A to i ja coś od siebie dodam:
Oglądałem:
-
Przyjaciele (AKA Friends)- mimo, iż z początku byłem sceptycznie nastawiony, to po ogladnięciu pierwszych kilku odcinków po prostu "Zakochałem" się w tym serialu ???? mega beka, samo życie
-
4400 - pierwszy sezon był całkiem całkiem, na szczescie serial skończył się po sezonach trzech, a właściwie przerwali produkcję. oglądnałem do końca dla przyzwoitości
-
Skazany na śmierć (AKA Prison Break) - no to z czystej ciekawości oglądnałem do końca, bo po 2 sezonie zrobiło się troche naciągane wszystko. Niemniej jednak zakończenie było OK
-
My name is Earl - zabijacz czasu, krótkie odcinki, czasami dość zabawne, podobało mi sie ????
-
Trawka (AKA Weeds) - perypetie wdowy z dwójką dzieci, handlującą z początku trawką, a później to już sie rozkręca. Fajna fabuła, teksty - to co lubie w tym serialu. Chyba skończyło sie na 4 sezonie, nie pamietam, ale czekam na dalszą część, bo zapewne będzie
-
Zagubieni (AKA Lost) - no ten tasiemiec też już z czystej ciekawości oglądam, bo o ile pierwsze dwa sezony były mega, to później już zaczeło się sypać niestety. Obecnie wystartował 6 (i podobno ostatni już) sezon, zapowiada się dość ciekawie, mam nadzieję, że wszystko wyjaśnią i tego nie spartolą.
-
Joey - a to taka troche gorsza kontynuacja Przyjaciół, gra sam Joey, który sie przeprowadza do swojej siostry i jej syna, do LA i tam próbuje zrobić kariere aktorską. Śmieszy głównie głupkowatość Joey'a, teksty itp. Konwencja jak we Freinds'ach
Z polskich to:
-
Alternatywy 4 ???? polecam perypetie mieszkańców z bloku pod wspomnianym adresem
-
Sfora - dość ciekawy, stary już serial z Lubaszenką, Wilczakiem, Pazurą. później nakręcili jeszcze...
-
Powrót Sfory, ale już nie było tak porywające
-
Ranczo - samo przez sie rozumie
-
Boso przez świat - może to nie typowy serial, ale zawsze, Cejrowski rulezzz