mark1973
Znawca - Hokej

Od 01.09 rusza Kontinental Hockey League, od 04-05.09 VHL/MHL
zapraszam do dyskusji, podawania typów z analizami
Ja ogladam na livetv.ruWitajcie. Pytanie trochę odbiega od tematu, ale od jakiegoś czasu oprócz NHL coraz bardziej interesuje mnie KHL. Szukałem stron na których mógłbym oglądać mecze w niezłej jakości. Dotychczas uzywalem onhockey . com, ale o ile NHL jest tam w bardzo dobrej jakości o tyle ogladajac KHL rzadko widać krążek a czasami nawet słabo zawodnikow. Polecicie coś?
Ta strona co Jozzy22 napisał tez to ogladam.Witajcie. Pytanie trochę odbiega od tematu, ale od jakiegoś czasu oprócz NHL coraz bardziej interesuje mnie KHL. Szukałem stron na których mógłbym oglądać mecze w niezłej jakości. Dotychczas uzywalem onhockey . com, ale o ile NHL jest tam w bardzo dobrej jakości o tyle ogladajac KHL rzadko widać krążek a czasami nawet słabo zawodnikow. Polecicie coś?
Wg mnie mecz Kierowców z CSKA nie do gry bo wszystko moze sie zdarzyć. Magnitka pokazała klase ale rywal był słaby chociaz strzelał duzo ale Koseczkin prawie wszystko wyciągnał. Kto ogladał spotkanie Rygi w Jekaterinburgu to widział ze Kierowcy w 2 tercji praktycznie nie mieli wiele do powiedzenia, mecz był wyrównany a gol Sextona w przewadze na 3-2 ustawił troche spotkanie, trzeba uwazać na ten mecz bo co jezeli Koseczkin wszystkiego nie wyciagnie, Magnitka faworytem ale nie az takim jak sugeruja kursy. Omsk mocny i tez bym sie skłaniał ku nim ale Dynamo po wmocnieniach i podraznione porazka wiec tez mozna sie wszystkiego spodziewac bo graja druzyny z wysokiego topu. Traktor ogarnie mecz.Jak widzicie jutrzejsze zmagania? Po dłuższym namyśle zaryzykował bym wygraną Avtomobilista nad CSKA tym bardziej że kurs zachecajacy. Celuję też w wygraną Avangardu z nad Dynamem z Moskwy, a do jakiegoś AKO można dorzucić Magnitogorsk i Traktor. Slovan w poprzednim meczu bardzo słabo więc traktor powinien się rozprawić ze Slowencami.
Napisąłem i wkleiłem swoje typy, a tutaj juz dwie propzycje od kolegów.Witam , Panowie co myślicie o tych dzisiejszych rozgrywkach w KHL
Jokerit-Chabarowsk 1
Kazań-Podolsk 1
Niżnekamsk- Barys Astana 2
Niżny Nowogród - Dyn.Mińsk 2
Sochi- Kunlun z tym to nie wiem co zrobić ale skłaniał bym się bardziej na 2
Sp.Moskwa- Władywostok tutaj ta sama sytuacja ale 1