Z tego co ja sie orientuje to cennik jest rozny w zaleznosci od buka. Czasem wynosi to 1zl za jedna pozycje (czyli jak gramy 3z5 [10 kombinacji] to stawke mamy 1zl, ale wartosc kuponu wynosi 10zl) a w niektorych bukach jest tak ze mam przykladowo minimum 2zl + 80gr za kazda kombinacje (kwoty podalem zupelnie przypadkowe).
Jesli ktos chce, to mam napisany przeze mnie w excelu programik ktory oblicza nam mozliwosc wygranej w zaleznosci od tego jakie zdarzenia nam weszly (jednak program obsluguje tylko systemy proste jak 2z3, 2z4, 2z5... 2z10, 3z4, 3z5...3z10...9z10), wiec nie ma mozliwosci gry blokowej (jak przy systemach 11, 26 itd).
Poza tym program obsluguje tylko zdarzenia typu "kto wygra mecz", wiec nie obsluguje zdarzen gdzie obstawiamy dokladny wynik meczu, czy ilosc setow, bramek itp.
Jak widac program jest dosc ograniczony, jednak w excelu trudno cos lepszego napisac. Jednak jesli uwazacie ze wam sie przyda, to chetnie sie nim podziele.
Chetnych zapraszam do mnie na gg 4787616, gdy bedzie pisac, to odrazu w jednej wiadomosci piszcze o co chodzi, bo na wiadomosci "czesc" nie odpisuje.