>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ROSJA - KHL/VHL/MHL 2018/2019

Status
Zamknięty.
T 23,6K

timon111

Użytkownik
Ja dziś nie mam czasu na pisanie analizy, ale pozwolę sobie wkleić co gram na 2 kuponach.
Jokerit - SKA Typ 2 (ML, OT) Kurs. 1.60 ✅✅
Jokerit - SKA Typ 2/+4,5 Kurs. 2.88 ✅✅
Dynamo - Niżniekamsk 60&#39; Typ: 1 kurs. 2.0 ✅✅
Spartak Moskwa- Podolsk 60&#39; Typ: 1 kurs. 1.87 ⛔⛔

Zastanawiam się czy nie pograć jeszcze Sochi win.

Otrzymane punkty reputacji: +3
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Wczoraj mecze z wyraźnymi faworytami a dzis juz jest inaczej, spróbuję choc stawki duzo niższe niz wczoraj.
Jokerit Helsinki- SKA Saint Petersburg
Chociaż kursy faworyci gości ja uwazam ze mecz nie ma wyraźnego faworyta. W druzynie SKA ciągła rotacja ale klocki sie poukładaly, lwia część akcji przeprowadzana jest przez kwartet Gusiew, Datsjuk, Barabanov i Hersley to oni w duzej mierze robia wynik reszta bardzo wyrownana na wysokim poziomie. Gospodarze pojedynku napewno maja w pamieci dość pechowo przegrany mecz w Petersburgu i napewno zrobia wszystko by sie zrewanżować. Joensu, Jormaka, Norman potrafią ukłuć w każdej chwili. Mecz będzie zaciety i wg mnie moze znow trwać dłużej niz 60min
Ja mysle ze gospodarze nie przegrają w regulaminowym czasie
Typ Jokerit 1x kurs 1.75
Dynamo Moskwa- Neftehimik Niznekamsk
Tutaj tez widze zaciety pojedynek. W Moskwie nowy trener , drugi mecz pod jego wodzą. W pierwszym rywalem byl Kazan i mimo dobrego juz meczu ze strony Dynamo gospadarze nie zdobyli punktow. Dzis rywal może i z nizszej półki ale niewygodny. Trio finow plus Nestrasil beda groźni. Mysle jednak ze obrona Dynamo wytrzyma i nie sobie narzucić ich stylu gry. Sądzę ze mecz będzie wyrownany i dymamo wygra ale typ
Dynamo 1x kurs 1.33
Do tripla daje jeszcze Spartak 1x kurs 1.29
Ako 3.0 fortuna.
EDIT. Po 1 tercji Jokeritu powtórzyłem kupon i dołożyłem win liberca. Moze bedzie na plus

Otrzymane punkty reputacji: +3
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Próbujemy dubelka z KHL z samego rana:
Spotkanie: Chabarowsk - Magnitogorsk
Typ: Magnitogorsk &#39;60 @1,89 ✅✅✅
Spotkanie: Władywostok - Czelabińsk
Typ: Władywostok lub remis @1,56 ⛔⛔⛔
AKO @2,95
Magnitogorsk rozegra trzeci wyjazdowy mecz na dalekim wschodzie z - moim zdaniem - najsłabszym zespołem z trójki Kunlun - Władywostok - Chabarowsk. Dwa poprzednie spotkania gracze Magnitki wygrali, chociaż prawie dali się ograć Admirałom. Myślę, że wystarczy sił, żeby ograć dzisiaj w RT Amur i wrócić ze wschodu z kompletem punktów w serii wyjazdowej.
Jeśli chodzi o drugi mecz to jak już wspomniałem zespół Admirałow prawie ograł uralski Metallurg. Kara w końcówce i gol w przewadze zdecydowały o wyniku spotkania. Traktor niedawno przełamał się i zanotował dwie porażki u siebie ale ostatnio przegrał z Kunlunem w Szanghaju żle rozpoczynając przygodę na wschodzie. Myślę, że Władywostok jest nie mniej wymagającym przeciwnikiem od chińczyków, może nawet bardziej męczącym i myślę, że Traktor nie wygra tego w czasie regulaminowym jeśli w ogóla uda się zdobyć jakieś punkty.

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Amur - Magnitogorsk

Owszem Magnitka fajne wyniki ostatnio, ale właśnie w tym dalekim roadtripie ja widzw szansę Amura, bo o ile na wyjazdach grają dno, to u siebie solidnie.
Trzymali Jekaterynburg do połowy 3t na 2-2 i w 3 minuty 3 bramki.
U siebie 3 wygrane i 3 porażki
Magnitka 3 ciężki wyjazd w ciągu 5 dni.
Amur lub x
1.80

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Kolejny zestaw to:
Avtomobilist &#39;60 @1,66 ✅✅✅
Astana &#39;60 @1,52 ✅✅✅
AKO @2,52 ✅✅✅
Bez dluzszego opisu bo trochę brak czasu. Wydaje mi się że seria Avto nie zostanie przerwana w Chinach. Co prawda Kunlun ostatnio ograł 2-0 Traktor ale nie porównujmy ich do zespołu z Jekaterynburga. Astana podrażnioną porażka z CSKA powinna sobie poradzić ze Slovanem który zaliczył ostatnio czwarta porażkę z rzędu z Ufą, a Astana to nie jest najlepszy przeciwnik na przełamanie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Sibir Nowosybirsk - Dinamo Riga 1 OT @1.92

Gracze z Syberii szukają punktów bo w tym sezonie zawodzą na całej linii. W zeszłym sezonie sybiraki zrobili ze swojej hali twierdze i odprawiali z kwitkiem tuzów ligi, w tym tylko jedno zwycięstwo ... Czas na powrot do swojej hali , CSKa było niestety poza zasięgiem strasznie dużo kar i skończyło się 2:0. Dzisiaj jest idealny czas na przełamanie. Dynamo na wschodnim roadtripie odprawieni przez Omsk który kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa. Ryżanie zaskakują mnie w tym sezonie zdecydowanie na plus za ich grę do przodu. Ciekawe transfery i widać , że wszystko powoli się zazebia.Videll strzela Maione podaje i z chłopców do bicia zmieniają się w ekipę która potrafi urwać pkt teoretycznie mocniejszym ekipom. Nie dzisiaj. Gospodarze potrzebują zwycięstwa jak tlenu, kwestia tafli i swoich kibiców moim zdaniem kluczowa będzie w tym spotkaniu. Nikomu nie gra się tu dobrze A zwłaszcza łotyszom . Statystyki nie kłamią 11 spotkań i tylko 2 zwycięstwa gości. Dla odwazniejszych -1,5 @3.65

Otrzymane punkty reputacji: +14
roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Red Star Kunlun - Avtomobilist Jekaterynburg, Jekaterynburg over 3 @2.18 ✅✅✅ (2:5)
Red Star Kunlun - Avtomobilist Jekaterynburg, Jekaterynburg -1 @2.07 ✅✅✅ (2:5)

Pogrom, pogrom i jeszcze raz pogrom. To co w aktualnym sezonie wyprawia drużyna z Jekaterynburga przebija nawet SKA sprzed dwóch lat. Ekipa odświeżona, mocna i żądna zwycięstw na 14 dotychczasowych meczy wygrali oni wszsytkie ( OT w 2 meczach z Jarosław&#39;em oraz Slovan Bratislava ) na własnym stadionie. Wybranego typu nie pokryli w zaledwie 3 meczach ( wszystkie na własnym lodzie) Statystyki również podpowiadają aby zagrać nieco ryzykowny over po dobrym value. Na wyjazdach drużyna Jekaterynburgu prezentuje się lepiej niż u siebie, 7 wygranych wciągu których zdołali zgromadzić 30 bramek tracąc przy tym 10. Natomiast drużyna gospodarzy nie prezentuje się dobrze w obecnym sezonie na 13 meczy zaledwie 5 wygranych i bilans bramkowy 26:35, na własnej tafli również słabo 2 wygrane, 3 przegrane z bilansem 9:13. Dodatkową motywacją do wygrania tego meczu przez Jekaterynburg jest świadomość że tuż za plecami mają drużynę z Omska, w/w drużyny dzielą tylko dwa punkty, potknięcie Jekaterynburgu w takim meczu może skutkować nie znalezieniem się w top5 pod koniec sezonu a przypominam że 1/4 sezonu jest już prawie za nami. Dodatkowym typem na mecz jest Handicap -1 dla Jekaterynburga również po dobrym kursie @2.07
Edit : Zapomniałem dodać w analizie że w jednym meczu za typ over 3 Jekaterynburga byłby zwrot, w wyjazdowym meczu z Jokeritem, ale już po fakcie się dopiero zorientowałem.

Otrzymane punkty reputacji: +11
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Z porannych meczy juz dwa odjechały
Ja jednak bede gral chyba najtrudniejsze spotkanie dzis
Avangard Omsk - CSKA Moskwa
Mecz na szczycie, kto wie, moze i taki bedzie skład finału, wszystko możliwe. Dzis zetrze sie ze soba mega ofensywny styl z mega defensywnym, fantazja z chłodną kalkulacją. Oba zespoły naszpikowane gwiazdami i talentami, którymi mozna by obdzielic kilka zespołów KHL.( wiele razy juz tutaj opisywane). Oba zespoły na ścieżce zwycięstw od ośmiu spotkań. Dzisiaj pewnie beda hokejowe szach, bo wątpie by Jastrzebie az tak bardzo przeszły do frontalnej ofensywy wiedzac ze po drugiej stronie moga nadziac sie na kontre. W ostatnich trzech spotkaniach miedzy soba górą byli wojskowi. Ostatni ich mecz ze zmotywowanym Sibirem byc dosc wyrównany, z kolei Omsk miał łatwiejszego( moze bardziej nie na tekim głodzie wygranej) rywala gdzie kontrolował spotkanie, mimo dwóch bramkowych wpadek. Dzis bedzie walka o kazdy centymetr lodu, o kazdy krążek, kazdy z zespołów bedzie chciał pokazać moc. Ja ide w kierunku gospodarzy, którzy wg mnie sa teraz w troche lepszej formie, u siebie beda dodatkowo zmotywowani.
Omsk ml kurs 1,92⛔
Omsk 60&#39; kurs 2,6⛔
oba fortuna
Z pozostałych meczy mysle za Avto jeszcze dzis nie przegra , to nie ten rywal✅. Zgadzam sie z wisla9110 odnosnie typu na Sybir✅ Juz z CSKA mozna było zauważyć dobra gre Nowosybirska.( Ryga wraca na swoje tory ale chyba jeszcze nie wygra), Astana tez sobie powinna poradzić✅ , tu z kolei dwa style nastawione na atak i bedziej niz czystej jedynki ( bo kurs jakis taki słaby) to poszukałbym over na bramki.⛔

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Kurs na Jekaterynburg podskoczył nagle z 1,60 na 1,85, wiecie czym jest to spowodowane, Panowie? Zostało 20 min do meczu a ja nie mogę znaleźć informacji.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Jak pokazała dzisiejsza noc - niskie kursy nie wchodzą równie często jak wysokie, a za wysokie płacą dużo lepiej więc sobie zaszaleje przy niedzieli i zagram tak:
Spotkanie: Omsk - CSKA
Typ: Pierwsza tercja/koniec meczu: X/X @8,2 ⛔
Typ: Remis i poniżej 4,5 bramki @5,2 ⛔
Typ: Remis @3,8 ⛔
Omsk gra dobry, ofensywny i przemyślany hokej ale napewno nie otworzą sie przed CSKA bo zespol z Moskwy konsekwentnie wykorzysta każda możliwość na zdobycie bramki. Pierwsza tercja będzie polegała na wyczuciu przeciwnika. Z upływem czasu zespoły będą pozwalały sobie na więcej ale tak jak napisał Mark1973 będą to szachy od początku do końca. Mój typ może zepsuć jakiś przypadkowy gol, czy &quot;wylew&quot; któregoś bramkarza, ale jeśli mecz będzie przebiegał tak jak myślę i bez żadnych dziwnych sytuacji to powodzenie wejścia zakładu jest całkiem spore.
Muszę przyznać że ostatnio zacząłem myśleć bardzo szablonowo, grać niskie, słabo przemyślane kursy, stawiać na &quot;pewniaki&quot;. Dzisiejszy wieczór i najbliższe dni poświęcę na analizę swoich typów z całego miesiąca. Postaram się wyciągnąć wnioski i wrócić w lepszej dyspozycji ????

T 23,6K

timon111

Użytkownik
Wczoraj prócz Spartaka typy na plus a dziś trochę zaspałem i na szybko.
Barys Astana - Slovan

Kurs na gospodarzy niski. Zbędnym powtarzanie kto sobie radzi lepiej w tym sezonie i o ile wyniki Astany odzwierciedlają ich grę, mądrość w rozgrywaniu tyle Slovan nie powinien dostawać takich &quot;bencków&quot; z każdej strony. Wszystkiemu winna defensywa i brak pomysłu jak naprawić ten element gry. Co mecz popełniają podobne błędy. Za bardzo chcą i co chwila są karceni przez przeciwników. Nie mają też szczęścia przy wykończeniach własnych akcji. Bo sytuacji sporo, fajne kontry i gdyby to wpadało to z Ufa mogli by z 3-4 śmiało wbić (ale i stracić więcej niz 4 ), Z Jokerami 4-5 itp. Dwie najbardziej ofensywne ekipy w KHL, więc muszą być bramki. I spróbuję jeszcze raz zaufać ekipie ze Słowacji. Kurs kusi, a jak będzie wpadało to wynik może być mocno overowy a zwycięży ekipa, która wykaże się lepszą skutecznością.
Barys Astana - Slovan Typ: Over 5,5 bramki Kurs. 1.89 ⛔⛔
Barys Astana - Slovan Typ. 2/+4,5 Kurs 6,5 ⛔⛔

lukaku80 309,4K

lukaku80

Typer
Witam wszystkich w dziale hokeja, jest to mój pierwszy post w tym temacie i choć nie czuję się znawcą hokeja to chciałbym zwrócić uwagę na jeden z meczy w lidze KHL. Barys Astana zagra dziś z jedną ze słabszych drużyn w lidze Slovanem Bratysława. Wydaje mi się że zdobycie 4 goli w tym meczu przez gospodarzy jest bardzo możliwe w 12 meczach strzelili 48 goli i stracili aż 42 gole, co oznacza średnią 6,9 goli na mecz. Z 12 meczy rozegranych aż 9 kończyło się over 5,5 goli i nie ukrywam że dzisiaj liczę na podobny wynik. Barys ma jeden z najlepszych ataków w lidze i przeciwko Slovan jest szansa na strzelenie kilku goli, z drugiej zaś strony trzeba zwrócić uwagę na nie zbyt szczelną obronę gospodarzy, i w tym upatruje szansę na zdobycie goli przez Slovana. Drużyna z Bratysławy jest na samym końcu tabeli w konferencji zachodniej , w 14 meczach strzelili 29 goli i stracili ich aż 52, co daje średnią 5,6 goli na mecz. Mimo słabej skuteczności w ataku liczę na to że zdobędą choć 2 bramki w tym meczu i pokryją over , tym bardziej że wszystkie ich mecze na terenie Astany kończyły się wynikami powyżej 5,5 bramek w meczu. Powodzenia.
Godzina 13:00
Barys Astana - Slovan Bratysława
Typ - over 5,5 goli
Kurs - 1,88
Buk - Unibet
Barys Astana - Slovan

Kurs na gospodarzy niski. Zbędnym powtarzanie kto sobie radzi lepiej w tym sezonie i o ile wyniki Astany odzwierciedlają ich grę, mądrość w rozgrywaniu tyle Slovan nie powinien dostawać takich &quot;bencków&quot; z każdej strony. Wszystkiemu winna defensywa i brak pomysłu jak naprawić ten element gry. Co mecz popełniają podobne błędy. Za bardzo chcą i co chwila są karceni przez przeciwników. Nie mają też szczęścia przy wykończeniach własnych akcji. Bo sytuacji sporo, fajne kontry i gdyby to wpadało to z Ufa mogli by z 3-4 śmiało wbić (ale i stracić więcej niz 4 ), Z Jokerami 4-5 itp. Dwie najbardziej ofensywne ekipy w KHL, więc muszą być bramki. I spróbuję jeszcze raz zaufać ekipie ze Słowacji. Kurs kusi, a jak będzie wpadało to wynik może być mocno overowy a zwycięży ekipa, która wykaże się lepszą skutecznością.
Barys Astana - Slovan Typ: Over 5,5 bramki Kurs. 1.89
Barys Astana - Slovan Typ. 2/+4,5 Kurs 6,5
Widzę że kolega mnie ubiegł z analizą, ale to bardzo dobrze bo jeszcze bardziej jestem pewny tego typu . Powodzenia

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Właśnie koniec meczu Omsk - CSKA. Różnica klas. Nie spodziewałem się takiego meczu. Omsk bez żadnych atutów. 2 bramki z niczego. 4:2 to najniższy wymiar kary. Aż dziw , że Omsk ograł w tym roku SKA. Brawo CSKA.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Właśnie koniec meczu Omsk - CSKA. Różnica klas. Nie spodziewałem się takiego meczu. Omsk bez żadnych atutów. 2 bramki z niczego. 4:2 to najniższy wymiar kary. Aż dziw , że Omsk ograł w tym roku SKA. Brawo CSKA.
Niestety CSKA obnażyło wszystkie słabości Omska. było duzo groźniejsze , akcje przemyslane a zawodnicy rozumieli sie w ciemno. W koncu graja dłuzej ze sobą. Grigorenko, Vey i Kaprizow kręcili obroną. Goscie grali dzis bardzo poukładany hokej. Zasłuzenie wygrali. Omsk w zasadzie wypracował sobie tylko bramke w przewadze, a tak bili jak w mur. A ten Desharnais to zawsze w najmniej odpowiednim momencie złapie kare , z Magnitką też im załatwił gola w osłabieniu i za chwile dostał 5 minut. A dzis bezmyslny faul w połowie drugiej tercji i brama Grigorenki, szkoda bo liczyłem na dogrywke i karne

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Niestety CSKA obnażyło wszystkie słabości Omska. było duzo groźniejsze , akcje przemyslane a zawodnicy rozumieli sie w ciemno. W koncu graja dłuzej ze sobą. Grigorenko, Vey i Kaprizow kręcili obroną. Goscie grali dzis bardzo poukładany hokej. Zasłuzenie wygrali. Omsk w zasadzie wypracował sobie tylko bramke w przewadze, a tak bili jak w mur. A ten Desharnais to zawsze w najmniej odpowiednim momencie złapie kare , z Magnitką też im załatwił gola w osłabieniu i za chwile dostał 5 minut. A dzis bezmyslny faul w połowie drugiej tercji i brama Grigorenki, szkoda bo liczyłem na dogrywke i karne
Omsk miał najwięcej Penalty Killi w tym sezonie i myślałem, że będzie spokojnie bronił ale to jak CSKA wychodzilo z pod pressingu, jak kręcili obrońcami rozrzucali po stronach krążek to chapeu bas. Miazga, potrzeba im było takiego meczu z kimś bardziej wymagającym. Mega to zaskoczyło. Czekam na mecz ze SKA. Omskowi chyba brakuje lidera z krwi i kości no i mentalność kopciuszka , strzeliliśmy pierwsi cofnijmy się, a jak wiadomo najlepszą obroną jest atak. Moim zdaniem chłopaki szybko skończą przygodę w PO.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Omsk miał najwięcej Penalty Killi w tym sezonie i myślałem, że będzie spokojnie bronił ale to jak CSKA wychodzilo z pod pressingu, jak kręcili obrońcami rozrzucali po stronach krążek to chapeu bas. Miazga, potrzeba im było takiego meczu z kimś bardziej wymagającym. Mega to zaskoczyło. Czekam na mecz ze SKA. Omskowi chyba brakuje lidera z krwi i kości no i mentalność kopciuszka , strzeliliśmy pierwsi cofnijmy się, a jak wiadomo najlepszą obroną jest atak. Moim zdaniem chłopaki szybko skończą przygodę w PO.
Brakuje im kogos takiego jak Kaprizow czy Grigorenko. To faceci co w pojedynkę rozmontują rywala. Omsk ma do wymiany obcokrajowców. Może procz Fransona. Tyle kasy tam mają wiec musze szukac wzmocnień. Do PO daleko jeszcze sporo moze sie wydarzyć, obrone tez w zasadzie od podstaw zbudowaną w tym sezonie. Muszą troche pograć ze sobą. A CSKA zagrało najlepszy mecz w sezonie. Podoba mi sie w końcu ich gra. W koncu zagrali otwarty hokej. Z taką grą liderow i drugiej lini sa duze szanse ze SKA tez odprawią. Omska nie skreślam ale z takimi silnymi rywalami musza inaczej grac.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Spotkanie: Jokerit - Dynamo Mińsk
Typ: Jokerit -1,5 @1,84 ✅✅✅
Finowie rozdrażnieni dotkliwą porażką z SKA u siebie będą chcieli zrehabilitować się publiczności w Helsinkach. Napewno nie jest to spadek formy Jokerów - SKA zwyczajnie zagrało jedno z najlepszych spotkań w tym sezonie i stąd taki rezultat. Wydaje mi się że overu w tym spotkaniu nie będzie ale myślę że zwycięstwo różnica dwóch bramek dla gospodarzy bardzo prawdopodobne.
Spotkanie: Severstal - Kazań
Typ: Kazań OT/SO @1,46 ✅✅✅
Dziwny to był mecz w Czerepowcu. Napewno spora niespodzianka. Mecz wyrównany pod względem statystyk. Beznadziejna gra w przewadze obu zespołów (27 przewag i zero bramek). Gospodarze wykazali się większą skutecznością i wygrali to spotkanie. Kazań ostatnio przegrał pojedynek z Lokomotivem a powodem tego była duża kara dla Klinkhammera dzięki której gospodarze strzelili dwie bramki w przewadze i utrzymali prowadzenie. Severstal jest rywalem gorszej klasy niż Loko ale groźnym u siebie i Kazań ma zawsze ciężko na ich terenie. Mimo to nie widzę tu niespodzianki i liczę na wygraną Kazania w RT ale zabezpieczam się ML.
AKO @2,69 ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +13
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dynano Moskwa – Torpedo Nizny Nowogrod

Od dwóch spotkań gra zespołu z Moskwy wygląda trochę bardziej poukladana, zmienił się trener, może tez nastroje w druzynie. Już przegrany mecz z Kazaniem był dobry w wykonaniu Stołecznych , wynik mogł być inny ale.., póżniej jeszcze lepsza gra i pewne zwycięstwo z niewygodnymi Nafciarzami. Liderzy zaczynają w końcu ciągnąć zespół do góry, odżył Indrasis, Szipasziow i Kagarlicki trzymają poziom, obrona tez mnie bledów ostatnio. Zobaczymy jak to wszystko zafunkcjonuje na tle mocnego Torpedo , które przyjedzie podrażnione porazką z Cherepowcem, . Brak tam bramkarza nr 1, zespół gra fizycznie, trener z kanadyjskim podejściem,. Mecz będzie wg dość wyrównany, jednak licze na to ze gracze stołeczni podbudowani ostatnia wygraną pojdą za ciosem

Typ Dynamo ml kurs 1,72✅

Do dubla zagram

Cherepowiec-Bars Kazań

Mistrz po przegranej z Loko, gdzie wydawało się ze kontroluje mecz , ale dwa gole stracone na początku trzeciej tercji w osłabieniu zmieniły obraz sytuacji. Nie może odnaleźć się Zaripow, na szczęście wrócił do bramki Garipow i trio, Azevedo, Lander, Sekac tez gra swoje. Gospodarze graja solidny hokej , nie maja może gwiazd w składzie ale potrafią zaskoczyć mocne druzyny. Potencjał i jakość po stronie mistrza, i licze na rehabilitacje

Typ Kazań ml 1,5✅

Ako 2,58 fortuna✅

Z punktacji kanadyjskiej zagrałbym dziś na takich zawodników : Zakrisson kurs 2,4⛔ , Postma kurs 2✅ Zaripow kurs 1,9⛔

Otrzymane punkty reputacji: +4
roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Jokerit Din. Mińsk, Jokerit i over 5.5 bramki @3.6✅

Finowie bardzo dobrze zorganizowani na własnej tafli 6 wygranych oraz 2 przegrane ale nie z byle kim był to Yekaterinburg, o którym pisałem wczoraj oraz SKA. W ciągu 8 meczy strzelili 32 brami tracąc przy tym 19, natomiast Minsk nie prezentuje za wysokiego poziomu w obecnych rozgrywkach na wyjazdach w przeciągu 8 meczy wygrali oni zaledwie 2 i aż 6 razy ponieśli porażkę strzelając 17 a tracąc 22 bramki. Jokerit plasuje się na egzekwo miejscu w KHL z uzbieranymi 20 punktami w ciągu 13 meczy, wciąż mogą oni walczyć o miano top5 zespołów pod koniec sezonu. We wschodniej konferencji zajmują oni 3 miejsce ze stratą 4 punktów oraz 2 meczy do pierwszego miejsca co jest kolejnym atutem do wygrania spotkania z drużyną Minska.

Soczi - Podolsk, over 5.5 bramki @2.31⛔

Albo Soczi nie może wykończyć akcji albo Podolsk mur postawił w bramce ...
Soczi overowa drużyna na własnym lodzie w ciągu 8 meczy over 5.5 pokryli w 50% swoich meczy, natomiast Podolsk na wyjazdach nie prezentuje się gorzej 3/7 meczy skończyło się overem 5.5. Obie drużyny znjadują się w połowie tabeli, jeżeli będą chcieli walczyć w play offach muszą oni pokazać na co ich stać.
Może notka do Soczi trochę krótka ale przeczucie mi podpowiada że over 5.5 wejdzie tam z palcem w nosie.

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom