>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ruch Poparcia Palikota - opinie, dyskusje, uwagi.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Krok, po kroku, wychodzą nowe ciekawe informacje o prawdziwej twarzy Janusza, proszę:
Czy Janusz Palikot jest homofobem? To pytanie pojawiło się w Superstacji, która w piątek wyemitowała wypowiedź Katarzyny Izydorczyk, byłej prezes stowarzyszenia Ruch Poparcia Palikota.
Mówił wprost - przepraszam, zacytuję: &quot;pedał na pokładzie ze znaną twarzą. Nie ma nic bardziej cennego, bo jesteśmy chronieni cały czas. I wszędzie, gdzie jest zadyma, wysyła się pedała.&quot; Te słowa Palikot miał wypowiedzieć kilka miesięcy przed złożeniem Biedroniowi propozycji startowania w wyborach parlamentarnych z pierwszego miejsca na liście.
http://wpolityce.pl/artykuly/26282-janusz-palikot-nie-szanuje-homoseksualistow-mowil-tak-pedal-na-pokladzie-ze-znana-twarza-nie-ma-nic-bardziej-cennego

lipex 349

lipex

Użytkownik
Dramat. Szkoda, bo myślałem, że coś mogą wprowadzić do tej polityki, ale są na tym samym poziomie, co inni. Jeżeli polityk nie potrafi żyć w zgodzie z poglądami, które próbuję uznać za swoje i promować się nimi, no to jest skończonym idiotą i żenującą postacią nawet na tak żenującej arenie politycznej jaką jest powoli spleśniała od tych nierobów Polska.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Bycie katolikiem wynika z nieświadomości. Agnieszka Radwańska jest śmieszna w swym powierzchownym katolicyzmie i ustawianiu piłek tenisowych w imię &quot;Jezus&quot;. Pani Radwańska jest świadoma w tenisie, ale nie w swojej wierze. Każdy inteligentny człowiek, który poznałby prawdę o Kościele, przestałby w niego wierzyć. Gdybym ją przepytał z dogmatów wiary, to na pewno nie zna żadnego. Podobnie jak nie zna zapewne żadnej encykliki Jana Pawła II. Myślę, że ona jak wielu Polaków, niewiele rozumie z katolicyzmu - powiedział w drugiej części rozmowy z Onetem Roman Kotliński. Poseł Ruchu Palikota stwierdził również, że Grzegorz Piotrowski nie zabił ks. Jerzego Popiełuszko, bo zrobili to Rosjanie z KGB.

Ten obrazek powinien być obowiązkowo dorzucany do każdego postu w tym temacie

alkoterror 1,4K

alkoterror

Użytkownik
Każdy inteligentny człowiek, który poznałby prawdę o Kościele, przestałby w niego wierzyć.
Czyli wszyscy inteligetni wierzący są niedouczeni, szkoda. Gdyby nie wiara chrześcijańska a co za tym idzie i kościół tego narodu pewnie by już nie było, a lewica zawsze atakowała kosciół tego to nic nie zmieni. Ciekawe czy Roman Kotliński TW &quot;Janusz&quot; przy składaniu przysięgi poselskiej nie przysięgał przypadkiem na Boga:grin:

xavy 386

xavy

Użytkownik
Gdybym ją przepytał z dogmatów wiary, to na pewno nie zna żadnego. Podobnie jak nie zna zapewne żadnej encykliki Jana Pawła II.
Fajnie, że Kotliński - TW Janusz - siedzi w głowie Radwańskiej i wie, co ona wie, a czego nie wie.

alkoterror 1,4K

alkoterror

Użytkownik
Fajnie, że Kotliński - TW Janusz - siedzi w głowie Radwańskiej i wie, co ona wie, a czego nie wie.
a może atakuje ją temu że jest patriotką http://www.mediarp.pl/polska/robert-radwanski-agnieszka-jedna-trzecia-ciezko-zarobionych-pieniedzy-oddaje-fiskusowi-zielonej-wyspy-jakos-nie-widac-18818,0504.html.
Bo jak wiadomo patriotyzm = zło.
Podczas sobotniego spotkania z Januszem Palikotem w szkole muzycznej w Stalowej Woli doszło do bójki. Wśród przeważającej liczby zwolenników Palikota, była jedna osoba, która zwróciła mu uwagę, iż mówi on rzeczy oczywiste. Mężczyzna został brutalnie usunięty z sali.
http://www.rst24.pl/kategoria-wydarzenia/wydarzeniatop/1131-tylko-u-nas-film-z-.html

sylwia-olszews 0

sylwia-olszews

Użytkownik
A ja myślałam że ta cała jego partia cały ten jego ruch to jakiś żart jest, i że szybko przyszło szybko pójdzie. Nie wróże długiego pożycia tej partii wszystko anty wszystkiemu, chwilowe, krótkotrwałe, żadnych poważnych propozycji, dla chcących rozwijać się młodych ludzi a także starszych, którzy w swoim wieku chcą mieć po prostu spokój i spokojne życie.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Tak z innej perspektywy: Była żona Palikota: &quot;Jego program to bajka. Wszystkich wodzi za nos. To przerażające&quot;

Co do tej głośniej ostatnio w mediach apostazji - to wyszło strasznie populistycznie i chyba w nieodpowiednim czasie, w sumie dziś gdy powinni (każda partia powinna) przycisnąć PO za Euro PU 2012 sam Palikot daje śmieszny temat TVN-owi, by mogli sobie pogadać od dupie marynie... pomijając &quot;dramat&quot; Polskich przedsiębiorców i arogancję Polskich władz.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Przecież Palikot od tego jest, żeby w sytuacji, gdy Tusk nie wie jak przykryć kolejną wpadkę, wystąpić z jakimś tematem durnym, który media wiodące będą drążyć w nieskończoność, żeby tylko poważnym problemem się nie zajmować.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
a od czego jest w takim razie Kaczyński albo jakiś inny Macierewicz, którzy co rusz wyskakują ze skandalicznymi tezami, spiskami, bojkotami.. Czyż nie czynią tego samego? Obłuda, zakłamanie, fałsz, niekonsekwencja. Takie pojęcia przychodzą mi do głowy czytując poniektórych.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Mimo wszystko widzę rażącą różnice w działaniu na WŁASNĄ niekorzyść poprzez słabe wystąpienia w mediach (czy to Kaczora czy innych polityków PiS z &quot;pierwszego szeregu&quot;), a celowym działaniem na korzyść rządu, poprzez lidera partii opozycyjnej, podobno.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
jeszcze powiedz Fabik, że Palikot jest na usługach Tuska? ????
a czy Kaczyński działa na swoją niekorzyść.. Oczywiście co chwilę wyjeżdża z jakąś makabryczną głupotą, której szkoda nawet komentować, ale wiesz sytuacja wygląda obecnie tak, że Pis ma bardzo twardy elektorat i twardych przeciwników. Więcej takie wypowiedzi &quot;ufanatyczniają&quot; jeszcze bardziej jego zwolenników i wzbudzają większy gniew do rządu i PO, a przeciwników jeszcze bardziej zniechęcają do Jarka i całego środowiska pisowskiego. Zostaje więc zachowany status quo, tak mi się wydaje ;)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
jeszcze powiedz Fabik, że Palikot jest na usługach Tuska?
Nawet jeśli nie jest, to nie znaczy że nie działa na jego korzyć. Ostatnia szopka była ewidentnie pro rządowa.

a czy Kaczyński działa na swoją niekorzyść
Teraz nie mówimy o Kaczyńskim, swoją drogą on raczej zyskuje w oczach wyborców niż traci, wiec może w tym co robi coś jest.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
jeszcze powiedz Fabik, że Palikot jest na usługach Tuska?
Nikt nie wie NA PEWNO, czy jest między nimi jakaś umowa. Jednak jeśli tego nie da się określić oficjalnie, to trzeba zwrócić uwagę na działania Palikota w stosunku do Tuska. Fakty są takie, że kiedy trzeba (ostatnia okazja to głosowanie w sejmie nad ustawą emerytalną) to Palikot ze swoją zbieraniną mówi takie rzeczy, że potem jest cytowany przez wszystkie media mainstreamowe przez całe dnie. Co tam, że te jego brednie nie mają zwykle żadnego potwierdzenia, ważne, że są kontrowersyjne. Po drugie, Palikot NIGDY czy to w książce czy w wywiadach, nigdy nie powiedział o Tusku niczego co mogłoby mu zaszkodzić. Mówił o wszystkich innych, tylko nie o Tusku.
Zdaje się, że Ruch Palikota ma być następcą PO, co byłoby na rękę całemu układowi. Na pewno gra w jednej drużynie z Tuskiem, pomoże Palikotowi w przyszłości tego dokonać.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Po drugie, Palikot NIGDY czy to w książce czy w wywiadach, nigdy nie powiedział o Tusku niczego co mogłoby mu zaszkodzić. Mówił o wszystkich innych, tylko nie o Tusku.
bo go prywatnie lubi? szanuje? bo Tusk był jego szefem przez wiele lat i przymykał oko na wiele jego zachowań? Publiczne pranie brudów po rozstaniach to w stylu pisowców z PJN czy Solidarnej.
Teraz nie mówimy o Kaczyńskim, swoją drogą on raczej zyskuje w oczach wyborców niż traci, wiec może w tym co robi coś jest.
nie wiem w oczach jakich wyborców zyskuje, bo w środowisku w którym się obracam, a są to ludzie głosujący i na PO, i na RP, na SLD i na PIS również (i jego odłamy) wszyscy się śmieją i mówią, że gada głupoty. Nie obracam się jednak w środowisku moherowych, więc może tam zyskuje ???? ale tak jak mówiłem to jest jego twardy elektorat. Nie znam nikogo kogo słowa Kaczyńskiego &quot;nawróciłyby&quot;.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
nie wiem w oczach jakich wyborców zyskuje, bo w środowisku w którym się obracam, a są to ludzie głosujący i na PO, i na RP, na SLD i na PIS również (i jego odłamy) wszyscy się śmieją i mówią, że gada głupoty. Nie obracam się jednak w środowisku moherowych, więc może tam zyskuje ale tak jak mówiłem to jest jego twardy elektorat. Nie znam nikogo kogo słowa Kaczyńskiego &quot;nawróciłyby&quot;.
Tu nie o środowisko w jakim się obracasz chodzi, Kaczyński zyskuje w sondażach, może mało ale zyskuje. Przede wszystkim jego słowa trafiają do ludzi... A to, że Kaczyński ma twardy elektorat jest żywcem wyjęte z TVN-u i Lisa, Olejnik, Durczoka itd. Na Kaczyńskiego dziś zagłosowały by 2 grupy ludzi: ci przeciwni Platformie oraz jego stali zwolennicy. To Platformie pozostał twardy elektorat, bo ci kiedyś anty Kaczyńscy stali się anty Tuskowi.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Blasie też piszesz głupoty jak nie wiem nie obracasz się w środowisku mocherowym i nie wiem do czego to miało być ,uwierz że np PIS zyskuje na wyspach(nie wiem jak w Polsce bo mnie nie było dosyć długo) a te dane dotyczące ilu wyjechało Polaków za granice to sobie można w dupę włożyć,Tusk i inne Palikoty są jechane na każdym kroku ... powtarzasz jakieś wyświechtane regułki na temat Kaczyńskiego tak jak u góry kolega wspominał zajechało TVNem .Każdy chyba ,który patrzy na to szambo widzi w jakich momentach odwracana jest uwaga publiczna od ważnych spraw ,a kto ją odwraca ostatnio to widać gołym okiem.W Polsce dopóki tłumy nie wybiegną na ulicę nic się nie zmieni i to boli najbardziej...

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
ja nie wiem czy PIS zyskuje w sondażach czy nie, ale mówię ogólnie o słowach Kaczyńskiego, a one na pewno nie zyskują mu zwolenników, a co najwyżej przeciwników, gdy nawijał o Ślązakach-Niemcach. Jeżeli piszecie, że ja powtarzam jakieś utarte slogany z tvnu, to ja nie wiem gdzie wy żyjecie. Track rzeczywiście żyjesz poza Polską, długo cię nie było - to widać, więc nie pisz, że ja głupoty piszę, bo sam je piszesz. Polska jest twardo podzielona, wiadomo, że jest jakiś odsetek niezdecydowanych, ale Kaczyński wzbudza skrajne emocje - ma swoich fanatyków, którzy zrobią za nim wszystko i ma swoich zagorzałych przeciwników, którzy prędzej zagłosują na jakiś PSL niż na niego. Taka wygląda sytuacja w Polsce, i to jest tak oczywiste, że nazywanie tego jakimś fałszem wymyślonym przez mainstreamowe media jest dla mnie wręcz szokujące.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Track, niestety dalsza dyskusja nie ma sensu, ponieważ nie pojąłeś umiejętności czytania ze zrozumieniem.
Specjalnie nie napisałem ani słowa oceny rządu, bo nie chcę wchodzić w dyskusję PO vs PIS, bo już wiele tu o tym dyskutowałem, z Fabikiem m.in kiedyś i nigdy do konsensusu nie doszliśmy. To prowadzi tylko do kłótni. Tematem dyskusji było wpływ gadki Kaczora na jego poparcie, a ty chcesz mnie sprowokować do wiadomej dyskusji. Niestety nie wchodzę w to, po co mamy potem się wyzywać, bo tak by się to skończyło ;)

Do góry Bottom