rasijskij
Forum VIP
Ja dzisiaj zagram bardziej ryzykownie, ale za drobne. Biorę pod uwagę dwa spotkania. Na pierwszy ogień idzie starcie Severstali z Avangardem. Rzopędzony zespół z Omska powinien sobie poradzić z gospodarzami. Kilka dni temu grali na wyjeździe właśnie z zespołem z Czerepowca gdzie pokonali Severstal 3:2. Zespół gospodarzy słabo zaczyna sezon, brakuje kilku ważnych ogniw z poprzedniego sezonu. Dali sobie wyrwać zwycięstwo graczom Salavatu, pokonali niezbyt silny Novosybirsk, a w spotkaniach przed sezonowych doznali trzech porażek z rzędu. Bezpośrednie starcia zespołów kończyły się różnie, ale w pięciu ostatnich nie padało więcej niż pięć bramek stąd mój typ na to spotkanie:
Avangard Omsk i poniżej 5,5 @2,70
Kolejnym spotkaniem na dzisiaj jest mecz pomiędzy Moskiewskim Dynamem i zespołem z Novosybirska. Mimo dwóch porażek z Ufą i solidnym Omskiem dzisiejsi gospodarze powinni sobie poradzić z Sibirem. Nie wierzę w trzecią porażkę z rzędu w wykonaniu Dynama. Goście (licząc spotkania towarzyskie przed sezonem) doznali czterech porażek z rzędu (wszystkie na wyjeździe). To jest bardzo ciężka seria wyjazdowa dla Novosybirska. Dzisiaj rozegrają już piąty mecz poza domem. Ostatnie cztery starcia bezpośrednie miały miejsce w poprzednim roku i wiele się zmieniło w obu zespołach, ale wszystkie spotkania wygrali gracze Dynama i tylko raz oglądaliśmy mniej niż 3,5 bramki więc ryzykuję:
Dynamo Moskwa i powyżej 3,5 @2,50
Pozostałe typy bez głębszej analizy widzę tak:
- Avtomobilist -1,5 @1,55
- Magnitogorsk strzeli powyżej 1,5 @1,63
- Ufa OT/karne @2,03
Jak widać... Nie ma sensu grać typów wymyślonych na szybko i bez analizy ????
Avangard Omsk i poniżej 5,5 @2,70
Kolejnym spotkaniem na dzisiaj jest mecz pomiędzy Moskiewskim Dynamem i zespołem z Novosybirska. Mimo dwóch porażek z Ufą i solidnym Omskiem dzisiejsi gospodarze powinni sobie poradzić z Sibirem. Nie wierzę w trzecią porażkę z rzędu w wykonaniu Dynama. Goście (licząc spotkania towarzyskie przed sezonem) doznali czterech porażek z rzędu (wszystkie na wyjeździe). To jest bardzo ciężka seria wyjazdowa dla Novosybirska. Dzisiaj rozegrają już piąty mecz poza domem. Ostatnie cztery starcia bezpośrednie miały miejsce w poprzednim roku i wiele się zmieniło w obu zespołach, ale wszystkie spotkania wygrali gracze Dynama i tylko raz oglądaliśmy mniej niż 3,5 bramki więc ryzykuję:
Dynamo Moskwa i powyżej 3,5 @2,50
Pozostałe typy bez głębszej analizy widzę tak:
- Avtomobilist -1,5 @1,55
- Magnitogorsk strzeli powyżej 1,5 @1,63
- Ufa OT/karne @2,03
Jak widać... Nie ma sensu grać typów wymyślonych na szybko i bez analizy ????