aerts
Użytkownik
Żadne źródła poza statystyką nie mogą tego zobrazować, ale na chłopski rozum jeżeli na SLD i RPP głosuje w sumie jakieś 25% wyborców, to wydaje mi się, że właśnie tyle osób zgadza się z tymi poglądami(oczywiście te +/-5%).Jakieś oficjalne dane czy tak sobie gdybasz ? I co to jest lansowanie homoseksualizmu ?
Kolejna fikcja, większość ogranicza mniejszość i widzę to na każdym kroku.ha demokracja to ustrój w którym rządzi większość, z poszanowaniem praw mniejszości.
Ja się nigdzie nie wybieram, a co do tego "zacofania" to nie wynika ono z genialności tych na zachodzie, wynika raczej z naszej przeszłości.Pewnie większość Polaków "śmieszą" rozwiązania polityczne, społeczne i gospodarcze czy też kulturowe w krajach zachodu. Ale jak przychodzi co do czego to na saksy za chlebem, a potem rozmowy przy wódce dlaczego tam może być ok a u nas
Co do tych rozwiązań to jak wszyscy widzimy 100% akceptacja wszystkich kultur owym państwom nie wychodzi na dobre(czyt.Francja,Niemcy,Norwegia Holandia czy też najnowszy przykład Finlandia).
Co do tych społecznych i gospodarczych rozwiązań, kiedyś były zdecydowanie inne i to właśnie wtedy te państwa przeżywały gwałtowny rozwój, teraz natomiast korzystają z tego co wypracowały.
Ja Ci powiem tak, racja jest jak dupa, każdy ma swoją.