Bouchard - Bacsinky
BOUCHARD WYGRA pierwszego seta i WYGRA cały mecz 3.0 Bet365
Bouchard wygrała w 1 rundzie z Siegemund nie będąc faworytką bardzo bardzo pewnie, 6-2, 6-2. Łamiąc rywalkę pięciokrotnie, sama oddała zaś tylko jedno podanie, gdzie na kobiecy
tenis i nawierzchnie ziemną jest to bardzo bardzo mało, oglądałem ten mecz i widziałem, że była w genialnej dyspozycji serwisowej, komentatorzy stacji eurosportu również potwierdzają moje opinie, iż widać, że powoli wraca do najwyżej swojej dyspozycji z 2014 roku, gdzie była w pierwszej 10-tce, a na koniec roku zagrała w turnieju
Masters wtedy. Bacsinky również wygrała przekonująco 6-3, 6-1. Ale miała o wiele łatwiejsze zadanie, bo rywlką była Soler Espinoza klasująca się w drugiej setce rankingu, dokładnie 138 miejsce, a kurs na Timea był 1.08.. Spodziewam się dobrego meczu bardzo, mega zaciętego, jednak po tym co zobaczyłem w grze Kanadyjki w 1 rundzie idę w jej stronę, zagrała praktycznie kompletne spotkanie. H2H to jeden mecz z tego roku, ale z hardu, wygrała Timea 2-1, jednak to tak wyrównany poziom zawodniczek, że w takich przypadkach jeszcze u kobiet często następne spotkanie wygrywa ta druga. Mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie, a ja znowu wam podam super typ, na poniedziałek był Rosol+1.5 seta z Wawrinką kurs 4.30, na wtorek Kiki bertens 1 set i mecz z Kerber kurs 4.33, a na wczoraj Lajovic 1 set i mecz z Troickim, kurs rownież 4.33, i gdyby nie kontuzja Dusana typ miał dużą dozę prawdopodobieństwa, Dusan wygrał 1 seta, potem zrobiło się 1-1, ale od tego momentu nie przegrał tyle co z Troickim tylko z własnym orgaznizmem, trzeci set na stojąco przegrany do 0. Dziś liczę na zwycięstwo Bouchard 2-0, lub tak jak to było w przypadku Bertens 2-1 ale wygranie 1 seta przez Kanadyjkę, oprócz tego po prostu bardzo jej kibicuję, jest miła sympatyczna, i cholernie czuję jej dzisiejsze zwycięstwo. Pozdrawiam!
Edith:
Bouchard prowadzi 4:1 w pierwszym secie, potem przegrywa 10 gemów z rzędu, WTH?!