>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rozmówki o MLB

Status
Zamknięty.
Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Imperium zaatakowało raz jeszcze... tym razem na stadnionie drużyny związanej z Boston Red Sox

@Vader - jakieś fanty zdobyczne ? ;)

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
dzisiaj znowu kilka ważnych informacji

1) ze względu na słabe wyniki ( 12W-17P ) zwolniono managera Arizony - Boba Melvina, drużynę obecnie ma prowadzić były łapacz A.J.Hinch. Zwolniono również trenera pałkarzy, a trener miotaczy sam zrezygnował.

2) La Dodgers wreszcie przegrali w domu ! mieli fantastyczną serię trzynastu wygranych z rzędu !

3) dzisiaj przeciwko Baltimore ma wreszcie wrócić i zagrać po kontuzji największa gwiazda ligi i New York Yankees - Alex Rozdriquez.

N 8

nalewator

Użytkownik
Witam. Mam takie nietypowe pytanko do znawcow ???? . Otoz ciekawi mnie to w MLB, druzyna A wygrywa z druzyna B pierwsze 2 mecze z trzech zaplanowanych szybko, latwo i przyjemnie i w ostatnim meczu pomiedzy tymi zespolami na zespol A jest wystawiony wiekszy kurs przez buki niz na zespol B mimo tego ze pierwsze 2 mecze druzyna A bez problemu wygrala ???? . Dlatego moje pytanie do &quot;kumatych&quot;. Czym to jest spowodowane??
PS Mam nadzieje ze przejrzyscie to napisalem

kozaosw 0

kozaosw

Użytkownik
Ranking MLB - wystarczy zobaczyć typy z kilku ostatnich dni, aż roi się od Toronto nawet czasami -1,5. Nie orientuje się za bardzo w MLB dlatego pytam czym to jest spowodowane jeśli ostatnio ciągle przegrywają. ????

snowman 0

snowman

Użytkownik
Bo grają progresję na Toronto. Dziś pewnie znowu będzie to samo, tym bardziej że gra Halladay, a Toronto źle nie odbija, tylko brakuje mu zawodnika do&quot; wykonczenia&quot;. Ale jakby stawiali oni naprawdę swoje pieniądze, to dawno by przestali tam pisać ;)
@nalewator, jakieś 70% końcowego wyniku zależy od pitchera startującego, w pierwszych 2 meczach grają dobrzy starterzy, a na 3 mecz przewidziany jest słaby (lub może być inna konfiguracja, 1 zły, 2 i 3 dobry itp. wszystko zależy od rotacji).

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Praworęczny starter Kansas City Royals Zack Greinke został pierwszym pitcherem od czasu kiedy Juan Marichal w 1966 zanotował bilans poniżej 1.00 ERA &quot;earned-run average&quot; ( najważniejszeto współczynnika miotaczy ). Tym razem zanotował całe spotkanie przeciwko Tygrysom z Detroit w spotkaniu wygranym 6:1.

Pitcher St. Louis Chris Carpenter, zdobywca w 2005 roku nagrody Cy Young, również wraca do wielkiej formy po kontuzji. Jego dotychczasowe statystyki w tym sezonie ( w sumie narzucił 23 inningi ) wyglądają imponująco: 0 earned runs, 23 strikeouts, 10 hits, 4 walks.

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Ranking MLB - wystarczy zobaczyć typy z kilku ostatnich dni, aż roi się od Toronto nawet czasami -1,5. Nie orientuje się za bardzo w MLB dlatego pytam czym to jest spowodowane jeśli ostatnio ciągle przegrywają. ????
To przecież TYLKO ranking.

F 0

felixo

Użytkownik
Heh 8 poziomowa progresja na toronto zakończona ???? Tzn nie dzisiaj, dzisiaj znów przegrywa ale mówię o tym, że rzeczywiście ja również grałem progresję na tą drużynę i bardzo mnie zawiodła. Mam uraz do tego zespołu ;p Dobrze, że progresje ukończyłem i odzyskałem swój wkład, bo zysk jest nieproporcjonalnie mały w porównaniu do stresu. Wiecie jakie to uczucie jak ósmy raz na livesports widzę, że Toronto przegrywa a moja stawka jest taka, że się muszę zapożyczać ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom