karoluhu
Użytkownik
Youtube :]Czy jest jakaś stronka gdzie jest więcej odcinków 13 posterunku niż tu http://www.milanos.pl/cat-17-13-Posterunek.html ?
Youtube :]Czy jest jakaś stronka gdzie jest więcej odcinków 13 posterunku niż tu http://www.milanos.pl/cat-17-13-Posterunek.html ?
Ja Ci mogę polecić:szukam czegoś co nie oglądałem ,macie jakieś propozycje? chciałbym czegoś typu seriale przeze mnie wymienione
Żenada czy nie żenada ale z puntu ekonomicznego jest to uzasadnione i korzystne dla producentów serialu. Działa to mniej więcej tak, że przedstawiciel czy to Heyah czy Knorra dogaduje sie ze scenarzystami że wplotą oni do scenariusza scenę czy dwie na temat danego produktu a w zamian za to im zapłacą porządną kasę. Sam bym pewnie na to nie wpadł, ale czytałem w jakiejś gazecie, że podobny trik został użyty pewien czas temu w M jak Miłość tylko że tam Ministerstwo Edukacji Narodowej chciało żeby do scenariusz włożyć wątek o informowaniu (albo zachęcaniu-już nie pamiętam) rodziców że sześciolatki mogą w tym wieku iść do szkoły a nie do przedszkolacałkowicie przypadkiem ogladając 1wsza milosc zauwazylem niepokojace zjawisko.
wpierw ten angolo jezyczny koles powiedział ze dobry obiad a jego blondyna wzieła knorra w rece i powiedziała ze dzieki tym przyprawom
a dzis paweł sie zmartwił ze ta piosenkara za duzo wydzwania do angli i duzy rachunek jej przyjdzie to ona na to ze ma heyah i jest tam bardzo tanio
takiej żenady dawno nie widziałem, że musiałem az to napisac tutaj ;D
Tak jak kiedys w ktoryms z polskich seriali wszyscy jezdzili Hondami.To samo było w Klanie. Ostatnio ciągle Delicje były na deser u każdej rodziny.
Z kolei, jakiś czas temu była reklama Danone. No, ale Delicje to mówię Wam ostatnio ciągle były :]
no delicje to były srednio z 2x na odcinek, reklamy karty telegrosik też się zdarzały ;]To samo było w Klanie. Ostatnio ciągle Delicje były na deser u każdej rodziny.
Z kolei, jakiś czas temu była reklama Danone. No, ale Delicje to mówię Wam ostatnio ciągle były :]
A już w niedziele, wraca Ekipa(Entourage - HBO) z siódmym sezonem, świetny serial przedstawiający perypetie grupki przyjaciół obracających się w hollywódzkich sferach.Głównym bohaterem "Breaking Bad" jest Walter White (Bryan Cranston), nauczyciel chemii mieszkający w Nowym Meksyku wraz z żoną (Anna Gunn) oraz nastoletnim synem (RJ Mitte) cierpiącym na porażenie mózgowe. Kiedy u Waltera zostaje zdiagnozowany rak w trzecim stadium, lekarze rokują, że pozostały mu dwa lata życia. Dzięki tym prognozom Walter wyzbywa się wszelkich lęków i pragnąc zabezpieczyć swoją rodzinę finansowo decyduje się wkroczyć do niebezpiecznego świata narkotyków i zbrodni. Serial...
ukazuje jak śmiertelna diagnoza jaką postawiono White'owi, zwyczajnemu mężczyźnie z typowymi, codziennymi problemami zmienia go z łagodnego domatora w trzon narkotykowej branży.