Już kilka lat jesteś na forum, więc czemu sam nie podniesiesz poziomu swoimi postami? Przy tak niskim poziomie chyba to nie będzie dla Ciebie problem.
Nie dałby rady. Ja też pamiętam inne czasy na tym forum i o ile kiedyś sam czekałem na udzielanie się przez niektórych użytkowników o tyle dzisiaj coraz częściej nie mam na co. Jestem bardziej powściągliwy w ocenianiu innych, uważam, że ciekawi ludzie się tu udzielają, ale są zakrzyczeni przez mnóstwo analiz bazujących na tekstach typu:
"Barcelona ma MSN więc kilka bramek napewno wpadnie, gram over 3,5"
"Ibrahimović i spółka już dzisiaj musi, będzie 1"
"Przeciwnicy na ich tle to leszcze, gram gospodarzy 10/10"
"Jeśli ktoś wierzy, że City tutaj wygra, to jest głupi"
I jeszcze dziesiątki innych. Kiedyś było tego mniej, było więcej dyskutowania o prostych meczach Real - Getafe czy Legia - Hetman Zamość, a już tematy jakichś derbów pękały w szwach od sensownych wypowiedzi. Kłótni jak zawsze nie brakowało, ale szybko była kartka, ban okresowy lub jakieś ostrzeżenia.
Ja rozumiem, że w pewnym wieku zainteresowanie bukmacherką spada bo ludzie się zajmują poważniejszymi rzeczami, sam tak mam, ale zachowałem chęć do zaglądania tu i od czasu do czasu coś skomentuję, coś napiszę. I chciałbym mieć dla kogo napisać jakieś przemyślenie, uwagę a nie uczestniczyć w festiwalu typów opierających się o coraz wyższy handicap czy over bo gdzieś gra "MSN".
Cd meczu: sukces nasza reprezentacja zawdzięcza konsekwencji. Uważnie z tyłu, szukanie swoich szans, szybkie wyprowadzanie ataku. I tak powinna wyglądać gra dzisiaj. Żadnych odważnych zmian, żadnej odważnej ofensywy i próby dominacji. Rzetelność i twarda obrona, nawet odrobinę antyfutbolu. Szybkie przesunięcie do przodu i poszukanie kontry. Z przodu oczywiście też trzeba piłkę przytrzymać, ale nie bazowałbym na pozycyjnej dominacji z przodu bo Rumuni to fizyczny zespół, jest kilka wymienionych wyżej nazwisk, które w pojedynkach jeden na jeden mogą naszym dać radę. Szczególnie, że niektórzy nasi prezentują niższą formę.
Osobiście nie chciałbym też zmian personalnych. O ile na boisku można porównywać Fabiańskiego i Szczęsnego, o tyle poza nim bardziej ułożonym i pewnym człowiekiem jest Fabian, stąd pewnie sympatia trenera do niego. Podobnie rzecz wygląda z resztą kadry. Trener ma do nich przekonanie, wie czego się spodziewać, to z nimi osiągnął duży sukces. Nawet jeśli są pod formą, będą grać, może ta forma przyjdzie. To nie klub, który za chwilę zagra kilka następnych kolejek i można próbować zmieniać skład. Ja się nie dziwię że Nawałka obawia się robić zmiany, bo kilkoma prostymi decyzjami może umniejszyć swoim zasługom. Jeden dwa gorsze wyniki i możemy do Rosji nie pojechać. Stąd też twierdzę, że Nawałka odważnej gry nie rozkaże, będziemy oglądać trochę szachów. Bliższy jestem underom.