K
kamila365 proszę, abyś zaczęła ukrywać posty. Od następnej kolejki wszelkie typy jawne oraz jakieś dziwne posty cytowane, kopiowane po trzy razy będą niestety minusowane.
no tak ,nie dopisałem Piotr ,W ofercie forbet nie było innej pary do gry jak Kołodziej-Piotr Pawlicki .Wydaje mi się ,obiektywnie patrząc ,że mógłbyś mi uznać ten typA kto to jest P. Pawlicki?
to samą pozycję grali-Bartek2701,mear,mumin89,gregosw więc wiadomo że chodziło o Piotra.W geście dobrej woli proszę o rozpatrzenie tej sytuacji i uznanie mi punktu ,żebym miał jeszcze szanse powalczyć o top3 .dziękujęno tak ,nie dopisałem Piotr ,W ofercie forbet nie było innej pary do gry jak Kołodziej-Piotr Pawlicki .Wydaje mi się ,obiektywnie patrząc ,że mógłbyś mi uznać ten typ
Na Przema z Bjerrem też było h2h tylko bodaj z handi. Oczywiście, że z kursów wynika, że chodziło Ci o Przemka, jednak właśnie o takich pomyłkach kiedyś wspominałem.no tak ,nie dopisałem Piotr ,W ofercie forbet nie było innej pary do gry jak Kołodziej-Piotr Pawlicki .Wydaje mi się ,obiektywnie patrząc ,że mógłbyś mi uznać ten typ
Post automatycznie złączony:
to samą pozycję grali-Bartek2701,mear,mumin89,gregosw więc wiadomo że chodziło o Piotra.W geście dobrej woli proszę o rozpatrzenie tej sytuacji i uznanie mi punktu ,żebym miał jeszcze szanse powalczyć o top3 .dziękuję
Ważne, że nie niższy niż 1.59. Poprawione.W zawartym typie mam błędny kurs wskazujący na under Vaculika. Powinno być 1,92 i typ taki jaki jest over 11,5
Niby nic nie zmienia, ale tak być nie powinno. DziękiWe wzorze na 8 kolejkę w dwóch ostatnich typach zamiast Częstochowy jest Gorzów. Niby nic to nie zmienia no ale jednak
Ewidentny mój błąd, więc nawet nie śmiałem pisać. Wielkie dzięki za postawę Fair Play, niech "góra" zadecyduje
U bukmachera oznacza to zwrot, a w naszym konkursie zwrot to niestety minus.Na forbecie była para Pawlicki vs Miesiąc. Miesiąc nie jedzie, tylko Kasprzak, co teraz jeżeli podałem typ z Miesiącem?
Ja tu nie jestem od wnioskowania tylko od rozliczania, nie podałeś którego zawodnika typujesz, czyli najważniejszej sprawy w typie, więc z jakiej racji mam przyznać punkt?Prosze mi dodac punkt za piatkowy typ Janowski-A.Laguta. Umkneło mi tylko podac ze typuje 1 czyli na Magica. Po kursie 1,60 można wywnioskować że typowałem na Magica więc poprawnie.
tak jak wspomniałem po kursie już wiadomo jaki jest typJa tu nie jestem od wnioskowania tylko od rozliczania, nie podałeś którego zawodnika typujesz, czyli najważniejszej sprawy w typie, więc z jakiej racji mam przyznać punkt?
Poprawione na plus.tak jak wspomniałem po kursie już wiadomo jaki jest typ
Post automatycznie złączony:
Druga sprawa dałem Lambert poniżej 9,5 pkt i roxlicxone jako błąd. Dlaxzego ?
Poprawione.Jeśli jest to możliwe, to prosiłbym o uwzględnienie typu (Pawlicki - Smektała - 1.5/+1.5) na Pawlickiego, czyli 1, co wskazuje kurs z meczu Unia Leszno - Włókniarz (9 kolejka). Brak wskazania zwycięzcy zauważyłem, po umieszczenie typów. Z góry dziękuję.