA New Orleans Hornets. To trzeci Meksykanin w historii zamorskich rozgrywek.

W barwach Baloncesto Fuenlabrada w lidze ACB Ayon zdobywał w tym sezonie średnio 15,9 pkt (czwarte miejsce w łącznej klasyfikacji) i zbierał z tablic 8,2 piłki (druga pozycja w Hiszpanii).

Rozgrywki zasadnicze NBA rozpoczną się w święta Bożego Narodzenia, a więc z blisko dwumiesięcznym poślizgiem, który był spowodowany lokautem i długimi pertraktacjami w sprawie nowej umowy zbiorowej. Drużyna Hornets zagra w poniedziałek na wyjeździe z zespołem Marcina Gortata - Phoenix Suns.

Oprócz Ayona, w NBA występowało dwóch Meksykanów: Horacio Llamas (w latach 90. dwa sezony w barwach Suns) i Eduardo Najera (obecnie w Charlotte Bobcats; w najlepszej lidze świata od 2000 roku).

Złamał palec, ale zagra. Gortat gotowy do gry

Marcin Gortat, który kilka dni temu złamał kciuk, będzie gotowy do gry w inaugurującym sezon meczu z New Orleans Hornets. - Oczywiście nie czuję się komfortowo, ale myślałem, że będzie mi trudniej rzucać, a wcale nie jest tak źle - mówi polski center Phoenix Suns

- Jestem prawie pewien, że zagram na inaugurację - potwierdza Gortat. - Oczywiście nie czuję się komfortowo, ale myślałem, że będzie trudniej rzucać, a nie jest tak źle. Gorzej z walką o pozycję, przepychaniem się, wywalczaniem przestrzeni na parkiecie. Na pewno gra defensywna mnie trochę martwi. Nie mogę też wsadzić piłki do kosza. Ale w sumie kontuzja nie jest taka straszna, jak początkowo myślałem - dodaje koszykarz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom