Na jutro proponuje taki typ
Torpedo Niżny Nowogorod - SKA Saint Petersburg
typ SKA 60' kurs 1,75 STS
EDIT: wiele kuponów dziś poszło do buka, było 1-3 i kto wtedy skontrował 1x ten zmniejszył straty, szkoda ale jutro trzeba odrobic straty.
Druzyna gospodarzy bardzo zmieniła sie od poprzedniego sezonu poczawszy od trenera ( zreszta roszad trenerskich w
KHL jest sporo w tym sezonie), poprzez obcokrajowców a na zawodnikach rodzimej ligi skonczywszy. Odeszli Kundratek, Kincrade, Mursak, Daugavins, Kostitsyn, Zaharczuk, Moser, Dugin, Lazariev., bramkarz Lisutin. Zawodnicy Ci w znacznym stopniu stanowili o sile Torpedo w poprzednim sezonie. Zaciag obcokrajowców to nowe twarze w
KHL, Obroncy Bodi, Holm, atak Calof, Miele. Z rosyjskich graczy warto odnotować przyjscie Varnakova. Całość wymaga zgrania i złapania chemii.
Ich rywalem jest mistrz sprzed dwóch lat , druzyna SKA. . Mogło by sie wydawac ze po odejsciu Kowalczuka , Voinova i Koskinena do
NHL , stracie Shipasiowa, Shirokowa ten zespół bardzo sie osłabił. Jednak ja mysle, ze niekoniecznie do bramki sprowadzono swietnego szweda Hellberga, z
NHL wrócił Naił Jakupow, z CSKA talent Kuzmenko z
AHL Dybenko. Zostali Datsuk, Koskitanta, Hersey, Biełow, sa młodzi i zdolni Gusiew, Barabanow, Byvaltsev i wielu innych, SKA zawsze miało nosa do wyławiania młodych talentów innych słabszych klubów
KHL. Na otwarcie sezonu pokonali mistrza z Kazania 1-6, gdzie preentowali sie wysmienicie. Wiem, ze na taki mecz była specjalna mobilizacja i spina , hasło bij mistrza tez działało, ale nie znaczy to ze nie pójda za ciosem. Kazda z formacji sieje postrach w szeregach rywali, jezeli nie idzie jednej to odpala druga. Nie sadze zeby zespół z Niżnego Nowogrodu sie im postawił, to tez nie ten moment.
Ja jeszcze zagrałem typ minus 1,5 kurs 2,3 , nawet mozliwe jest minus 2,5, kurs napewno ponad 3.
Można jeszcze spróbować pograć taki typ. Pierwsza tercja/spotkanie na SKA kurs 2,63
Z pozostałych typów tak bez analizy ale z przemysleniami licze na rehabilitacje mistrza z Kazania i tutaj upatruje zwyciestwa w 60 min nawet z handi ( fakt kurs na Minsk spada ale ja gram Bars).
Moze uda mi sie jutro jeszcze cos wrzucić bo jest jeszcze kilka meczy.
Zastanawiam sie nad małą niespodzianką w postaci typu X2 na Kunlun. Zebrali tam dosć xiekawych graczy i mogą zaskoczyć na poczatek Jokerita.