wonderkido
Użytkownik
do usuniecia
Ta wypowiedź to Himalaje debilizmu i odmóżdżenia.Swoją drogą skoro gdybyśmy "pochodzili" od małp to dlaczego małpy wciąż by istniały? Ale może ludzie reprezentujący taką "światłość intelektualną" rzeczywiście mają w rodzinie jakieś człekokształtne twory ;D
Ty sam pochodzisz od małpy.... Teoria Darwina mówi co innego >> http://www.youtube.com/watch?v=Eaqc-BMZ4hQhttp://www.youtube.com/watch?v=SHWH8lseaxA
Darwin był ateistą który starał sie za wszelką cene negować istnienie Boga Stwórcy i stworzył tą idiotyczną teorie że pochodzimy od małpy.
Ja napisalem że teoria Darwina mówi o czymś innym niż ty to przedstawiłeś ( że od małpy) bo nigdy tego nie przedstawiała a mówiła że jesteśmy kuzynami Szymansów a nie że od nich pochodzimy, nic nie pisałem o słusznosci, prawdziwości tych tez więc czemu Mi to zarzucasz? w ktorym zdaniu napisałem że Darwinowska teoria jest prawdą ?tomasz220289
Naucz sie myśleć samodzielnie bo widze że inni robią to za Ciebie,teoria Darwina została obalona ale skąd masz to wiedziać skoro sam nie myślisz i ślepo wierzysz w to co Ci napiszą.
Nie spinaj sie tak przez internet ????
Po co zatem dyskutować nad kłamstwem?Ja napisalem że teoria Darwina mówi o czymś innym niż ty to przedstawiłeś ( że od małpy) bo nigdy tego nie przedstawiała a mówiła że jesteśmy kuzynami Szymansów a nie że od nich pochodzimy, nic nie pisałem o słusznosci, prawdziwości tych tez więc czemu Mi to zarzucasz? w ktorym zdaniu napisałem że Darwinowska teoria jest prawdą ?
Z pewnością wiekszym jest to że pochodzimy od Boga który to zaś, jest naszym stwórćą.Po co zatem dyskutować nad kłamstwem?
Dal osoby wierzącej to że Bog nas stworzył jest oczywiste.Nauka i wiara często nie idą w parze.Jeżeli naukowiec jest ateistą a bada problemy powiązany z wiara to efekt łatwo przewidziećZ pewnością wiekszym jest to że pochodzimy od Boga który to zaś, jest naszym stwórćą.
Oczywiste? żartujesz? A Ty jestes wierzący? Więc który Bóg i uzasadnienie dlaczego akurat ten a nie inny ( Historia zna ich ponad 2 tys) bo przecież chyba nie wierzysz w Zeusa, Boga Thora czy Boga Re, dlaczego nie oni i jak swojego wybrałeś?Dal osoby wierzącej to że Bog nas stworzył jest oczywiste.Nauka i wiara często nie idą w parze.Jeżeli naukowiec jest ateistą a bada problemy powiązany z wiara to efekt łatwo przewidzieć
Zanim Ci odpowiem musze zapytać.Czy wierzysz w to że człowiek jest sam na ziemi i żadna inna siła nie istnieje inny wymiar? Że tak to nazwe magicznie czy wierzysz w inne moce niż człowiek.Oczywiste? żartujesz? A Ty jestes wierzący? Więc który Bóg i uzasadnienie dlaczego akurat ten a nie inny ( Historia zna ich ponad 2 tys) bo przecież chyba nie wierzysz w Zeusa, Boga Thora czy Boga Re, dlaczego nie oni i jak swojego wybrałeś?
Co prawda nie do mnie te pytania ale widzę, że chciałbyś poznać tę "tajemnicę" ...Oczywiste? żartujesz? A Ty jestes wierzący? Więc który Bóg i uzasadnienie dlaczego akurat ten a nie inny ( Historia zna ich ponad 2 tys) bo przecież chyba nie wierzysz w Zeusa, Boga Thora czy Boga Re, dlaczego nie oni i jak swojego wybrałeś?
Z mojej strony się nie doczekasz. To nie jest wieczorek zwierzeń a kwestie dotykają przeżyć osobistych.żaden z was powyżej nie odpowiedział na moje pytanie.
czekam dalej.
[...]
Więc bądź grzeczny może dostaniesz od dziadka mroza na święta jakieś dobre typy,albo bonus.żaden z was powyżej nie odpowiedział na moje pytanie.
czekam dalej.
P.S Kermit twoje pytanie jest tak śmieszne że aż głupie... wierze w Dziadka Mroza, pasuje?
Nie ma szatana tak samo jak i nie ma żadnego niewidzialnego Boga w niebie.. nie bylo żadnego, ani jednego, i nigdy go nie będzie bo go nie ma.Więc bądź grzeczny może dostaniesz od dziadka mroza na święta jakieś dobre typy,albo bonus.
Jeżeli ktoś wierzy w Boga to jest WIARA.Nie można Boga zmierzyć zważyć opisać tak jak to robi encyklopedia pokazać gdzie jest materialnie to nie jest przedmiot badań.Ty nie wierzysz i nie pojmujesz tego dla Ciebie jest to wymysł grupy ludzi.
Odpiowiedzi na moje pytanie nie otrzymałem.Inaczej to sformułuje.Czy szatan to dla Ciebie wymysł człowieka? TAK/NIE