>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rumunia - Polska, el. MŚ 2018 [piątek, 11.11.2016, godz 20:45]

Status
Zamknięty.
leszczu5 10

leszczu5

Użytkownik
Rumunia-Polska
Rumunia 1X
Niektórzy popadają w hurraoptymizm, zapominając o dwóch ważnych rzeczach.
Po pierwsze Polska gra słabo na wyjazdach, ostatni raz wygraliśmy z liczącą się drużyną w 2006 roku (1:0 z Belgią). W ostatnich trzech eliminacjach wygraliśmy ogólnie na wyjazdach 4 razy - dwa razy z San Marino, raz z Gibraltarem i z Gruzją. Umówmy się, 3 wygrane z amatorami i jedna z całym szacunkiem słabszą o dwie klasy Gruzją to żaden powód do dumy. Ponadto potrafiliśmy zremisować z Mołdawią czy przegrać z Armenią.
Po drugie Rumunia u siebie to bardzo mocny rywal. W tych eliminacjach pechowy remis z Czarnogórą. W poprzednich nie przegrali (bilans 2-3-0) i stracili tylko 2 gole (na wyjeździe ani jednego). Mają kilku dobrych gracz, ostatnio Stanciu w bardzo dobrej formie. Jak wiadomo Rumunia to gorący teren więc nie wydaje mi się aby akurat w tym meczu Polska miała zakończyć passę bez zwycięstwa na wyjeździe z silnym rywalem. Tym bardziej bez Milika.
Edit admin: dopisuj kursy i bukmachera

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Rumunia - Polska
Typ: BTS Kurs: 2.02 Wynik:
Typ: powyżej 1.5 gola Kurs: 1.47 Wynik:
Typ: powyżej 4.5 żółtej kartki Kurs: 1.87 Wynik:
buk: unibet
Po trzech kolejkach Rumuni są jedną z trzech niepokonanych drużyn w tej grupie obok Polski i Czarnogóry, ale zajmują dopiero trzecie miejsce z pięcioma punktami po dwóch remisach i wysokim zwycięstwie na wyjeździe z Armenią 5:0. Gospodarze zapewne zrobią wszystko aby jutro przed własną publicznością urwać punkty Polsce. Z pewnością ich mocną stroną jest gra w defensywie. Rumunii dotychczas stracili tylko jednego gola, strzelając przy tym aż sześć. Gwiazdą tego zespołu jest Bogdan Stancu na którym będzie spoczywać więcej obowiązków i którego przypadałoby się wyłączyć jak najdłużej z gry. Polska do tego meczu również przystąpi w nieco innym składzie niż ostatnio. Od pierwszych minut w obronie powinniśmy zobaczyć duet Glik-Pazdan, duet który świetnie się prezentował podczas Euro. Ciekawe kto po raz kolejny zagra obok Krychowiaka i Lewego. Tu stawiał bym na Mączyńskiego i Teodorczyka, ten drugi mam nadzieje, że wykorzysta swoją szanse. Spodziewam się w miarę otwartego spotkania, gdzie z każda z drużyn strzeli minimum po bramce. Na pewno nie będzie to mecz gdzie jedna z drużyn rzuci się od razu do ataków. Myślę, że mecz z każdą ubiegająca minutą będzie przybierał tempa, bo to gospodarze potrzebują cennych trzech punktów, a my myślę, że z remisu będziemy również zadowoleni.
Kolejnym typem są kartki. Ten mecz tak jak pisałem nie będzie miał szalonego tempa, ale z pewnością będzie ostry. Gospodarze zapewne będą odpowiednio kryć Lewandowskiego, a przy tym często go faulować. My zapewne odpowiemy tym samym, gdyż mamy takich zawodników, którzy lubią prowokować. Myślę, że pikanterii by tu dodał gol dla jednej z drużyn, a wtedy Skomina miałby więcej roboty!.
Edit admin: dopisuj bukmachera skąd pobrany jest kurs

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Po zwycięstwie z Danią okupionym kontuzją Arka Milika i niesamowitym thrillerze z Armenią, Polskę czeka teoretycznie najtrudniejsze starcie w grupie kwalifikacyjnej do Mistrzostw Świata – wyjazdowy mecz z Rumunią.

Czemu teoretycznie? Bo mimo faktu, że Rumuni zostali wylosowani z pierwszego koszyka, to jak na razie w tych eliminacjach nie zachwycają. Co prawda wygrali pewnie z Armenią, z którą to koszmarnie męczyli się biało-czerwoni, ale zarówno z rewelacją pierwszych grupowych spotkań – Czarnogórą, jak i Kazachstanem nie potrafili wygrać. Ale to właśnie te remisy mogą sprawić, że w najbliższy piątek Rumunia będzie jeszcze groźniejsza – ekipa prowadzona przez Christopha Dauma nie może sobie pozwolić na kolejne potknięcia, szczególnie na swoim stadionie.

Sytuacja w polskim obozie również nie jest najlepsza, jednak nie jest to związane z obniżką formy sportowej, a tym, co dzieje się poza boiskiem. „Afera alkoholowa”, która wypłynęła po wymęczonym 2:1 z Armenią, sprawiła, że po raz pierwszy od lat obraz kadry nie jest krystalicznie czysty. Trener Adam Nawałka i kapitan Robert Lewandowski zapewniają, że sprawa została wyjaśniona, a zespół jest całkowicie skupiony na grze i awansie na mundial. Skoncentrowana na wypełnianiu swoich boiskowych zadań reprezentacja wielokrotnie pokazywała, że jest w stanie grać nie tylko dobrze, ale i efektywnie, na co z pewnością liczą wszyscy kibice biało-czerwonych. Dużo zależeć będzie od formy Lewego, który w trzech dotychczasowych meczach eliminacji udowodnił, jak ważnym jest zawodnikiem. Pięć zdobytych bramek, rozprawienie się w pojedynkę z Danią i uratowanie honoru golem wbitym Armenii w ostatnich sekundach doliczonego czasu gry… To robi wrażenie!

Kto więc wygra? Bukmacherzy za nieznacznego faworyta uważają Polskę, na którą kurs w Betsson wynosi 2.45 przy 2.95 na Rumunię. Z okazji piątkowego spotkania Betsson przygotował świetną ofertę dla nowych Użytkowników! Wystarczy, że założysz konto, w zakładzie przedmeczowym postawisz 30 PLN na zwycięzcę starcia, a za każdą bramkę Roberta Lewandowskiego otrzymasz 60PLN. Jeżeli powtórzy swój wyczyn z meczu z Danią, to na Twoje konto może powędrować dodatkowych 180PLN!

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
To, że Polacy nie potrafią pójść za ciosem po strzelonym golu, i to że pierwsze połowy grają dużo lepiej niż drugie, nie jest chyba tylko moim spostrzeżeniem. Być może nie było dużo takich sytuacji w poprzednich meczach, ale ja pokuszę się o typ Polska/X - Do przerwy/koniec meczu, kurs: 15, buk: 365 Typ oczywiście za kwotę symboliczną, bo scenariusz bardzo prawdopodobny nie jest, ale ze wszystkich opcji do przerwy/koniec meczu ta wydaję mi się być najbardziej realna. Mecz będzie wyrównany, obie strony chcą pojechać na mundial i mają ku temu predyspozycje, obie drużyny mogą na zakończenie roku objąć fotel lidera w grupie (jeśli Czarnogóra pogubi punkty). Pokusiłbym się również za symboliczną kwotę o wynik 1;1. Polska na wyjazdach mogliśmy się przekonać że nie powala, zwłaszcza z Krychowiakiem pod formą i bez Milika, podziwiam ludzi stawiających dziś na rodaków, 1pkt to max dziś.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Polska - Rumunia
under 2.5
Kurs: 1,65 Milenium

Kursy na minus lecą na pysk i w sumie nie ma się co dziwić. Nawałka to kalkulator, patrząc na to co się dzieje w naszej grupie remis z Rumunami nie będzie złym wynikiem. Rumuni jeszcze przyjadą do Polski, pojadą do Czarnogóry mają gdzie się wykluczyć sami a już mają -2 w stosunku do nas. Wraca Pazdan, który powinien dodać pewności Glikowi ( nie jakości ). Coraz głośniej mówi się również, że zagramy tylko Panem ładnym z przodu zagęszczając środek pola. Brak Rybusa to również dobra wiadomość. W mojej ocenie scenariusz do meczu ze Szwajcarami z Euro bardzo podobny. Jak Fabian LUB Szczęsny nie zawalą - będzie 0:0 lub 1:1.

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
11.11.2016 20:45
Rumunia - Polska
Typ: Under 2,5
Kurs: 1,64
Marathon
Wracamy do grania el. MŚ 2018. Po rozegranych 3 kolejkach obie reprezentacje jak na razie są niepokonane. 7 oczek Polaków oraz 5 Rumunów plasuje ich odpowiednio na 2 i 3 miejscu w naszej grupie. Nasz dzisiejszy rywal jest nam bardzo nie na rękę. Bilans spotkań jest korzystny dla dzisiejszych gospodarzy spotkania. Na 6 spotkań trzy razy schodziliśmy z murawy pokonani. Wygrać udało się tylko raz w naszym ostatnim spotkaniu w 2013 gdzie wygraliśmy u siebie aż 4:1. Dzisiaj nadarza się okazja do poprawienia naszego bilansu spotkań. Oczywiście całym sercem jestem za naszą reprezentacją, ale osobiście widzę w tym spotkaniu trzy możliwe wyniki. 0:0, 1:1 lub 0:1. Jak wszyscy ostatnio widzieli nasi nie są ostatnio w formie - wymęczone zwycięstwa u siebie z Armenią i Danią oraz remis ze słabiutkim Kazachstanem. Dzisiaj poprzeczka zawiśnie nieco wyżej i o punkty będzie jeszcze trudniej. Przechodząc do sedna mojego typu, Rumunia to underowa drużyna. Na ostatnie 20 spotkań aż w 7 nie padły co najmniej 3 bramki, a aż w 5 spotkaniach nie padła żadna bramka. Uważam, że dzisiaj będzie podobnie. Żadna drużyna nie będzie chciała pierwsza stracić bramki bo może być ona decydująca o losach spotkaniach. Szykuje się na twardy mecz w środku pola z małą ilością sytuacji podbramkowych. Miejmy nadzieję, że w dzień naszego święta chłopacy zmobilizują się jeszcze bardziej i przywiozą z Bukaresztu upragnione 3 pkt i zarobione dla nas pieniądze w postaci underowego wyniku. Powodzenia.

rivaldinho 240

rivaldinho

Użytkownik
Trzeba jednak pamiętać, że Glik dostał kartkę w spotkaniu z Kazachstanem i kolejna kartka wyeliminuje go z następnego meczu. W marcu gramy chyba najtrudniejsze spotkanie tych eliminacji, bo na wyjeździe z Czarnogórą.
Za to Pazdan dopiero zagra pierwszy mecz w eliminacjach i ma czyste konto.
3 kartka powoduje zawieszenie,

u nas (żółtka w eliminacjach) :
Cionek 2
Lewy 1
Glik 1
Zielu 1
Blaszczyk 1
Piszczek 1

Kartki Glik, Krychowiaka uwazam ze do gry. Dzis trzeba postawic twarde warunki i obaj panowie preferuja taka gre, do tego wiadomo jakie problemy ma Grzesiek.. czesto spozniony, zagubiony.. ratujacy sie faulem
Kurs 3.60 na kartonik Grzeska wyglada wybornie ! ⛔
Kartka Zielinskiego po 5.75 to tez jakis kosmos - 16 kolejnych spotkan bez kartki.. dzis musi mocniej powalczyc tez probuje bo kurs zacny. ⛔ (buk unipet)

Pozdro !

nalezy tez wrzucic staty sedziego ktory lubi rozdawac kartki : - Damir Skomina

koncert naszych, na zero z tylu, zero kartek.. brawo brawo brawo : )

Otrzymane punkty reputacji: +1
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Rumunia - Polska
Rumunia 0.0 ::: 2,35 ::: 1/3 Pinek ⛔
Rumunia chyba najbardziej remisowa reprezentacja &quot;ever&quot;. Na ostatnich 17 meczów zanotowali aż 10 remisów! W tym 2:2 z Włochami, 0:0 z Hiszpanią, a i z takim Kongo 1:1. Różnica też między nimi, a nami jest taka, że na wyjeździe pokonali aż 5:0 Armenię, gdzie my grając w przewadze jedno zawodnika od 30 minuty to straciliśmy bramkę, a zwycięstwo zdobyliśmy w doliczonym czasie gry.
Uważam też trochę, że balonik został napompowany, a po Euro to już w ogóle. Chociaż z drugiej strony wyniki są o wiele lepsze niż za kadencji Grzegorza Laty, to jednak po takich meczach z Amernią czy prowadząc 3:0 z Danią i robić horror na 3:2 pozostaje niesmak.
Wiem, że to kwalifikacje do MŚ, a nie ME, ale tak z ciekawostek to Rumunia u siebie do ME nie przegrała od 18 spotkań. Uważam, że to niezwykle ciężki mecz do typowania, najbardziej prawdopodobnym wynikiem uważam tutaj remis, jednak delikatne większe szanse daje gospodarzom z powodu grania u siebie oraz wyższego kursu, ponad 3,00.
Kto by nie wygrał i tak będę zadowolony :grin:.
Wynik: 0:3

lukasz80 88

lukasz80

Użytkownik
Kołtoń na twitterze podał skład zabaczymy czy się potwierdzi,przeważnie ma dobre info.Fabiański-Piszczek,Glik,Pazdan,Jędrzejczyk-Linetty,Krychowiak-Błaszczykowski,Zieliński,Grosicki-Lewandowski.Czyli z tego by wynikało,ze zagramy jednym napastnikiem.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
3 kartka powoduje zawieszenie,
Jesteś pewny? Wcześniej wyczytałem w jakiś artykule że druga, dlatego dziś zawieszony za kartki ma być Cionek. Poszukałem teraz ale nic na ten temat nie mogę znaleźć więc zajrzałem do regulaminu FIFA (bo chyba to podchodzi pod regulamin FIFA jako eliminacje do MŚ) i znalazłem taki punkt:
3. If a player receives a caution in two separate matches of the same FIFA competition, he is automatically suspended from the next match in that competition. The Disciplinary Committee may exceptionally depart from or amend this rule before the start of a particular competition. Any such decision reached by the Disciplinary Committee is final.
Jeśli jest ktoś pewny to niech potwierdzi, po ilu kartkach się pauzuje.

comendador 428

comendador

Użytkownik
Jesteś pewny? Wcześniej wyczytałem w jakiś artykule że druga, dlatego dziś zawieszony za kartki ma być Cionek. Poszukałem teraz ale nic na ten temat nie mogę znaleźć więc zajrzałem do regulaminu FIFA (bo chyba to podchodzi pod regulamin FIFA jako eliminacje do MŚ) i znalazłem taki punkt:

Jeśli jest ktoś pewny to niech potwierdzi, po ilu kartkach się pauzuje.
Chyba po 2, tak mi się wydaje bo mówili w ostatnim meczu żeby tylko Lewy kartki nie dostał

rivaldinho 240

rivaldinho

Użytkownik
Sorry moj blad, bije sie w piers. Bylem pewien ze po 3, a nie sprawdzałem

LINK

Niemniej niewiele to zmienia, a moze nawet lepiej dla glownego betu na kartke Grzeska (obok pewnie zagra Zielinski ktory musi uwazac)

wasek1 135

wasek1

Użytkownik
Myślę, że wbrew opini wielu może paść tu pare bramek. A kto ma u nas strzelać jak nie król Lewy? Ma on do pobicia pare rekordów m.in. 50 bramek w roku kalendarzowym czy pobić rekord Lubańskiego w bramkach w ciągu jednego roku dla Polski albo kolejna bramka z rzędu w meczu eliminacyjnym. Dlatego myślę że nie zatnie się i trochę dziś postrzela
Lewandowski hattrick @33 fortuna

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Na początek chciałbym podziękować wszystkim grającym Polskę i tym samym na zrobienie tak przyjemnego kursu na Rumunów.
Polska faworytem w meczu na wyjeździe z solidną ekipą jaką jest Rumunia? Dobre sobie, wg mnie to jest lepsza ekipa jak te z którymi graliśmy w grupie czyli Irlandia i Szkocja. Może tak jest może nie, ale dla mnie wyspiarski futbol to jest kompletna klapa. Dzisiejszy typ bardziej gram przeciw Polsce, nigdy nie czułem takiego podniecenia naszą reprezentacją jak tu ma miejsce. Lewandowski strzeli, Lewandowski wygra mecz, Lewandowski .... itd. Od kontuzji Milika i nie tylko wszystkie oczy zwrócone w kierunku naszego gwiazdora co nie może dziwić. Jak tylko jest taka sytuacja to od razu w głowie mam obrazek jego rozłożonych rąk i pretensji do wszystkich jak to miało miejsce na początku opierania się tylko Lewandowskim (ten palec na ustach po karnym z San Marino na przykład). Większość nie bardzo rozumie jak Milik jest ważny w całej układance reprezentacji, tu nie chodzi że strzelał po słupkach poprzeczkach i Teodorczyk będzie super zmiennikiem i w zasadzie nie ma większego problemu z jego zastąpieniem. Od momentu gdy Nawałka robi w reprezentacji system gry polegał na 4-4-2 co niesamowicie ułatwiało nam kreowanie sytuacji pod Milika, gdzie za murzyna musiał robić Lewandowski ale w ogólnym rozrachunku to mu się zwracało bo robiliśmy przy tym dobre wyniki. Teodorczyk to jest zupełnie inny typ napastnika nie ogarniający czegoś takiego jak gra dwójką w przodzie czyli w praniu, gra z Lewandowskim w meczu o mega ważne punkty. Kupa w gaciach od razu się robi, stąd nic dziwnego że dzisiaj wyjdziemy 4-5-1 bo z tak doświadczoną ekipą wyjście z Teodorczykiem to byłby fatalny błąd. Prawda jest taka, że nawet jakby strzelił i 2x tyle goli co do tej pory ma, to kadrze na dzisiaj nie pomoże. Nie będę tu szukał statystyk i ilości meczów, które zajęły duetowi Lewandowski - Milik by to w końcu na dobre wypaliło.
Następna sprawa - środek pola i Krychowiak, to co wyrabiał na boisku przede wszystkim z Armenią czy Kazachstanem to jest kryminał piłkarski. On nie tyle słabo zagrał co był hamulcowym całej drużyny, ukrywanie się pod przeciwnikiem, podania do najbliższego zwłaszcza do tyłu, straty, za długie przetrzymywanie piłki czy fatalna forma sportowa - zero szybkości. Czy teraz będzie lepiej? Wątpię, bardziej martwiłbym się żeby nie było jeszcze gorzej.
Zieliński - oglądam wszystkie mecze Napoli i mam Zielińskiego na widelcu. Jak on lubi grać każdy wie, super technika, fajny przegląd pola itd. Wszystko pięknie i wspaniale do momentu, gdy ma spokój w środku pola i nie ma agresywnej gry, gdy ta się zaczyna facet nie istnieje, zero pożytku, zero pozytywów. Ostatni mecz z Lazio idealnie to oddał, trójka piłkarzy z Rzymu w środku pola totalnie wybiła gospodarzom grę w środku mocną twardą grą. Młodszy Diawara lepiej sobie z tym poradził jak nasz zawodnik i nie pierwszy raz taka sytuacja się zdarzyła. Takie są fakty.
O defensywie i wielkim optymizmie bo wraca Pazdan zostawię bez komentarza. Nigdy nie zrozumiem fenomenu tego defensora, ale no cóż. Dla mnie tykająca bomba i taki Thiago Cionek grający regularnie w Serie A i przy tym zaznaczam grający bardzo solidnie o ile nawet nie najsolidniej z całej linii defensywnej Palermo bije na głowę.
Borek w ostatnim Cafe też się wygłupia rzucając teksty typu &quot;najlepszy klub w jakim gra Rumun to Anderlecht&quot;,a mamy przecież tutaj przedstawicieli Serie A w defensywie jak Chiriches w Napoli czy Tatarosuanu w Fiorentinie. Nawet taki Hoban grający w Izraelu obecnie robi dobrą robotę jak i jego cały zespół. Kto trochę śledzi LE od początku ten już pewnie to zauważył, nie wiem w czym miałby być gorszy od niegrającego Krychowiaka. Środek pola nawet przez nas zagęszczony może okazać stracony.
Bukmacherka to nie jest dla ludzi co kierują się sercem. &quot;11 listopad wielkie święto, Polska akurat gra mecz, muszą wygrać bo wielka mobilizacja, trzeba postawić patriotycznie&quot; już nie cytując podniecenia pod Lewandowskiego. Kursy są totalnie zajechane na Polskę i naprawdę nie rozumiem czym ludzie się kierują. Na szczęście widziałem też kilka analiz kierowanych głównie rozumiem i trzeźwością całej sprawy więc jeszcze nie jest tak znowu najgorzej.
Rumunia 0,0 azjan @ 2,350 Bet365 ⛔⛔ 0-3
Znam stylu gry Rumunów, ale taki kurs jak na dnb co teraz jest to powinien być na zwycięstwo, ale III drogowo. Takie 2,50 mi wychodziło na ich wygraną a tu takie cuda się dzieją.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja polecam kartkę Sapunaru. Jest to defensywny zawodnik, który może grać na prawej obronie lub na środku. Zdarzało mu się też występować na defensywnym. Dziś powinniśmy zobaczyć go jednak na środku obrony i liczę tu na jego agresywną grę. Kilka sezonów temu grał w Hiszpanii - m.in w Elche i Saragossie. Słynął z tego, że nie kalkulował. Teraz przeniósł się do ojczyzny, ale wciąż trzyma swój reprezentacyjny poziom. Na jego kartkę betsson daje kurs 3,00, gdzie na Glika lub Ciona jest znacznie niżej. Trochę tego nie rozumiem, bo jak Sapunaru zagra od początku to ciężar przykrycia Lewego spadnie na jego barki. Warto spróbować, ewentualnie poczekać na składy.

Rumunia - Polska
Sapunaru kartka 3,00 Betsson

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Po spotkaniu z Armenią ciężko przewidzieć jak dziś się spiszemy w Bukareszcie , Rumuni na pewno mega zmotywowani przed tym spotkaniem, myślę , że będzie to dla nas ciężkie 90 minut dziś wieczorem. Bilans spotkań z Rumunami to 1 2 2. Według mnie dziś spotkanie w którym dużo walki.

Poniżej 2.5 bramki @ 1.59

obc 119

obc

Użytkownik
Rumunia - Polska
Typ: X
Kurs: 2.90 STS

⛔⛔⛔
Dodatkowy typ: Teodorczyk strzeli bramkę
Kurs: 4.00 STS

⛔⛔⛔
Przed nami ciężki mecz w Bukareszcie z drużyną Rumunii. Właśnie z Rumunią graliśmy najwięcej meczów w całej swojej historii, dzisiaj będzie to już 33 spotkanie. Niestety mamy bardzo zły bilans z nimi: 14 porażek, 13 remisów i tylko 5 zwycięstw.
Gdzieś obiło mi się o uszy ale nie wiem czy to prawda, ostatni raz na terenie Rumunii wygraliśmy UWAGA !!! ..... w 1932 roku.
Serce mówi Polska, ale no właśnie, to my dzisiaj będziemy w paszczy lwa i będziemy mieli przeciwko sobie cały stadion narodowy Rumuni.
Ostatnie mecze naszej reprezentacji nie napawały optymizmem, były to wymęczone zwycięstwa. Dzisiaj zagramy tylko jednym napastnikiem, oczywiście Lewy z przodu.
Już nic nie będę mówił na temat składów i tak dalej.

Mam jeszcze jeden typ na ten mecz. Choć pewnie Teodorczyk nie zagra od początku, to jednak myślę, że gdy dostanie szansę to strzeli bramkę.
Łukasz Teodorczyk debiutował w reprezentacji właśnie w meczu przeciwko Rumunii, więc może dzisiaj też coś ustrzeli.

No i znów ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Mysśałem i myślałem jak ugryźć to spotkanie. I wymyśliłem. Czy dobrze, to się okaże. Jak gra Polska, a przede wszystkim Lewandowski każdy z nas wie. Przytrzymuje piłkę, gra tyłem do bramki. A co za tym idzie, jest często faulowany. Nie da się ukryć, że będzie to mecz z dużą ilością fauli i ostrej gry. Stoperzy Rumuni lekko mieć nie będą. Etatowym obrońcą i liderem defensywnej formacji Rumunów jest Dargos Grigore. Obrońca Tuluzy gra po 90 minut i nie ma większego ryzyka, że zostanie zmieniony lub nie zagra w pierwszym składzie. To też on będzie toczył walkę z Lewym. Kartkę powinien wyłapać. A kurs naprawdę niezły.
Dragos Grigore żółta kartka @ 4,0 bet-at-home

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom