Ja najpierw chcialem przeprosic bo napisalem wczesniej, ze Kostic idzie do West Hamu, tam transfer byl na ostatniej prostej, zawodnik i kluby byly dogadane, ale wlaczyl sie w to wszystko Juventus i finalnie bardzo dobrze.
Od ostatniego wpisu troche sie zmienilo, napewno na plus beniaminki. i ja narazie odpuszczam granie za wiecej spadkow do
Serie B. Wedlug transfmarkt Cremona praktycznie podwoila swoja wartosc zawodnikow. Przyszedl napastnik z Genk za 6.5 mln, obronca z Austrii za 3.5 mln, pomocnika z Portugalii za 3.8 mln, do tego wypozyczli Ascacibara z Herthy, Escalante z Lazio i dobrze znanego Okereke. ktory gral poprzedni sezon w Venzii. Czytalem gdzies tez, ze ich podstawowy bramkarz odchodzi do innego klubu, ale nie jestem pewny na 100%. Co do Salernitany to przyszedl, a w sumie wrocil Bonazolli, wypozyczyli kiedys mega talent Holendreski Vilhene, a teraz juz chyba potwierdzone Candreve z Sampdorii. w Lecce Di Francesco i jakis chlopak ze Slavii Praga. A jeszcze co do Salernitany to podobna chca Maggiore ze Spezii, co byloby fajną opcja. Dla mnie mega slabo Empoli, tak jak pisalem jest inne trener i prawie caly sklad bedzie inny.
Co do Hellasu to dogrywam z Sassuolo oczywiscie nie po 1.26, a po normalnym kursie, tam podobno trener jest wsciekly na wlasciciela, zreszta dlaczego Ivan Juric odszedl? Petagna pare minut temu widziany w Monzy na testach, a wiec pewnie Simeone idzie do Napoli, bo takie bylo zalozenie
Co do Sassuolo to moim zdaniem genialny transfer w postaci Pinamontiego, sprawdzony w poprzednim sezonie, ponad 12 bramek w Empoli, warunki podobne do Scamacci, a na plus sa
Mam nadzieje, ze Raspadori zostanie, chociaz on tez niby blisko Napoli, ale tutaj tez Juve walczy niby.
Dobrze do typow.
Po pierwsze buki nie potrafia liczyc.
Lvbet ma Monza- Sampdoria i 1.60 na Monze, czyli sa faworytem, a do tego kolejny zaklad ma na ilosc pkt w sezonie Mozna 33.5 linia, Sampdoria 40,5 linie. Gdzie tu logika?
Cremona w
serie b 1.60, Salernitana w
serie b 2.20, a ilosc pkt w sezonie Cremona 31,5 linie, Salernitana 27,5 linia.
Fortuna z kolei ma takie kursie na pary Roma- Atalanta 1,25- 3,41, Lazio- Fiorentina 1.3- 3,09,
Forbet takie same pary 1.65- 2,10 i 1,50- 2,40.
Ja dokladam napewno
Monza- Sampdoria 1
Roma- Atalanta 1
2.60
forbet
Tutaj zaczne, ze wymieszalem, bo czesc zakladow dalem Napoli- Atalanta bo nie moge sie zdecydowac. Dobra, po pierwsze Monza to co robi to geniusz. Od tego co napisalem wzieli jeszcze Marlona, ktory przeciez tak dobrze gral w Sassuolo, ze jak sie nie myle to go DeZerbi zabral na Ukraine. Do tego Mari z Udinese, a wiec jeden z lepszych graczy tego klubu, a tak jak napisalem Petagna jest teraz na testach medycznych. Polecam ogladac amici sportivi, wczoraj chlopaki opisywali dosyc fajnie tez Monze i kazdy zgodnie typowal nawet top10. Co do Sampdorii tak jest biednie, odeszlo paru graczy, a teraz Candreva, ktory tyle wnosil w tamtym sezonie. Przyszedl Djuricic, ale po kontuzjach juz nie jest to samo co w Sassuolo.
Co do Romy to az zal nie zagrac z takim skladem, ja sie podpisuje do kolegi wyzej, tez martwi mnie ta defensywa, ale no taki projekt, musze wrecz to pograc. Atalanta bedzie bez pucharow to moze byc na plus, do tego co juz dodane, dopisuje Lookmana z Lipska, a podobno Freuler odchodzi do Nottingham, a wiec facet, ktory rozgrywa tam prawie wszystko. Do tego wczoraj informacja na temat Malinovskiego, ze tez kluby z
Premier League zainteresowane, a wiemy jak to jest- hajs wyloza i po sprawie. Do tego ta afera z obronca, moim zdaniem projekt Gasperiniego troche gasnie i ciezko im bedzie walczyc o top4, a nawet top6. Napoli, ktore dogrywam na zmiane z Roma w tej parze to niby sie pozbylo gwiazd, ale ten Gruzin mega na treningach wyglada co wszyscy mowia, do tego Koreanczyk jest silny fizycznie, jakby udalo im sie sciagnac Simeone i Raspadoriego to bez dwoch zdan lepiej niz Atalanta.
Monza pow 33.5 pkt 1.80 @lvbet
Jak ktos gra w singlach to mozna, dla mnie bez sensu to grac solo, a nie mozna tam laczyc. Linia na Sampdorie tez za duza
Jeszcze bylo ostatnio w totalbet 1.80 najlepszy z beniaminkow- Monza, ale juz ktos zaladowal i jest 1.40
Jest taka tabelka kto ile karnetow wykupil na ten sezon i bardzo moze dziwic Lecce, oni juz maja okolo 20 tys karnetow, a dla porownania inny beniaminek Cremona 2.5 tys
Nawet takie Napoli ma 5 tys.
Chiesa pon 12.5 goli 1.80
U
unibet
Jak ktos gra to mozna pograc, bedzie gral pelne mecze dopiero po nowym roku, a do tego tam Kostic bedzie smigal teraz, niewiadomo jak z forma.
Co do Immobile to pamietajmy, ze on sporo bramek mial z karnych, a w tym roku wchodzi nowy przepis na temat rzutow karnych- nie beda juz tak czesto dyktowane, nie znam szczegolow, ale radze doczytac. Sam mysle o zakladzie ponizej rzutow karnych
Vlahovic pow 21.5 goli @superbet
Ja za drobne wezme, byla linia 19.5 na
ewinner, ale usuneli. Po pierwsze ma jednych z lepszych asystentow w Europie- Kostic i Di Maria. Po drugie sam przyznal, ze ostatni koncowce 21/22 gral z kontuzja, a teraz jest juz w pelni sily, jak juz napisalem.
Podam kolo 16 dwa dobre value, ale najpierw sam musze je dograc, tez po bledach buka.