>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Scandic - Pierwsza wpłata - Bonus do 200 PLN!

see-you-later 4

see-you-later

Użytkownik
Przeglądałem z ciekawości przegrane zakłady i pojawił się znowu wynik 12:6 wynik zaznaczony na zielono , wczesniej był czerwony i 1-7(pierw oczywiscie tak jak teraz)

Coś kręcą:|
Już napisali, ze 1-7 wiem jedno, obroce bonus lub starce kase, to juz tam wiecej nii wplacam.

S 7

smyku1910

Użytkownik
tak sie zastanawiam, bo czekam już na wypłatę prawie 20 h, nigdy tak długo nie czekałem:-?
zna ktoś maila do angielskiego supportu tego buka, bo polski coś w pewny męski narząd leci...

zomber 9

zomber

Użytkownik
tak sie zastanawiam, bo czekam już na wypłatę prawie 20 h, nigdy tak długo nie czekałem:-?
zna ktoś maila do angielskiego supportu tego buka, bo polski coś w pewny męski narząd leci...

wypłaty na MB bardzo szybko napisz do nich wiadomość z zapytaniem ile czasu oczekuje się na wypłate a recznie dokaonają tranzakcji
tak samo jest jak zakład przez kilka godzin po zakończeniu spotkań nie zostaje rozliczony pisze i po kilku minutach kasa na koncie

escabar 24

escabar

Użytkownik
A mnie zaraz szlag trafi, chce zdeponować pierwsze pieniądze i nie chce mnie dalej łączyć.. wpisuje kwotę i maila... wciskam &quot;dalej&quot; napis że do moneybookers łączy i nagle sie pokazuje że nie ma strony że przeciążona czy coś... a na moneybookers normalnie wejde przez przeglądarke... dodam że próbowałem w IE i FF. jakieś rady?

escabar 24

escabar

Użytkownik
A ja wykorzystałem sytuację tego że MoneyBookers nie działało. Napisałem im mniej więcej tak: że chciałem skorzystać z bonusu, ale niestety dziś prawie cały dzień moneybookers nie działa... mogą państwo sprawdzić nadal nie działa.. jest mi przykro z tego powodu iż przez takie usterki technicznę nie mogę skorzystać z bonusu, bo jak mi wiadomo promocja skończyła się dziś o godzinie 15.00.
Udało się. Odpisali:
&quot;Witamy
Dzisiejsze problemy z serwisem Moneybookers dotknęły także nas, dlatego rozumiemy zaistniałą sytuację.
Kwota bonusu została dodana do Pańskiego konta.
Pozdrawiamy
Team Scandic&quot;
Tak bym z promocji nie skorzystał.. bo wpłacałem po 15.00 a w taki własnie sposób otrzymałem bonus. Trzeba myśleć 8)

edit: PS pewnie jestem ostatnią osoba która skorzystała z tego bonusu ???? Cóż za wyróżnienie.
8)

niegazowany 0

niegazowany

Użytkownik
Scandic zaczoł sie zabespieczac przynajmniej mi sie tak wydaje.;p dzis chciałem pierwszy raz od nich wypłacici pieniadze całosc bo buk mi sie nie podoba i dostałęm od nich emeila
Drogi użytkowniku
Prosimy o przesłanie skanu dowodu osobistego oraz potwierdzenia posiadania konta Moneybookers (wzór w załączniku) w celu potwierdzenia tożsamości.
Jest to spowodowane koniecznością wyeliminowania oszustw i będzie wymagane tylko przy pierwszej wypłacie.
Pozdrawiamy
Team Scandic
Was tez pytali o cos takiego przy wypłacie ?

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Scandic zaczoł sie zabespieczac przynajmniej mi sie tak wydaje.;p dzis chciałem pierwszy raz od nich wypłacici pieniadze całosc bo buk mi sie nie podoba i dostałęm od nich emeila Was tez pytali o cos takiego przy wypłacie ?
NIe , ale szkoda ze az tak pozno sie obudzili ..

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Scandic zaczoł sie zabespieczac przynajmniej mi sie tak wydaje.;p dzis chciałem pierwszy raz od nich wypłacici pieniadze całosc bo buk mi sie nie podoba i dostałęm od nich emeila Was tez pytali o cos takiego przy wypłacie ?
tak odemnie tez to chcieli, wyslalem i kase mam na mb.Scandic fajny buk podobał mi sie :pale troche ich ogolocilem wiec ja im nie :p
buk na plus

markus 0

markus

Użytkownik
albo jestem ślepy albo nie ma tam opcji 1X lub 2X czy jednak jestem ślepy ?:p
nie jestes slepy, scandic nie ma OPCJI 1X 2X
Czasami ma. Np w lidze Polskiej czy Niemieckiej zawsze było
Raz w miesiacu dawali, wiecej nie zauwazylem a gralem w scandicu w kwietniu, moze w maju zaczeki dobierac, ale teraz patrze na inne ligi i tez nie ma

Do góry Bottom