Prison Break skończył się w jedyny możliwy i rozsądny sposób, czyli śmiercią Majkela. Za dużo było w tym serialu happy endów, żeby jeszcze główny bohater uratował wszystkim i sam pozostał przy życiu. Tak więc zakończenie tej serii dla mnie jak najbardziej słuszne. Co do LOST - jestem w stanie wyrazic zdanie, że VI sezon będzie najlepszą serią w historii wszystkich seriali telewizyjnych, choc póki co na to się nie zanosi. ????Prison Break super serial ale fatalnie się skończył, właściwie to skończył się tak że wygląda na koniec serii
ostatnio oglądam Bananowego Doktora i nowego Nieustraszonego czasem lukam Sanktuarium ale teraz głównie liczę na LOST
LOSTY żądzą ???? ja ich uwielbiam , wielu ten serial intryguje ponieważ to ludzie mało rozumni , by to zrozumieć trzeba to oglądać , i wiele brać na "domysł" , chętnie po 6 sezonie zacznę oglądać od początku, np w Wakacje taki tydzień wolnego ufff..Prison Break skończył się w jedyny możliwy i rozsądny sposób, czyli śmiercią Majkela. Za dużo było w tym serialu happy endów, żeby jeszcze główny bohater uratował wszystkim i sam pozostał przy życiu. Tak więc zakończenie tej serii dla mnie jak najbardziej słuszne. Co do LOST - jestem w stanie wyrazic zdanie, że VI sezon będzie najlepszą serią w historii wszystkich seriali telewizyjnych, choc póki co na to się nie zanosi. ????
???????????????????? Dokładnie.tylko Pierwsza Miłość !
i tyle w temacie ????
Pierwsza Miłóśc, Na Wspólnej - każdy odcinek fanatycznie jużJakie seriale ogladacie, ogladaliscie?
Wybrałem dłekstera :]PokerFace: Flashforward, Heroes, no i Dexter przede wszystkim.
Nie żebym sie czepiał ale " rządzą" a po drugie chyba chodziło ci o irytuje , intryguje to można powiedziec synonim ciekawi itp.LOSTY żądzą ???? ja ich uwielbiam , wielu ten serial intryguje ponieważ to ludzie mało rozumni , by to zrozumieć trzeba to oglądać , i wiele brać na "domysł" , chętnie po 6 sezonie zacznę oglądać od początku, np w Wakacje taki tydzień wolnego ufff..
emitują.Najlepszy polski serial to Pit Bull. Nie żadne tam Prawa Miasta, Mafie czy inne Fale
Zbrodni.
Bardzo żałuje, że już nie emitują Pit Bulla, bo mogłem oglądać w nieskończoność.
http://www.youtube.com/watch?v=v7HnQ46JbEM
I obok część druga.
Wszystko na ten temat, dialogi miażdżą cycki
oczywiście.Świat Według Kiepskich oczywiscie ! ????