>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Seriale

Status
Zamknięty.
hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Nie z tego świata
zdecydowanie :grin:

u mnie nr to House, później Przyjaciele, LOST, CSI kryminalne zagadki Las Vegas, Agenci NCIS, Świat wg Bundych, swego czasu Z archiwum X, z polskich 13 posterunek i Daleko od noszy.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Mój ulubiony serial to &quot;Przyjaciele&quot;.

Dosyć często oglądam też &quot;Modę na sukces&quot;. Szkoda tylko, że numery odcinków pokazywanych w Polsce nie zgadzają się z właściwą numeracją odcinków.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
LOST - ostatni sezon się zaczął(VI), ale po 2 premierowych odcinkach już nic z tego nie rozumiem i właśnie za to uwielbiam ten serial ????

yarson 0

yarson

Użytkownik
aż dziwne że nikt nie wymienił &quot;The Big Bang Theory&quot; chyba najlepsze serial komediowy wg mnie ????

bujal 0

bujal

Użytkownik
Przyjaciele, Kompania Braci, Alternatywy 4, Czterej pancerni, Świat wg Kiepskich i Bundych, 13 Posterunek, dwóch i pół, gotowe na wszystko, początki Prisona i Losta, no i wiadomo stare - dragon bull czy kapitan Tsubasa ????
Z tego co piszecie i inni mowią wynika ze musze poogladac Dextera i Californication, ale np. z tych nowszych polecanych nie trawie dr house, kompletnie mi nie przypadł do gustu.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
HOŻY doktorzy (specjalnie jest tak napisane :p)
Jim wie lepiej (mega kosmos serial)
On, ona i dzieciaki (takiej beki jeszcze nie widziałem, gorąco polecam)
Moje trzy ulubione ????

yarson 0

yarson

Użytkownik
HOŻY doktorzy (specjalnie jest tak napisane :p)
Jim wie lepiej (mega kosmos serial)
Moje trzy ulubione ????
widzę że comedy central rulez :p prócz tych mi jeszcze podchodzi diabli nadali :p

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP

Ja też polecam bo rzeczywiście jest bekowo, szczególnie Wayans przechodzi samego siebie.

Oglądam jeszcze tylko House i tyle.

boracz 12

boracz

Użytkownik
Nie ma tu żadnych fanów S-F :confused:

Ode mnie:

Star Trek: TNG, DS9 i VOY
Stargate: SG-1, SGA i SGU

No i świetną: Kompanię Braci oraz jeszcze lepszy: Rzym

BTW Szukam napisów do mini serii: Shtrafbat

password 6

password

Użytkownik
Kiedyś leciał bardzo fajny serial &quot;Jim Profit&quot; mroczny, socjopatyczny i bardzo klimatyczny. Polecam.

princeas 11

princeas

Użytkownik
A to i ja coś od siebie dodam:
Oglądałem:
-Przyjaciele (AKA Friends)- mimo, iż z początku byłem sceptycznie nastawiony, to po ogladnięciu pierwszych kilku odcinków po prostu &quot;Zakochałem&quot; się w tym serialu ???? mega beka, samo życie
-4400 - pierwszy sezon był całkiem całkiem, na szczescie serial skończył się po sezonach trzech, a właściwie przerwali produkcję. oglądnałem do końca dla przyzwoitości
-Skazany na śmierć (AKA Prison Break) - no to z czystej ciekawości oglądnałem do końca, bo po 2 sezonie zrobiło się troche naciągane wszystko. Niemniej jednak zakończenie było OK
-My name is Earl - zabijacz czasu, krótkie odcinki, czasami dość zabawne, podobało mi sie ????
-Trawka (AKA Weeds) - perypetie wdowy z dwójką dzieci, handlującą z początku trawką, a później to już sie rozkręca. Fajna fabuła, teksty - to co lubie w tym serialu. Chyba skończyło sie na 4 sezonie, nie pamietam, ale czekam na dalszą część, bo zapewne będzie
-Zagubieni (AKA Lost) - no ten tasiemiec też już z czystej ciekawości oglądam, bo o ile pierwsze dwa sezony były mega, to później już zaczeło się sypać niestety. Obecnie wystartował 6 (i podobno ostatni już) sezon, zapowiada się dość ciekawie, mam nadzieję, że wszystko wyjaśnią i tego nie spartolą.
-Joey - a to taka troche gorsza kontynuacja Przyjaciół, gra sam Joey, który sie przeprowadza do swojej siostry i jej syna, do LA i tam próbuje zrobić kariere aktorską. Śmieszy głównie głupkowatość Joey&#39;a, teksty itp. Konwencja jak we Freinds&#39;ach
Z polskich to:
-Alternatywy 4 ???? polecam perypetie mieszkańców z bloku pod wspomnianym adresem
-Sfora - dość ciekawy, stary już serial z Lubaszenką, Wilczakiem, Pazurą. później nakręcili jeszcze...
-Powrót Sfory, ale już nie było tak porywające
-Ranczo - samo przez sie rozumie;)
-Boso przez świat - może to nie typowy serial, ale zawsze, Cejrowski rulezzz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom