prezes27
Użytkownik
Rozumiem, że możesz mieć inne zdanie na temat meczu, rozumiem, że może Ci się nie podobać mój wpis, jednak to nie jest powód, żeby od razu obrażać innych użytkowników forum.@prezes27
I znowu wpis jak dla uposledzonych, a gdzie wstep, analiza i pozegmannie ? Same durnoty jak do specjalnej szkoly
Dwa pytania
Dlaczego oceniasz szanse 60/40 dla Stana ?
Dlaczego uwazasz ze to bedzie Wielki spektakl ?
Odpowied z na to bo caly Twoj wpis to jakies bzdury , podsumowane bzdurami
Oceniam szanse 60-40 dla Wawrinki, ponieważ uważam, że w chwili obecnej jest w wyższej formie od Murraya. Są to tenisiści o zbliżonych umiejętnościach, więc normalnie dawałbym im szanse 50/50. Jednak Stan dla mnie w tym turnieju gra lepiej, nie męczy się tak bardzo jak Andy, stąd to 60-40.
A dlaczego myślę, że będzie to wielki spektakl? Śledzę tenisa od kilkunastu lat i kiedy turnieje Wielkiego Szlema wchodzą w decydującą fazę, to zawsze oczekuje się meczy na wysokim poziomie, niebanalnych zagrań i wielkich emocji. Zwłaszcza, kiedy mamy do czynienia ze spotkaniem, w którym grają czołowi tenisiści świata. Oczywiście nie zawsze te oczekiwania są spełnione i mogę się mylić w tej kwestii. Mam jednak nadzieję (chyba jak wszyscy, którzy interesują się tenisem), że zobaczymy jutro super mecz. Tego życzę nam wszystkim.
Aha i jeszcze jedno. Nie wiem, czy komuś pomogłem, ale napracować się trochę napracowałem. Nie każdy ma wrodzoną umiejętność ubierania swoich myśli w piękne zdania. Niektórzy muszą spędzić trochę czasu, dać z siebie więcej, aby napisać parę zdań.